icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

sloniiicek
5. apr 2023

Pekny vecer. My ideme prvykrat do kupelov od 12.4. Do 3.5. Ideme LD Javor. A ja mam starsiu dceru 14 a takmer 2rocnu. Vobec netusim,ze co mam ocakavat. 😉 precitala som kokentare. Neviete ako to je so skolou? Procedury byvaju pred a po vyucovani,ci aj pocas? Vdaka.

sloniiicek
5. apr 2023

Este mi napadlo,ze ake je tam teraz pocasie? Asi treba balit aj zimne veci.
A ci tam bude nejaky program vhodny aj pre pubertacku. 😉 aj ked ona je este take velke dieta. 😉

zuzka1008
6. apr 2023

Baby a boli ste aj inde nez v lucivnej?
Ja zvazujem aj bardejovske kupele . hlavne kvoli cene. Je podstatne nizsia a je tam viac procedur hlavne.

llela
6. apr 2023

@zuzka1008 ja som prezistovala, nakoľko ja by som mala nárok na Bardejovské a mohli by sme sa odliecit spolu. Papier znesie veľa čo s týka procedúr ale reálne to nebude nič iné ako v Lučivnej. Máš klimatoterapiu každý deň a tiež pitie tej liečivej vody a už máš 2 procedúry minuté. Tiež je problém s využitím voľného času. Po telefóne mi povedali že je tam jedno staré detské ihrisko. Ak by sa rozhodla ísť, napíš potom dojmy

aliaska77
6. apr 2023

@llela prosím Vás kedy Vám prišiel termín na maj? my by sme mali ísť tiež v maji ale ešte nám nič neprišlo

llela
6. apr 2023

@aliaska77 pisala mi pani Lukackova mail minulý týždeň. Pozvánky že budú posielať budúci týždeň

aliaska77
7. apr 2023

@llela tak super my mame tiež predrezervovsny maj len termín nám ešte nedali. Posielala som tam ten kód z poisťovne a že po veľkej noci budú posielať 🙂

svetlana261
7. apr 2023

Už máme termín nástupu 3.5. tešíme sa

katulka3333
7. apr 2023

@sloniiicek pokiaľ ideš s oboma tak staršia bude mať procedúry určite po škole .môžeš si to spojiť s malou alebo dovedú pôjdeš s jednou len potom aby si mala kam dať malú ...určite ti to spoja

katulka3333
7. apr 2023

@sloniiicek dnes aj včera snezilo

svetlana261
7. apr 2023

@aliaska77 vcera mi poslali mail

sloniiicek
7. apr 2023

@katulka3333 ty kokso. Ze sneh. 😉 diky za info.

sloniiicek
7. apr 2023

@katulka3333 mozembsa spytat ohladom parkovania? Da sa parkovat auto aj pred kupelami,alebo len vo vnutri? Kde je spoplatnene. Vdaka.

aliaska77
8. apr 2023

@sloniiicek minuly rok sa dalo aj mimo areál. v areáli sa ale vtedy ešte neplatilo

katulka3333
8. apr 2023

@sloniiicek dá sa vonku v pohode na prijazdovej ceste v areáli priamo pred domom kde bývaš sa platí 1€ ak si viac ako 13dni

zuzka1117
9. apr 2023

Ahojte dievčatá, minuly týžden nám poisťovna schválila kúpele, neviete ako dlho sa čaká na termín nástupu ? Budem tam v utorok volať, len ma zaujíma po akom čase od schválenia vám dali termín.

nikol124
9. apr 2023

@zuzka1117 schválili nám v septembri ,dostali sme termín na apríl

zuzana851
9. apr 2023

@zuzka1117 vsetko obsadene do jesene bud ako nahradnici alebo nadstandardne izby

zuzka1117
9. apr 2023

@zuzana851 ďakujem, nevieš aký je finančný rozdiel na nadštandardných izbách ?

sloniiicek
9. apr 2023

A ktore su nadstandardne izby? Ja som volala pred 2 tyzdnami. A dala nam termin od12.4. LD Javor. A vravela,ze ma to bude stat okolo 1100eur

katulka3333
9. apr 2023

@sloniiicek koľko??my sme topoľ obyčajná izba skoro 600€

misinka20
9. apr 2023

@katulka3333 My sme platili v Javore 1235 e pred mesiacom za 21 dní 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ môj už nemá nárok na doprovod, takže preto tak veľa...

vrabecek
9. apr 2023

@katulka3333 ja som topoľ 672 sprievod neschvsleny

llela
9. apr 2023

Zienky a su nejaké procedúry ktoré by som si mohla ja alebo pre dcérku doplatiť? Okrem masaze a viem ze sa da aj vajicko a bazén.

tisim
14. apr 2023

Ahojte,idem tam so synom,chcem sa opytat,ci je mozne z Lucivnej na vikend odísť domov(budeme tam autom)…a opätovne sa po víkende vratit…???

zuzka1008
14. apr 2023

@tisim samozrejme mozne to je. Aj tak chodili maminy s detmi na vikend prec min.rok
Ale preco by to niekto robil? Treba si uzit.zrelaxovat. a nie chodit domov hore dole 😀😀😀

zuzka1008
14. apr 2023

Vidim ze poplatky sli hore riadne, ako vsetko vlastne.. Ktore ubytovanie sa vam najviac pacilo a preco? Ja som bola len v smreku s terasou a to bolo super.

misinka20
14. apr 2023

@tisim Možné to je ale na vlastnú zodpovednosť, lebo ak sa Vám niečo stane nesmieš ísť napr na pohotovosť, inak by poisťovňa nepreplatila pobyt... Nik ťa tam nik nedrží ale treba si uvedomiť, že ste na liečení a to má jasné pravidlá...

misinka20
14. apr 2023

@llela Áno je nemožné si doplatiť skoro všetko...

misinka20
14. apr 2023

@zuzka1008 Ja som za 7 rokov vyskúšala všetky typy ubytovania okrem Brezy a Osiky a najlepšie bolo teraz v Javore... Predtým fajn smrek s terasou ale teraz je tam už moc rušno a my sme si chceli aj oddýchnuť...