icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

evickamacicka
26. máj 2020

@marcy1 ďakujem za odpoveď 😊

marfy2212
26. máj 2020

No ešte že sa nastupuje kazdy deň od 1.6 postupne ,fuu neviem si predstavit čo to tam bude ked sa tam všetci nasačkujeme 😀😀.. idete niekto do Topoľa?

evickamacicka
26. máj 2020

@marfy2212 no my sme mali rezerváciu od januára na jún javor, ale ze sa to posúva celé a vedeli mi dat len koniec júna, no a to sme nemohli 😔 tak ideme do borievky, inak že je všetko obsadene až do konca leta🙄 ale ze nejak obmedzia množstvo deti, tak uvidíme koľko nás tam bude 😁

mila23
26. máj 2020

@evickamacicka my sme mali rezervaciu na javor na april a stale sa neozvali ze co...som tam volala a povedali,ze mozno niekto z Borievky za jul nenastupi,ze mozno tam by sme mohli,ze mi daju vediet...a uz sa neozvali. Inak ze leto plne...v sptembri ide dcera do 1.triedy,takze to nechcem hned vynechat zo skoly..takze to vidim,ze tam pojdeme niekedy v novembri.....ked aj tak nie su ziadne alergeny

strikyhaky
26. máj 2020

@evickamacicka super, tešíme na vás 🙂

strikyhaky
27. máj 2020

Dievčatá, kultúrny program ná jún už dali niekde?

marfy2212
27. máj 2020

@strikyhaky na fb stránke ho stále nemaju 😬 iba za marec 🙄.. dúfam ze ho pridaju do nedele nech ho stihnem vytlačiť..

marcy1
28. máj 2020

@strikyhaky
@marfy2212 páči sa program 😉

strikyhaky
28. máj 2020

@marcy1 dákujem 🙂

marfy2212
28. máj 2020

@marcy1 dik 😉 divné že iba na 2 tyždne dali 🤓

strikyhaky
31. máj 2020

Baby čo zajtra nastupujú, čo hovoríte na počasie? Ja normálne rozmýšľam či zoberiem zimné vecí 😁🙈..

sonah
31. máj 2020

@strikyhaky určite zober aj teplejsie,pančusky,co si ja pametam bola som 2roky dozadu cely jun a ku koncu tyždna sa tak schladilo,lebo v tatrach nasnezilo a pokial viem snezi aj teraz tam vo vysokych polohach,takze podšite gate by som vzala a aj rukavičky lebo ono sa to nezda ale pod tatrami je fakt chladno.....

lucka8491
31. máj 2020

@strikyhaky no ja som pancusky nebrala ale ciapky nakrcniky a aka hrubsie jarne bundy snad az taka zima nebude uvidime

marfy2212
1. jún 2020

@lucka8491 je tu fajne teplučko, kaď zajde slnko trošku chladno.

veronicka1901
1. jún 2020

Pocasie je tam fakt nevyspytatelne, pred dvoma rokmi na prelome aprila/maja to bolo na kratasy a minuly rok v auguste zima a sychravo, stale sme chodili v softshellovych bundach a pod teplakmi dievcata nosievali leginy. Ak cestujete autom, tak radsej zbalit fakt pomaly vsetko. Zimne by som asi nebrala, ale hrubsie veci isto ano.

alibabaa
2. jún 2020

to pocasie je ozaj nevyspytatelne. ale zaciatok juna je vzdy krasny. v polovici sa to vzdy menilo. bolo aj chladnejsie. my sme boli 2x po sebe prelom maj, jun a vzdy 14 dni z 21 bolo krasnych. 7 bolo chladnejsie a dazdivo. my sme teraz napisane ako nahradnicky na august. tak som zvedava, ci sa podari...

renalka
2. jún 2020

Ahojte, môžete mi prosím povedať kolko ľudí cca býva v jedálni v smreku? Koľko ich prosím býva v jedálni v borievke?

marfy2212
2. jún 2020

@renalka každym dňom pribudaju.. ťažko povedat včera nas bolo v Borievke cca 6 rodín dnes už raz toľko...

miah
2. jún 2020

@marfy2212 ahoj, prosim ta, ako je to tam teraz so stravou pre sprievodcu? su svedske stoly alebo nie?

renalka
2. jún 2020

@marfy2212 ďakujem.

renalka
2. jún 2020

Ahojte, prosím Vás aké počasie byva v lucivnej koncom novembra až do polky decembra? Býva vtedy ešte daždivo, aj napadne aspoň trošku snehu, resp. je už vtedy V Tatrách sneh? (napr. Na štrbskom plese? ). Boli sme len koncom októbra a polku pobytu nám pršalo preto zvažujem ísť bud začiatkom októbra alebo až koncom novembra kedy by už nemalo byt daždivo. Vďaka za radu 👻

adrianazs
2. jún 2020

@renalka ahoj tak teplo už zjavne nebude ja som bola v polke novembra a už sme mali snech ráno hmlu dážď vietor no ja som bola pripravená teplé nohavice malému punčosky gumáky botasky nepremokavu bundu teplejšie veci proste a aj na prechod a veru zišli sa za ten mesiac sme mali všetky ročné obdobia okrem leta tak že tak ...... prajem príjemné kúpele

marfy2212
3. jún 2020

@miah ano su ..je to super..mozere si dat čo chcete a kolko chcete😀 ja som spokojna

alibabaa
3. jún 2020

@marfy2212 faaakt? nenafotis to prosim, prosim, prosim? som celkom zvedava. my sme totiz bezmliecne a ci musim vobec riesit potvrdenie, alebo si to budem vediet ustriehnut aj bez potvrdenia 🙂 dakujeeeeeem

30mamina3
3. jún 2020

@marfy2212 formou švédskych stolov sú iba raňajky či aj obedy a večere?

lucka8491
3. jún 2020

@30mamina3 ranajky obed aj vecera su svedske stoly a vzdy celkom fajn vyber zatial

30mamina3
4. jún 2020

@lucka8491 aj deti či iba doprovod?.....boli sme tam 10x a konečne nastala zmena v stravovaní...vždy som im to písala do dotazníka a žiadna zmena

marfy2212
4. jún 2020

@30mamina3 aj deti aj doprovod

marfy2212
4. jún 2020

@alibabaa je mi blbe to fotit.. nakladaju iba dospeli a musime mať ruska aj rukavicky..a teraz ked tu pribudaji každy deň ľudia sa uz tvorý dlha rada..takze stale tam niekto je ..

alibabaa
5. jún 2020

@marfy2212 v pohode. takze ak som bezmliecna, viem si vybrat z toho aj sama co chcem a vzdy sa da najest? a je vzdy dostatok toho jedla? nestalo sa, ze by nieco chybalo?