icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

vrabecek
9. mar 2023

@elinka1051 osušky len na izbe inak nepotrebujete mimo izby bazén sauna vyrivka vsm dajú u vstupu

misinka20
9. mar 2023

@vrabecek V Javore sú osušky aj na izbe 🙂 🙂

elinka1051
9. mar 2023

@vrabecek no ja som zvedava, je to tam fajn? uziju si to deti? normalne mam hrozu , ze tri tyzdne mimo domov :( 🙂

misinka20
9. mar 2023

@mirkazdenko ja tam teraz nie som, vystriedala som sa s ex... opäť sa vymeníme v nedeľu a v stredu už končíme... no my tým, že sme v zime a ešte sa dalo sánkovať a lyžovať tak najviac som brala zimných vecí, ako oteplováky, termo prádlo, ale aj tepláky, dlhé tričká... nezabudnúť plavky (ja som zabudla pre seba a teda nájsť v zime plavky to bol fakt zázrak, ešte že mám detskú veľkosť tak som kúpila v Kik len tak na 1 x) , papuče na doma aj do školy aj k bazénu, lebo my sme mali iba jedny a tie si nosil ale zabúdal ich tak som bola v Poprade ešte jedny kúpiť. Nám sa osvedčili ešte aj zateplené gumáky lebo teraz tam dosť pršalo. Inak v Javore je aj fén na izbe, uteráky, obliečky, osušky, kanvica, v kuchynke základný riad... neviem čo ešte také...

misinka20
9. mar 2023

@elinka1051 určite si to užijú... je tu detská herňa, veľká telocvičňa, von ihriská, v lete trampolíny, tenisové kurty, futbalové ihrisko, pinpong, v lete vonkajší bazén... akože vyžitia tu je až až ... a robia rôzne programy, súťaže, atď. Nám to vždy tak ubehne, že ani nevieme ako...

elinka1051
9. mar 2023

@misinka20 ja som v lucivnej bola ako 12 rocna a, cize 25 rokov spat a teda nejako si to uz nepamatam ale vraj to je prerobene, krasne, mame ubytovanie neviem kde uz, som zabula. na tie tri tyzdne 1100 € alebo 1120 € tak nejako.

misinka20
9. mar 2023

@elinka1051 No tak to je od vtedy veľká zmena... my už chodíme 7 rokov, a teda od prvého pobytu po dnešný je tam neporovnateľne. My sme platili cca 1300 € na 21 dní pre 1 dieťa s doprovodom bez schválenia poiťovne nakoľko malý už má 10 r. Predtým sme chodili na 28 dní ale teraz je to už dosť drahé... My sme v Javore, čo mi príde ako top momentálne (inak sme bývali asi všade okrem Brezy a Osiky). My sme spokojní aj s ubytovaním, aj so stravou. A malý je spokojný aj so školou 🙂

elinka1051
9. mar 2023

@misinka20 no ja mam maličké deti, takže škola ešte nič. A ja už som zabudla, kde budeme ubytovaní, vraj apartmán. Idem hlavne kvôli mladšiemu astmatikovi, dúfam, že nám to pomôže aspoň na ten rok. A co jedlo?

misinka20
9. mar 2023

@elinka1051 My zjeme všetko, takže my sme úplne ok aj s jedlom... Vravím ja okrem sumy nemám čo vytknúť...

elinka1051
9. mar 2023

@misinka20 ja tiež nie som náročná, teda ani deti, len budem sa deliť aj s dvojročnym o moju porciu, takže to bude, že určite budeme ešte jedlo riešiť. No ja som zajednavala apartmán, že kvôli návštevam to bude lepšie, no je dosť. Naša lekárka, že to si zaplatíte len 8 €na deň za vás, menší je zdarma a petko to ma preplatene 🙂 ono to teda pravda celkom nie je. A je mi jasné, že aj tam utratime

wanda2411
10. mar 2023

Dobrý deň,chcela som sa opýtať, tých čo ste tam,program na apríl, uz je?Nastupujeme 3.4.,LD Smrek izba s obyv.,a poradiť,čo si mame zobrať,nezabudnúť. Za každé info ďakujem.

vrabecek
10. mar 2023

@wanda2411 na, apríl nieje ma marec mam

wanda2411
10. mar 2023

@vrabecek aha,dakujem,a viete poradiť,čo si treba zobrať.Dakujem za info.

vrabecek
10. mar 2023

@wanda2411 fuha neviem co konkrétne myslíte

wanda2411
10. mar 2023

@vrabecek ani neviem,ideme 1x,tak ako to prebieha,čo potrebujeme a tak.V Smreku potrebujeme nieco konkrétne,ak máte skúsenosť,a aké to tam je.

vrabecek
10. mar 2023

@wanda2411 zdravím mi ideme uz 8 rok sme ubytovaní v topoľi v smreku sme neboli nikdy nám sa vzdy paci super partia sme tam insk milý personál všade nemám co vytknúť

wanda2411
11. mar 2023

@vrabecek aj ja zdravím,tak to je super,ze si to tam uzivate.

misinka20
13. mar 2023
misinka20
13. mar 2023

Dievčatá, ešte som tu do stredy ak by ste mali otázky ...

vrabecek
13. mar 2023

@misinka20 mi zajtra nástup

misinka20
13. mar 2023

@vrabecek Sneh tu momentálne nie je, tak odporúčam gumáky zateplené 😁

misinka20
13. mar 2023
elinka1051
13. mar 2023

@misinka20 prosim ta, ranajky byvaju nejake jednotne alebo ako to je?

misinka20
13. mar 2023

@elinka1051 Švédske stoly, klasika...

elinka1051
13. mar 2023

@misinka20 super, takze to si moje mlsne deti vyberu. 27.4 nastupujeme, som zvedava, dufam, ze sa nam bude pacit 🙂

llela
13. mar 2023

@elinka1051 prosím ta keď nastupite odfotila by si program na máj, my nastupujeme v máji čakáme ešte konkrétny termín. Tebe kedy prišlo info o termíne keď máš ešte dosť ďaleko nástup.

elinka1051
13. mar 2023

@llela ja som si dnes volala, info mi pošlú. Najskôr som chcela tiež máj ale volala som minulý týždeň, že kľudne môžu dat aj koniec apríla

llela
13. mar 2023

@elinka1051 ďakujem, tak pockam🙂 my máme okolo desiateho dohodnutý nástup, musia brezy odkvitnut dcerka ma na ne alergiu

monn75
13. mar 2023

@llela dobrý deň, my by sme mali ist tiez v máji, ale netuším kedy nam daju termín, ja som si volala este v novembri. Prosim vas, ked vam pride termin, dala by ste mi vediet? Tiez mam dcérku na brezoviny alergickú.

monn75
13. mar 2023

@elinka1051 dobry den, my by sme mali ist v maji, ale termin neviem este, tak sa mozno aj stretneme-tiez idem s 2 detickami-5 a 2 rocnymi. Bojim sa bazénu, ako ich tam oboch obriadim😂 ani jeden nie je plavec🙈