icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

sonah
26. jún 2018

@tatiana1980 ano je tu mini chladnicka na izbe a aj v kuchynke je velka chladnicka s mraznickou

milagrosss20
26. jún 2018

@nikushka1 mi mame ist tuez do topola s kuchynou kedze ideme cela rodina. Tak som sa tiez pýtala ako tam je a ako im tam byvalo. Ale nikto este neodpisal len jedna mamina. Tak mozno este niekto akt sa ozve.

nikushka1
26. jún 2018

@adrianazs dakujem

@milagrosss20 snad sa niekto ozve este

miah
26. jún 2018

Ahojte, je teraz niekto v Lucivnej? Ake tam je pocasie? My nastupujeme tento piatok 🙂

tatiana1980
26. jún 2018

@sonah super dakujem ty byvas v borievke? A vikendy mame volne?

erikai
26. jún 2018

@milagrosss20 Dobrý deň, my sme bývali pred 3 rokmi, je to veľký priestranný apartmán, 2 izby, kuchyňa a veľká obývačka s rozťahovací gaučom, my sme boli na prízemí je aj 1 poschodie... , kuchyňa je vybavená.. na oknách sú záclony, aj závesy také tenšie...

milagrosss20
26. jún 2018

@erikai a. Treba aj sieťky proti komarom? Neviete? A jedáleň je daleko od ubytovania?

nikushka1
26. jún 2018

@erikai da sa tam normalne regulerne varit? Je ta kuchynska linka aspon ako tak vybavena(hrnce pribory)

erikai
26. jún 2018

@nikushka1
@milagrosss20 Sieťky si moc nepamätám, lebo posledné roky sme boli na smreku, ale skôr nie ako áno, a okná na spálňach sú menšie... čo sa týka jedálne podľa toho kde sa budete stravovať či na borievke alebo v bonasaji, borievka je kúsok.... bonsaj je ďalej až pri detských ihriskách... treba si zobrať bicykle, kolobežky, odrážadlá .... áno je tam možnosť variť... hrnce, taniere príbory boli... myslím že varná doska... my sme mali túto kuchyňu... http://www.tkl.sk/oddelenie-topol fotka č. 14 a obývačka fotka č. 5....

nikushka1
26. jún 2018

@erikai dakujem moc.mne ide hlavne o to varenie lebo maly ma kombinaciu viacerych diet a nevedia mu zabezpecit stravu tak mu budem musiet varit. A ked som pred vypisanim ziadosti volala do tej prijimacky tak sa tvarili ze mi nerozumeju a nevedeli mi povedat ako je ten kuchynsky kut vybaveny

milagrosss20
26. jún 2018

@erikai ano toto sme si zajednali. Aby som mohla aj varit a ci aj mikro na ohriate.

sonah
26. jún 2018

@miah je tu chladni a prsi,vcera aj krupy padali,detom davam normalne bubdy a nakrcniy,ciapky v nedelu tu bola taka zima ze aj pancuchy mali a bolo im chladno lebo vvsoko v tatrach napadol sneh a cez den tu bolo pod 10stupnov....takze tento tyzdne je chladno a dazdivo

sonah
26. jún 2018

@tatiana1980 ano byvam v borievke a vikendy mate volne ak chcete mozte sa v nedelu kupat v bazene je to volny vstup od 9:45 na hodinu ale mi osobne do bazena nechodime sme ho zrusili lebo niektore deti chytili plesne na kozi a na pipikov.....matky tu boli z toho pohorsene kupele pre deti a plesen.....tak sme to zrusili.....ostatne procedury su vzdy doobedu a potom pobede mate volno....skolka je od 10-12hodky takze napriklad ak mame skupinovu inhalaciu o 11h kludne na nu mozme prist bud o 9h alebo o 10h a potom si dam dieta aspon do skolky....

tatiana1980
26. jún 2018

@sonah a byva bazen ako procedura? Strava je prosim ta dobra? Treba sietky na okno ? No verim ze tam je chladno

babindolcanka
26. jún 2018

@sonah zaujima ma ten bazen... kolke deti mali plesne? To teraz momentalne? A maju tam nejaky sanitarny den, aby to tam vycistili vsetko? Dufam, ze v sobotu - vtedy nebyvaju procedury ani volne vstupy... a ked sa mamicky stazovali, co na to personal? Idu to riesit? Dakujem.

