Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Viete čo sa mi nepáči na týchto kúpeľoch? ...Sú tu rôzne ceny za ubytovanie,podľa toho,v ktorom LD ste ubytovaný a kolko ložkovu izbu máte. No napriek tomu sa za návštevu platí naviac. Takže i keď mám 3-lozkovu izbu,som tu s 1 dieťaťom ako samoplatca,tak ak chce byť aj manžel s nami,platím 11€ za noc. Nechápem,akú toto má logiku,keď tu posteľ mám tak či tak na izbe voľnú....Takže v globale ma to vyjde neskutočne veľa. Za seba a dieťa som platila 605,- a plus tie noci čo tu bude aj muz. V tomto ročnom obdobi tu je o ničom,snehu na sánkovanie,lizovanie malo,ihrisko nevyužijete,lebo je ešte moc chladno,takže lepšie si nejakú tú stovku doplatit a ist k moru. Strava tiež nie je žiadna sláva. Neviem neviem,či si dam návrh aj buď.rok. V lete tu je fajn,ale obrovský problém zabezpečiť si termin a ubytovanie čo chcete. Sme,tu druhýkrát,ale tentoraz som sklamaná 😣
ja som tiez mala take zmiesane pocity ale nakoniec bolo super. ako jasne boli nedostatky ale prevladali pozitiva. idem aj tento rok. akurat piatok som robila predbeznu rezervacku
@tinky84 borievka sa nachádza na začiatku areálu pri vstupe, procedúry v smrekoch sa nachádzajú v strede areálu pesi prídete za 3-5minut ďaleko to nie je ale kustok. Ihriska menšie ma každý liečebný dom pri dome a najväčšie ihrisko je na konci areálu po ľavej strane, a bazény su v inej budove sa volá lekno to je vedľa ihriska najvacsieho poslala by som vám mapku len ju musím nájsť a cez stránku sa nedá pozrieť čiže otvoriť.
@tinky84 tu je ta mapka na orientáciu https://m.facebook.com/kupelelucivna/photos/101...
Ahojte baby dnes sa mi stala taká vec,písala som email do Lúčivnej či by sme mohli mať stravu tak že jedna dospelá a jedna detská idem tam s dvomi deťmi syn 8r dcérka 2r veľmi slabý papkáč pani mi napísala email teda nečakala som takú odozvu že či chcem liečiť dieťa za 8,50na deň!!že tam má aj stravu ,ale ona mi to nezje tak som chcela tak že jej dám z môjho nejde o peniaze ,tak som pani odpísala že čo má strava spoločne s liečením?že či to má zostať na tanieri,na to už neodpísala samozrejme že si to zaplatíme ale toto som nečakala.
@renata5 Videla som tam mamičky, ktoré nemali vôbec jedlo zaplatené, Prišli do jedálne s dieťaťom/deťmi a prestrete bolo iba pre deti. A mama potom dojedla, alebo zjedla ak niektoré dieťa nechcelo. Mne to navrhli priamo v kancelárii, keď som prišla, že či chcem aj stravu, lebo že niektoré mamičky si neplatia, a dojedajú po deťoch. Že už keď sa zaplati na celý pobyt, tak už sa to zrušiť nedá.
@renata5 vy nie ste povinná si zaplatiť stravu ja to bežne robím tak že v deň príchodu manžel mamka alebo ja podľa toho kto ostáva v prijímač ke ak sa platí ubytovanie sa nahlási strava napr .ja si nedávam ak som bola hladná dala som si v bonsai objednávku inak manžel a maminka si dávali stravu no ja som slabý papkač tiež a keď syn nezjedol mne to stačilo tak na príjme kľudne poviete že doprovod bez stravy pekný deň a príjemný pobyt

@nadezdah ako to vyzera v tej Borievke? My ideme v lete. 🙂