icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

milluska
10. feb 2015

@modra1 pk, dakujem za info, zajtra si tam teda zavolam a predbezne zajednam...
Este sa opytam, mas VsZP? Nerobia problemy so schvalenim sprievodu?

tanik1
10. feb 2015

@evita2011 my nastupujeme 20.3. a tiež budeme bývať v Topoli, idem so synom (5rokov) ktorý má schválenú liečbu a s 2ročným ktorému to neschválili, už sa moc teším, podľa toho čo tu píšu ostatné mamičky tak je to tam super.

leginca
10. feb 2015

@milluska - áno s Adamkom, už 2 roky máva časté a silné laryngitídy a ja chcem ísť prvé 3 júlové týždne.

modra1
10. feb 2015

@milluska bola som ako platiaci sprievod, tu v diskusii som čítala, že všeobecná neschvaluje sprievodcu

mikisa27
11. feb 2015

@milluska VSZP neschvaluje sprievod vobec....teda len vo vynimocnych pripadocj,kedy ma dietatko nejaku psychiatricku alebo neurologicku diagnozu a pod.

milluska
11. feb 2015

@modra1 @mikisa27 to nemyslite vazne, ze trojrocnemu neschvalia sprievod???? Si ani vo sne neviem predstavit ze by tam bola mala bezomna 😲

milluska
11. feb 2015

Teraz neviem ci to nestornujem, ved samoplatca v sezone, sa nedoplatim 😠

mima595
11. feb 2015

@milluska - ale to je rozdiel 5€ na den...aj ked poistovna schvali sprievod, tak si musis platit,,,,takže ty ako sprievodca mozes ist..len je rozdiel, ci schvaleny, alebo neschvaleny poistovnou...

milluska
11. feb 2015

@leginca tiez si ako samoplatca?

mikisa27
11. feb 2015

@milluska nemusi tam byt bez teba,pobyt si mozes zaplatit....okrem ubytovania a stravy budes platit 5eur/den...to je poplatok za neschvalaneho sprievodcu....

milluska
11. feb 2015

@mima595 aha, ok, dakujem

milluska
11. feb 2015

@mikisa27 uz chapem, takze sa mi to predrazi o niečo cez 100€... 😕

leginca
11. feb 2015

@milluska - ešte neviem, ale zrejme áno

janka41
17. feb 2015

ahojte co ste teraz v lucivnej ako to tam vyzera*?

milluska
18. feb 2015

@leginca tak ja som tiez zaniesls ziadost v pondelok... Aj ty?
Predbezne sme zapisane na jun, ja v juli nemôžem...

milluska
18. feb 2015

Babenky a trebalo vam u deti cerstve odbery pri podavani navrhu?? Moja dr tam prilozila pol roka stare odbery, tak neviem ci nas neotocia 😖

mikisa27
19. feb 2015

@milluska my sme vzdy davali cca pol roka stare odbery a nikdy nebol problem 🙂

leginca
19. feb 2015

@milluska - no ja som to v pondelok niesla ešte alergologičke, tak do poisťovne až budúci pondelok. Krv mu brali naposledy v júni, tak odpísala z toho len výsledky.

blahuska
22. feb 2015

@tanik1 @evita 2011 jej super aj my ideme 19.3 so synom 5rokov a ubytovanie taktiez v Topoli 😉 🙂

leginca
23. feb 2015

@milluska - bola som dnes zaniesť papiere v Dôvere. Schvaľovanie trvá 2-3 týždne a vravela mi, že by mi mali bez problémov schváliť aj mňa ako sprievod. 😀 😀 😀

milluska
23. feb 2015

@leginca jej tak to mas super, ked mas Doveru a uz tak rychlo ti.pride rozhodnutie? Dam vediet, ked dojde mne 😉

milluska
23. feb 2015

Babenky, co ste yam boli, ako je to tam s fitkom? Je aj večer otvorene? Moze si tam isy zacvicit aj navsteva, co tam bude s nami.par dni ubytovana napr?

tanik1
23. feb 2015

@blahuska Nám v piatok volali z kúpeľov a prosili ma či by mi mohli posunúť termín na 10.4. lebo nejaká pani potrebovala ísť skôr, tak som súhlasila. Takže bohužiaľ sa minieme.

blahuska
23. feb 2015

@tanik1 skodaaaa a ja som sa tesila ze nas Tobias bude mat kamosa hned 😉 tak sa vidime potom my tam budeme do 16.4 tak Vas este stihneme posledny tyzden 😉

mima595
23. feb 2015

@milluska - fitko bolo otvorene ..ja som chodila aj okolo pol deviatej....nebol problem..ked bolo raz zamknute, volala som na straznu sluzbu, co bola pri vchode a prisli mi otvorit...kluc som potom nechala v zamku a oni si prisli zamknut....

cvicit tam moze hocikto, oni to nekontroluju...vacsinou je fitko prazdne....

stankaadam
23. feb 2015

ahojte maminky, teraz 13 marca ideme prvy krat do lucivnej. Idem so 4 rocnym a beriem so sebou aj 2 rocneho syna. Tie ktore ste boli s mensimi detmi ako to zvladali tie procedury a celkovo pobyt? Mladsi syn je taky neposedny tak mam obavy ako to tam zvkadneme.

majakuca
23. feb 2015

Prosím o info, ako to je s parkovaním, keď budem mať so sebou auto. Na ich stránke som žiadne info nenašla. Ďakujem

mima595
23. feb 2015

@majakuca - parkuje sa pri vstupe v areali..ked je volne parkovacie miesto...ale zvycajne byva...cez prazdniny moze byt problem..ale teraz by nemal....

majakuca
23. feb 2015

A ešte poprosím info, ako je to s výletmi. Môžem opustiť areál kedykoľvek, (samozrejme po absolvovaní procedúr) a ísť niekam na výlet, napr. na lanovku, na pleso... a chodiť na výlety každý deň, abo si treba vybavovať vychádzky mimo areálu? Poprípade do ktorej hodiny sa musím vrátiť. Možno divná otázka, ale nikdy som v kúpeľoch nebola, tak neviem ako to tam chodí.

mima595
24. feb 2015

@majakuca - možes chodit kde chces, kedy chces...jedine obmedzenie je, ked ides prec na noc...vtedy musis ist podpisat reverz u sestriciek..vratit sa musis myslim do deviatej....