Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ahojte je niekto aktualne v Lucivnej? Su nejake obmedzenia? Dakujem
prosím baby ako vám to cenovo vychadza taky pobyt my sme boli doteraz len v starom Smokovci a rozmyslam nad zmenou budúci rok tak pre predstavu dieťa 4r a ja ako sprievodca
Prosím vás zatiaľ fungujú normálne kúpele Lučivná? 6.10. Mame nastúpiť a chodí mi hlavou či to nemôžu ešte zrušiť. Ďakujem.
ahojte prosim vas tym co chodia v kupeloch deti do skoly co vsetko ste im brali? Hlavne myslim co sa tyka vytvarnej dakujem
Veci na výchovy som mu nebalila, ale mali skrátené vyučovanie, nie som si istá či výchovy vôbec mali alebo iba v obmedzenom režime
Ahojte, prosím je niekto aktuálne v limbe? Aké obmedzenia sú tam teraz , na stránke som našla, že iba zatvorené pre hotelových hostí. Bazén, sauna, miestnosť na hranie pre deti sú otvorené? Ďakujem

@lucka8491 cenu si viete vyrátať aj na ich stránke keď si tam dáte kalkulačka. Ja som to tak rátala. A prosím vás je tam aj školka? Či len škola. Lebo mala je predškoláčka. Ďakujem.