Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@svetlana261 tak to sa hadam aj vidíme
@svetlana261 ma to aj terasu?🙂
@svetlana261 6 ročný chlapec, 3.5 chlapec a polročné🙂 kde by si mala byť ubytovana ?
@monn75 joj a my v Smreku 🙂 3.5 a 6 a polročný chlapec 🙂
@svetlana261 tak sa rada zoznamim;)
@zuzanka_89 áno vonku parkovisko 😃
@zuzanka_89 ahoj, naša izba je v Smreku na prízemí s terasou. Obývačka plus spalen. 3 postele a rozťahovací gauc
@llela dobrý deň. My by sme mali ísť tiež na takúto izbu. Dvaja dospelí a dve deti. Nie je problém však keby jedno staršie dieťa spalo na tom roztahovacom gauči? Poprípade ak viete poslať foto izby budem rada. A prosím vás je tam aj chladnička? A wc a sprcha je na izbe? Ďakujem krásne.
Ahojte prosím vás je niekto ubytovaný v smreku? Mali by sme ísť do smreku do izby s tromi posteľami plus obývačka. Budeme štyria. Hádam sa starší syn vyspí na tom rozkladacom gauči. Aké máte skúsenosti s týmto ubytovaním? My sme pred dvomi rokmi boli v Topoli v štvorizbovom apartmáne ale už je to teda o dosť drahšie. Ďakujem za odpovede.
Mňa by zaujímalo koľko máte tasiek 🙂)keď chodíte
@zuzanka_89 plný kufor 🙂 akurát sme ukončili liečbu.
@monn75 áno určite
Prosím vás kto je teraz v lucivnej? Ako je tam? Je veľká zima?
Škola je prosím vás v Limbe kde aj bola? Na raňajky sa kde chodí a aj na obedy. Mame nastúpiť teraz 2.5.
@evina2 premenlive pocasie. Ked je zamracene je chladno. Vnoci mrzlo.
@evina2 nie. Skola, procedury su v Smreku.
@evina2 jest sa chodi do Gurmanskeho dvora. Pri LD Javor. Kde budete ubytovani?
@sloniiicek prosím ta program na maj ešte asi nieje však?
@sloniiicek budeme ubytovaní v smreku. Sú tam vraj len tri postele a jeden gauč. Takže syn bude musieť spať na gauči. Ale myslím že to dá. Teda dúfam. ☺️
@llela zatial nie. 😉
@evina2 na jedlo sa ludia stazuju. Pod nazvom si netreba predstavit presne to,co tal je napisane. 😉 na ranajky stale to iste. To su svedske stoly. A potom vyber t roch jedal.. netreba mat velke ocakavania.

@zuzanka_89 tam budeme my na prízemí v 3 lôžkovej nadstandard