icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

zuzana851
26. feb 2023

@barbiers a vy mate termin ?

barbiers
26. feb 2023

@zuzana851 velmi komplikované na krátke vysvetlenie, ale aj áno aj nie. Tu kým Vám nepríde predvolanie termín istý nie je a môže sa zmeniť

vrabecek
26. feb 2023

@zuzana851 ja si volám na, termín aj pol roka dopredu a vždy mi pani lukacova vyhovie tevto rok ideme uz 8 krát a vždy ss, tešíme budeme ubytovaní na topoľi

misinka20
26. feb 2023

@svetlana261 Termíny do jesene beznádejne plné... Majú stále úplne full...

misinka20
26. feb 2023

@barbiers Vlak je tam stále... Dole ho dosť počuť...

mirkazdenko
Autor odpoveď zmazal
vrabecek
28. feb 2023

@misinka20 dneska mi prišiel nástup 14 marca topoľ

zuzana851
28. feb 2023

@vrabecek fajne prijemny pobyt prajem

misinka20
28. feb 2023

@vrabecek to sa akurát vymeníme 🙂 my 15.3. končíme ...

zuzana851
28. feb 2023

@misinka20 kedy ste si rezervovali termin v akom predstihu?

misinka20
28. feb 2023

@zuzana851 ja som rezervovala termín už v auguste kedy sme nemohli nastúpiť kôli mojim zdravotným dôvodom 🙂 potom som si ho potvrdzovala v januári...

zuzana851
28. feb 2023

@misinka20 aha lebo ja teraz riesim termin no beznadejne vsetko obsadene

misinka20
28. feb 2023

@zuzana851 Áno ja som sa vo štvrtok osobne bavila s pani Lukačkovou a vravela, že teda všetko plné až do októbra lebo ja mám tiež ešte nárok na kúpele a som chcela ísť v lete a zobrať malého ako samoplatcu. Ja som si aj po minulé roky vždy pri odchode rezervovala u nej hneď na ďaľší rok...

mirkazdenko
28. feb 2023

@misinka20 môžem sa spýtať, s čím ste bola sama zo sebou?
A ako to je prosím, keď sme si dávali návrh koncom roka a teraz nastupujeme na liecenie, kedy potom môžem opäť žiadať u Dr.?

mirkazdenko
28. feb 2023

@vrabecek aj my máme 17.3. nástup, ale papiere mi ešte neprišli 😊

vrabecek
28. feb 2023

@mirkazdenko a na aký dom papiere bude posielať mailom povedala mi dneska

mirkazdenko
28. feb 2023

@vrabecek to by bolo super, len dúfam ze už nezmenia termín, do Brezy ideme

vrabecek
28. feb 2023

@mirkazdenko super teda ako mate staré deti ja mam dcérku 11 rokov

mirkazdenko
1. mar 2023

@vrabecek ja chlapca 6.5 ročného, také šidlo, chvíľu neposedi 😁

lulaa
1. mar 2023

My sme tu tiež momentálne. A sme zatiaľ spokojný, deti majú ráno procedúry doobeda škola 4. Hodiny, poobede máme väčšinou bazén, alebo niečo vodné. 😄 A ešte sa dá sánkovať na svahu tak sa vysantua😉😉

vrabecek
1. mar 2023

@lulaa jejda tak super ake však hlásia sneženie ešte mo nastupujeme 14 na topoľ

misinka20
1. mar 2023

@mirkazdenko Ja som po operácii pľúc... Na liečenie môžeš ísť iba 1 x za kalendárny rok...

darinb
Autor odpoveď zmazal
venusa85
4. mar 2023

@darinb navrh by mal platit rok(v elektronickej pobocke by si to mala vidiet). My sme boli 3x v Lucivnej, tento rok ideme do Štósu

zuzana851
4. mar 2023

@venusa85 je dobre v tom Stose?

venusa85
4. mar 2023

@zuzana851 netuším, ideme prvý raz

zuzana851
4. mar 2023

@venusa85 aha tak potom dajte vediet ak by nevysla nam lucivna tak budem musiet asi nieco ine hladat riesit

strelko
4. mar 2023

@zuzana851 skuste aj Bardejovske kupele,alebo Horny Smokovec.

zuzana851
4. mar 2023

@strelko asi povolam vsetko ked lucivna je stale obsadena len nikde nieje pre male deti ako v lucivnej

venusa85
4. mar 2023

@zuzana851 jasne. My sme po 3x mali hneď schválenú Lucivnu, bez výberu. Tento rok mi poslali zoznam a mohli sme si vybrať. A áno, bol tam aj Horný Smokovec, tiež Bardejov, Stos, Nimnica, Aj smerdzonka - ale to len ako ambulantne kupele. Mne sa už vlani nepáčil prístup lekárov v Lučivnej