icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

romco3
1. okt 2018

@pzal herna je v Limbe, i ked neviem v akom je teraz v stave. V septembri bola vytopena, tak bola z tech.pricin zatvorena. Kult.program - animacie byvavaju bud pred Limbou alebo Bonsajom alebo pred kostolom, pripadne nieco v pripade horsieho pocasia v Javore.

romco3
1. okt 2018

@veronicka1901 s toaletakom a sackom na smeti sme mali problem prave v Smreku, ale aj tam zrejme zavisi od poschodia a konkretnej upratovacky

pzal
Autor odpoveď zmazal
korsinka
1. okt 2018

Ahoj,vedel by mi niekto napisat,na ktorom poschodi sa nachadzaju 2lozkove izby s obyvackou v Smreku?Dakujem

adrianazs
1. okt 2018

@korsinka ahoj na prízemí my sme mali je to v pohode len po obede na terase bolo rušno keď sme si chceli trocha pospať sa nedalo lebo deti na terase pobehovali a búchali s kolobežka mi je to hneď ako vojdete s vestibulu na ľavo sú tam dva izby my sme mali tú prvú tá druhá je trošku ináč má menšiu obývačku a najprv má spálňu a tak obývačku ja som mala najprv obývačku a potom spálňu to máš izby ako boli pred tým lekári z chodby máš kľud ale cez deň ak je teplo z terásy je rušno a deti lozili do okien keď som mala otvorené keďže maminky v pohode kavičkovali a deti mali raj neraz mi vyliezli do okna keď sme boli v obývačke dva raz my aj spadli a rev neskutočne a ja som bola samozrejme vinná ale že oni si kľudne sedeli rodičia to ok proste už viac nejdem do smreku

korsinka
1. okt 2018

@adrianazs A nevies,su aj na inom poschodi taketo izby,alebo len tam dole na prizemi?

macus66
1. okt 2018

Ahojte, ja s malym nastupujem na liecenie 4.10. a mam Limbu 3. Po precitani niektorych prispevkov zacinam byt zvedava ake to tam vobec bude. Ako je to tam s kupelnou, wc a umyvadlo na izbe mat asi budeme ale sprchy budu asi spolocne? Dakujem 🙂

adrianazs
1. okt 2018

@korsinka neviem ale skús tam zavolať a opýtať sa ak máš záujem v smreku radi ti poradia v prijímačke síce niekedy je ťažko dovolať sa ale skús ráno ešte keď nemajú príjem okolo ôsmej

livia341
2. okt 2018

@korsinka takého izby s obývačkou sú aj na tretom poschodi ale bez terasy a máte oveľa väčší klud než na prízemí,kde počuť ako sa chodí inhalovat a na druhom poschodi zase su telocvicne a masér.

roselyn
2. okt 2018

@macus66 ahojky, mozete nam potom napisat - ako to tam vyzera? aj my tam mame ist, ale az po Vas. 😉

macus66
2. okt 2018

@adrianazs vcera som tam vecer pisala mail a rano uz som mala odpoved ze mam izbu aj so sprchou. Tak mozno tam.bide rusno od deti co tam budu bez rodicov ale zasa ani moj princ nie je muska. Tak to bude pohidicka 🙂
@roselyn ozvem sa. Pripadne sa mi pripomente 🙂 ale uz teraz si myslim ze o rok uz Limbu nedam ale mozno Topol.

strelko
2. okt 2018

A boli ste tam niekto aj tak,ze cela rodina ,myslim s muzom a s detmi?Akoze ,,rodinna dovolenka?,,😊

romco3
3. okt 2018

@pzal potvrdenie ci je doprovod zdravy asi treba, aspon tak je to v pokynoch. neviem ale ci to striktne fakt kontroluju. Ja som to odovzdal. Aj navsteva ak tam je viac ako 5 dni, tak ma mat potvrdenie. Co vidim ale dost nevyhodu je to, ze mnohi lekari si za take potvrdenie pytaju peniaze, casto fakt neprimerane a samozrejme bez bloku, peniazky len tak do suflika. Manzelke sa stalo ze si od nej zastupujuci lekar vypytal 10 eur len za ten papier, pricom bola len ako navsteva v kupeloch. Takze sme vsetci si vybavili tie potvrdenia o tom ze sme zdravi a paradoxne sme v kupeloch vsetci postupne ochoreli, uz po 4 dnoch, pricom ja som po skonceni musel brat antibiotika.

ljzozv
3. okt 2018

@macus66 deti bez doprovodu sú tam vraj len do budúceho týždňa

macus66
4. okt 2018

@romco3 fuha, no ja ako doprovod to potvrdenie nemam, som len pochopila z pokynov ze musim byt zdrava a potvrdenie sa pyta len ak berie doprovod aj druhe dieta. No hadam nas nevyhodia spred "vratnice" 😀

fiviasebi
4. okt 2018

@macus66 ahoj doprovod nemusi mat ja s muzom sme nemali iba deti mali. Minuly mesiac sme boli. Aj tak tam nieco superske nachytate my sme tam ochoreli druhy tyzden pobytu a chori sme dodnes a to uz aj po atb. Nie a nie prejst.

