Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Este mi napadlo,ze ake je tam teraz pocasie? Asi treba balit aj zimne veci.
A ci tam bude nejaky program vhodny aj pre pubertacku. 😉 aj ked ona je este take velke dieta. 😉
Baby a boli ste aj inde nez v lucivnej?
Ja zvazujem aj bardejovske kupele . hlavne kvoli cene. Je podstatne nizsia a je tam viac procedur hlavne.
@zuzka1008 ja som prezistovala, nakoľko ja by som mala nárok na Bardejovské a mohli by sme sa odliecit spolu. Papier znesie veľa čo s týka procedúr ale reálne to nebude nič iné ako v Lučivnej. Máš klimatoterapiu každý deň a tiež pitie tej liečivej vody a už máš 2 procedúry minuté. Tiež je problém s využitím voľného času. Po telefóne mi povedali že je tam jedno staré detské ihrisko. Ak by sa rozhodla ísť, napíš potom dojmy
Už máme termín nástupu 3.5. tešíme sa
@sloniiicek pokiaľ ideš s oboma tak staršia bude mať procedúry určite po škole .môžeš si to spojiť s malou alebo dovedú pôjdeš s jednou len potom aby si mala kam dať malú ...určite ti to spoja
@sloniiicek dnes aj včera snezilo
@aliaska77 vcera mi poslali mail
@katulka3333 ty kokso. Ze sneh. 😉 diky za info.
@katulka3333 mozembsa spytat ohladom parkovania? Da sa parkovat auto aj pred kupelami,alebo len vo vnutri? Kde je spoplatnene. Vdaka.
@sloniiicek minuly rok sa dalo aj mimo areál. v areáli sa ale vtedy ešte neplatilo
@sloniiicek dá sa vonku v pohode na prijazdovej ceste v areáli priamo pred domom kde bývaš sa platí 1€ ak si viac ako 13dni
Ahojte dievčatá, minuly týžden nám poisťovna schválila kúpele, neviete ako dlho sa čaká na termín nástupu ? Budem tam v utorok volať, len ma zaujíma po akom čase od schválenia vám dali termín.
A ktore su nadstandardne izby? Ja som volala pred 2 tyzdnami. A dala nam termin od12.4. LD Javor. A vravela,ze ma to bude stat okolo 1100eur
@sloniiicek koľko??my sme topoľ obyčajná izba skoro 600€
@katulka3333 My sme platili v Javore 1235 e pred mesiacom za 21 dní 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ môj už nemá nárok na doprovod, takže preto tak veľa...
@katulka3333 ja som topoľ 672 sprievod neschvsleny
Zienky a su nejaké procedúry ktoré by som si mohla ja alebo pre dcérku doplatiť? Okrem masaze a viem ze sa da aj vajicko a bazén.
Ahojte,idem tam so synom,chcem sa opytat,ci je mozne z Lucivnej na vikend odísť domov(budeme tam autom)…a opätovne sa po víkende vratit…???
Vidim ze poplatky sli hore riadne, ako vsetko vlastne.. Ktore ubytovanie sa vam najviac pacilo a preco? Ja som bola len v smreku s terasou a to bolo super.

Pekny vecer. My ideme prvykrat do kupelov od 12.4. Do 3.5. Ideme LD Javor. A ja mam starsiu dceru 14 a takmer 2rocnu. Vobec netusim,ze co mam ocakavat. 😉 precitala som kokentare. Neviete ako to je so skolou? Procedury byvaju pred a po vyucovani,ci aj pocas? Vdaka.