Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@pzal mi vieme uz ideme 4 rok len sme boli vzdy na limbe teraz jedla co nam povedali ze limba je zatvorena..a chcem sa spitat ci v tej kuchynke je sporiak sklokeramicka ci na plny v limbe katastrofa clovek nad tym musel ,maturovat nez to zapol najprv zatazit hrncami a potom mohol varit nemate nahodu fotku
Dobry den. Co je potrebne zbalit pre 5 rocne dieta do kupelov na 3 tyzdne ? Zakladne veci ? Dakujem za info.
Prosim Vas, ako vyzera taky den od rana do vecera pre dieta s rodicom ? A cez vikend su tiez procedury? Objednana strava je dufam 7 dni v tyzdni. A ako je to s pranim oblecenia? My uz stresujeme 😳😳😳
@roselyn záleží či ste školopovinní, alebo so školkarom. Škôlkári majú procedúry doobeda a poobede majú voľno + môžete stíhať výlety z kúpeľov-nahlasujete sa na nástenke pri inhalácii.
školopovinní chodia do školy a procedúry majú poobede.
strava je 7 dní v týždni a pračka na každom oddelení.
@pzal toto není v jedle fotena kuchynka
@pzal my sme tam boli septembry a bolo super tam
Je tam momentalne niekto s cca 5 - 6 rocnym dievcatkom? Najlepsie aj na Limbe ?
Žienky, ktoré ste z Nitry a boli by ste ochotne, kúpili by ste mi v Bonsay dve nosove sprchy (slonikov)? Ďakujem veľmi pekne.
@alenka12345 to si radsej kupte plastove,lebo sklenené sa vam rozbije raz dva ja som najprv sklenené pouzivala,a ked sa nam rozbili tak som dalsie nechcela ze.zase sa rozbije
https://www.mojalekaren.sk/rhino-horn-konvicka-...
dakujem za info. ja som sa zle vyjadrila 😉 tatry 👍 kupanie staci v kupeloch 👌 mala som skor na mysli, co sa da vidiet a zazit v okoli ako napr. bobova draha 😀
@livia341 ja by som radšej tu sklenenu,pedsa aj ta dezinfekcia, prevaranie. A plast je plast.
@strelko my chodíme celá rodina, 2 deti a obaja s mužom. Keď sme šli 1x, tak dcéra mala 1,5roka a syn 5,5. Mali sme to ako dovolenku, nemusíš variť, upratovať až tak... A vieš sa deťom venovať. Naučili sa lyžovať, korčuľovať,... Boli sme celé dni vonku. Nechodili do škôlky a momentálne ani syn do školy. Jeden by to moc nezvládol. A hlavne ak jedno dieta ochorie, aspoň s druhým vie byť druhý rodič - vonku, procedúry...
@alenka12345 alenka, ja sa tam chystám, ale až v lete, ak by si chcela, vtedy Ti donesiem, ale inak nájdeš aj tu : https://e-zdravotnickepotreby.sk/tatranska-noso... .....v kúpeľoch je však lacnejšia 😉
@2bio jejha to má ani nenapadlo že by to mali na nete. Tak nemusis potom,objednám cez net. Jednu od jari mám vo som bola v Lucivnej. Tak potom veľmi pekne ďakujem za ochotu,objednam cez net. Krásnu nedeľu prajem.
@alenka12345 😎 aj Tebe pekný zvyšok víkendu

@nikushka1 ak sa nemýlim,tak máš v izbe manželskú posteľ + jednolôžková a v obývačke gauč. Nevieš na kolkatke izbe budete? Skúsim ešte napísať jednej babe čo bola v trojlozkovej izbe,ako to tam bolo a dám ti vedieť.