Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@monn75 ja mam nervy z cesty, pôjdem s nimi z Holíča, starší ma 4.5 a mladší necelé 2.neplava ani jeden, neposlucha ani jeden a ten mladší, to je živá katastrofa ale teda hlavne kvôli nemu idem, má astmu
@elinka1051 tak to dobre poznam 😂
@monn75 vekové zloženie veľmi podobné, ja mam pocit, že všetky deti tak krásne poslúchaju, len ti moji dvaja nič a ak náhodou jeden poslúcha, tak zopakuje zlobu po tom druhom. Mne je z nich niekedy do plaču 🤣😊to bude katastrofa
@vrabecek prosím dáte foto programu na marec aj april, ak máte, ďakujem 😊
@elinka1051 zdravím keď ste ubytovaní ja na Topoli sme tu od 14
@misinka20 ďakujeeem 😊
@vrabecek no zabudla som, kde mame ubytko, hádam mi to príde, sľúbila pani poslať do mailu
Prosim vás , na aké čislo volate do kupelov ? Volala som včera aj dnes a nikto nezdvíha, chcela som vedieť termin nástupu .Ďakujem
@nikol124 0918 110 324
Vcera dnes nedvihaju ani mne
Dakujem, dnes som sa úspešne dovolala 🙂
@misinka20 to je neskutočne, na 4 hodiny 8 eur, keď sme boli v roku 2020 bolo to zdarma 👀
Prosim vas žienky, chodieva z kúpeľov nejaka pravidelná doprava(bus, vlak) do popradu, alebo niekde blizko, kde je nejaky obchod? Budem bez auta s 2 deťmi, tak ci sa da niekde nakúpiť si potraviny (ak to bude samozrejme potrebné). Ďakujem
@monn75 Ahoj, raz do týždňa je výlet do PP do Tesca, do dediny je to tak 20 min peši, je tam malý obchodík. V Bonsai ale kúpiš taký základ a je tam reštaurácia. Avšak ja neviem my sme nič také nepotrebovali. Máš raňajky, obed, večeru a deti desiatu aj olovrant. Skôr sme mali plnú chladničku jogurtov čo nik nejedol 😁😁😁

@llela keď tak potom prosím pripomenúť 🙂