sonah
26. jún 2018

@babindolcanka iba viem ze s tym bolibu lekarky a ta povedala ze to je z bazena a dala im mast na to a nikam inam to nenahlasila a bazen funguje dalej ,on sa sice chloryje ale to asi nestaci....viac info nemam

sonah
26. jún 2018

@tatiana1980 ano aj bazen je procedura a virivka je zvlast dalsia tu sme si potom vypytali na vizite kazdy tyzden mate kontrolnu vizitu ci su deti ok,a sietky treba, aj ja som si na spalni davala lebo mame okna iba na spalni a slabo sa vetra

sonah
26. jún 2018

@tatiana1980 ano strava je vyborna,vsetko dochutene ved na stranke maju aj jedalnicek na dany tyzden a vyber z 3 jedal ci na obed alebo na veceru ,ja na stravu nemozem povedat pol slova fakt super varia.....ziadna nemocnicna strava....

sonah
26. jún 2018

@babindolcanka v so otu su neni procedury ziadne a v nedelu ten bazen je dobrovolna procedura nemusite ho absolvovat,a celkovo ked bazen neccete neni dolezity pre dieta aspon tak mi to lekarka povedala,dolezitejsie su inhalacie a preplach nosa podla mna....a telocvik

tatiana1980
26. jún 2018

@sonah a sietky si kde kupovala? No bazen ak je inytak super. Ja ich radsej vezmem do aquaparku

sonah
26. jún 2018

@tatiana1980 mne kupil manzel v obi a podla velkosti okna som si odstrihla ,to bola taka nalepovacia...bola to ako metraž......a v aquaparku sme boli aj my ,radsej ako bazen.....

tatiana1980
26. jún 2018

Dakujem za tip. Ja som si stravu nedala🤪 ja idem s dvoma detmi tak sa aj tesim. Co tam je este take co je dobre vediet ? Prasok si urcite zoberiem

sonah
26. jún 2018

@tatiana1980 este ma napadlo ak by si nahodou byvala na 2.poschodi tak tu chyba zehlicka a kos na pradlo,poziciavame si bud z 1.akebi z 3.poschodia a pradlo oprane si davame do igel.vreca ....len tolko 😉

kankam
26. jún 2018

@sonah ja som bola v bazene vzdy minimum cca 10-15 min a von,je str.prechlorovany a to s tou plesnou ma teda dorazilo.Rozhodne by mali bazen uzavriet a kompletne ho vydezinfikovat.Ja som sa stazovala na to prechlorovanie uz minuly rok aj tento,detom s astmou to spusta zachvat ...

tatiana1980
26. jún 2018

@sonah ja si asi vezmem svoju zehlicku 😉a pradlo kde susite?

tatiana1980
26. jún 2018

@sonah a este otazocka s tym pranim mozem hocikedy prat ?

tatiana1980
26. jún 2018

A izby sa upratuju alebo si ich upratujeme sami ?

tatiana1980
26. jún 2018

Co sa tyka parkovania kde mozem parkovat v areali?

sonah
26. jún 2018

@tatiana1980 takze prat mozte hocikedy max.do 19vecer ,susiak na pradlo je na kazdej izbe,a ked pridete tak spravca na vratnici vam da park.cislo a budete ho mat po cely cas pobytu v areali ale najskor sa ide na primacu kancelariu do bidovy smrek na 4.poschodie tam vam daju cislo izby a ,potom idete k lekarke a potom na vratnicu pre kluce od izby.....a upratuju sa kazdy den okrem vikendu,vtedy som si vysavala sama ,vysavač je na chodbe stale k dispozicii a uteraky na borievke su a menia ich raz za tyzden,inak doneste si rohozku do sprchy a dajaku handru do kupelne ked vytece sem tam voda zo sprachacu a mala som tu aj savo utierky ked som si sama cez vikend upratovala,ako prach na nocnych stolikoch neutieraju ani na parapetach.....aspon na nasim poschodi a este daco do zasuvky proti komarom a mucham 😉 a dozicku na jedlo ked mi deti nezjedli dala som do dozy a vzala na izbu....😉

tatiana1980
26. jún 2018

@sonah si poklad super dakujem
Ak ta nieco napada prosim napis nam