Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@miah aj my... 18.6.-9.7.
@babindolcanka Ahoj, my sme sa vrátili pred 2 týždňami, lekáreň najbližšia je vo Svite, malé potraviny v dedine. pozrite si na FB stránku Kúpelov, nájdete tam rozpis akcii, čo sa deje počas dňa pre deti s doprovodom alebo bez doprovodu. O jedle nemám prehľad chodíme na smrek, žehličku požičiavajú na smreku u sestričiek, toaletný papier je dopĺňaný upratovačkou, my sme mali na izbe záchod aj sprchu. uteráky sú myslím len na vyššom štandarde, čiže borievka a breza a samozrejme na bazéne a saune. požičovňa bicyklov začala keĎ sme odchádzali.... oblečenie športové.... do dažďa, gumáky, tenisky, prezúvky, ...
@babindolcanka my by sme mali 29.6, tak sa tam uvidime 🙂 kde ste ubytovani?
@miah v oddeleni jedla, urcite sa stretneme
@pzal jasne, len sa mi pripomen radsej
Dievčatá v Borievke funguje jedáleň?
my sme sa prave vratili z borievky. jedalen fajn. ubytko tiez. ja som ako aj minuly rok nebola spokojna so stravou. pocasie nam vyslo tak sme boli vela vonku. aj nam prsalo ale aspon sa tam krasne precistil vzduch tym dazdom.
@agentkazs ubytko fajn len my mame taky typ 8zby na 2.poschodi ze okna mame az v spalni v obyvke nie a mame strasne dusno v izbe cele dni a zehlicka na nasom poschodi neni asi si ju niekto zobral....nechali sme odkaz na kuchynke a zatial sa neobjavila a este take minus ze pod postelami a pod gaucom sami prach a omrvinky upratovacky umyvaju len tak aby sa nepovedalo....rozmyslam ze si povysavam sama....inak varia super ale jedlo sa nesmie cynasat z jedalne takze priklad mali sme parene buchty kazde dieta 3ks a nasi to nepojedli a nesmies si to zabalit a zobrat jedine potajomky a pritom to mas zaplatene.....ale inak je tu fajn
@baklik tak mne to vyslovene v jedalni povedala ta co tam rozdava obedy,ze jedlo sa nesmie vynasat,ale aj tak si to berieme lebo moje deti napriklad vsetky buchty nezjedli ani teraz naveceru tak som ich dala do sacku....a upratovacku si musim odchytit az zajtra na vikend su tu neni
@sonah ,, my sme loni boli v osike a maximalna spokojnost, aj priestory, aj upratovanie., s vynasanim jedla je to tak, ze nemali by sa vynasat taniere a nie jedlo., tusim tam boli nejake komenty z 'restauracie' vedla a preto je to zavedene, co plne chapem., po dalsie je aj moznost si nechat obedy a vecere zabalit, teda vziat v balickoch.,
@sonah
ja som na okno sama nalepila svoju sietku. pri odchode som ju z tadial iba stiahla. neviem si predstavit fungovat na tej izbe s horuckujucim dietatom.
a ano nedovolia vyniest na tanieri ale svoje krabicky, ked si to na stole prelozis, s tym nie je problem.
my sme byvali v javori a tiez sme si obcas bravali ranajky, ked sme nestihali, ale v nasich krabickach a nikto nic nepovedal
tak teda pisem krabicky na jedlo do zoznamu.... vdaka 😉
@babindolcanka urcite. nam sa zisiel aj kosik na ovocie.
@alibabaa a ta sietka ta ako napadla zobrat? Alebo si riesila az na mieste?
A ako je to vlastne ked dieta ochorie? Lekaren vraj v areali nie je, kam po lieky?
@babindolcanka lieky vam da lekarka oni maju priamo na ambulancii zasoby alebo lekaren je v blizkej obci
@ekobaba ahoj mi sme boli aj v Smreku presne v izbe s obývačkou mali sme dole na prízemí izba číslo 9 vošli sme hneď je gauč s telkou stolík, vstavaná skriňa a potom je izba teda spálňa manželská posteľ a nočné stolíky, kúpeľňa je spojená s WC plus sprchový kút, vonku na chodbe sa prezuva máš tam botnik je to tam slušne a pekne, väčšinou som ubytovania v Topoli na apartmáne ale mame odskúšané aj smrek, brezu, prajem pekný pobyt

Ahojte, v termine od 18.6. do 9.7. nastupujeme na oddelenia Jedla... vsetky izby su take krasne, ako na fotkach na stranke? Chcela by som sa opytat tych, ktore maju skusenost alebo si uz zistovali info - ako je to s uterakmi, zehlickou, toaletakom na tomto oddeleni? Je v areali lekaren? Stravovat sa budeme v tej restauracii Bonsai? Kamoska bola vo feb.2017 a vraj 2x do tyzdna chodil mikrobus do popradskeho Tesca, aby si mamicky mohli nakupit... ako to tam funguje teraz?
Ideme prvykrat a vobec neviem, co vsetko by som mala zbalit... ake najteplejsie oblecenie by som mala vziat? Pozicovna bicyklov momentalne aj funguje? Docitala som sa, ze urcity cas nebola v prevadzke. Dakujem velmi vsetkym za odpovede. Budem rada, sa ozvu aj mamicky, ktore nastupuju v rovnakom termine, ako my 😉