adrianazs
4. okt 2018

@strelko ahoj no boli tam taký hlavne v auguste cez prázdniny viem že tam robili poniektorí rodičia ( boli partie ) tz. rodinnú dovolenku mne to príde ako také divné lebo to sú detské kúpele a nie dov.resort ak chcú nech idú do hotela viem o pár takých rodičoch čo po večeroch hlavne v topoly pod altánkom do neskorých hodín čurbes a hlasné rozprávanie a rušili potom nočný kľud v celom topoly ( ich deti hlasno kričali s kolobežka mi sa preháňali ) hlavne izby na altánok čo boli správca ich bol tiež pár ráz upozorniť no im to bolo jedno veď majú tú rodinnú dov.je to od nich nezodpovedné taký rodičia tam nemajú čo robiť veď koľko detí čaká s rodičom doprovodom na kúpele a taký im zaberajú miesto ( áno sú aj slušný rodičia ) tá partia každý rok čo rok tam chodia cez prázdniny a majú s toho tú rodinnú dovolenku.

kankam
4. okt 2018

@adrianazs aj ja som zachytila take dohodovanie sa,ze ved sa vidime cela partia,okrem mimosezonnych obdobi je tam vela takychto "pacientov", keby aspon neobtazovali svojim spravanim ... :(

strelko
4. okt 2018

@adrianazs
@kankam preto som sa pytala,lebo ideme s dvojkami aj ja aj muz,ale tak my nie sme z tych rodicov,co robia curbes,neuznavam to.Nasi maju pevny rezim,takze budeme slusny😀Len som myslela,ze tam budeme jediny,ze nezvyknu takto chodit rodicia.

kankam
4. okt 2018

@strelko ale je iné keď máte dvojičky a treba aby ste tam boli 2-ja, to si vôbec na seba nevzťahujte. To je úplne niečo iné.
Je skupina ľudí, ktorí majú deti s "výsledkami na hrane" a robia si z kúpeľov dovolenkový rezort, keďže dať cca 11-15 eur ako doplatok ubytovania je rozdiel a pritom bývať v krásnom zalesnenom areáli v Tatrách a ešte obťažovať iných svojím správaním. :(
A potom sa stane, že dieťaťu ktoré to naozaj treba poisťovňa neschváli pobyt, lebo sa sprísnia podmienky kvôli takýmto typom.

adrianazs
4. okt 2018

@strelko no veru osobne som ti zažila také partie ubytovanie sme mali v topoly a tie rodiny tiež vytvárali vypekali v apartmánoch a sa správali ako by boli na dov.niekde pri mori ešte aj do vonkajších bazénov vliezli čo si myslím nemali by ak sú to detské kúpele proste to by som mohla opisovať situácie áno zvyknú chodiť s viacerými detičkami obaja rodičia ale ty sa správajú ako v kúpeľoch no nájdu sa aj taký ktorý ako dom písala majú z toho dovolenku tak ako písala kankam keby aspoň boli tiež slušný a správanie ako sa patrí ..... prajem vám pekný pobyt a krásne jesenné počasie ešte zo zubatym slniečkom jeseň tam je krásna hlavne príroda v tých kúpeľoch ak ste tam ešte neboli tak je tam krásne

strelko
4. okt 2018

@adrianazs @kankam dakujem pekne,my ale az na dalsi rok v maji ideme😊Este sme tam neboli,tak uvidime,snad prebehne vsetko ako ma a nebudu tam take otravne rodiny,lebo ma porazi.

kankam
4. okt 2018

@strelko my tiez planujeme zasa zaciatkom roka,chodievame prelom marec/april kvoli jarnym stromom aby sme sa vyhli silnej pelovej sezone u nas.
Myslim ze maj bude este v pohode,potom uz jun/jul/august,mozno september,aspon tak som pocula a este v zime,ked je lyzovacka je najoblubenejsi ...

adrianazs
4. okt 2018

@strelko ta partia chodia cez prázdniny , my chodíme väčšinou cez prázdniny zato sme ich vystihli , v máji tam je ralativne kľud jedna mamka tam bola v máji a potom bola somnou sme sa skamaratili teda deti a dodnes sme v kontakte tak ona vravela že v máji mala kľud a málo ľudí ešte jún až september je plno pekný pobyt

vrabecek
5. okt 2018

@macus66 nam povedali ze limba je zatvorena v oktobri mi ideme jedla 29 nastup

vrabecek
5. okt 2018

@pzal tiez budeme ubytovni v jedle 29 oktobra nastup ako to tam vyzera z kuchynkou

casnicka127
5. okt 2018

@vrabecek v jedle je super aj kuchynka a super izby

nikushka1
5. okt 2018

Dievcata viete poradit. Ideme 16.10. Do topolu a budeme byvat v 3 lozkovom apartmane. Idem ja a maly. Na vikend chcu za nami prist moji rodicia. Mozu tam spat obaja alebo si radsej maju hladat ine ubytko. Dakujem

nadezdah
5. okt 2018

@nikushka1 môžu tam spat za poplatok 11€ na noc a sa mu zdá,že sú tam roztahivacie gauce

nikushka1
5. okt 2018

@nadezdah s poplatkom ratam a pomestime sa lebo maly je 3.5rocny spunt len ci nebudu mat problem ze 3lozkovy apartman a budeme tam 3ja dospeli a plus maly. skusala som tam dnes volat ale nedvihali tak ma napadlo ze sa tu spytam