Kúpele Piešťany
Dobrý večer....Vedel by mi niekto poradiť,kto už navštívil kúpele V Piešťanoch??? Zvažujem ísť do kúpeľov na poukaz skupiny A. Môžem si sama vybrať kúpeľný hotel,alebo mi bude pridelený??? Pýtam sa kôli tomu,že som po TEP bedrového klbu,a mám obmedzenú chôdzu....bojím sa,že ma dajú ďaleko od procedúr.Poprípade kto tam už bol nejaké rady,alebo skúsenosti.Ďakujem Vám veľmi pekne 🙂 Andrea 🙂
A tá podvodná masáž-je to taký kúpeľ pod vodou kde vás potom masírujú hadicou to tam je človek tiež nahý?
A ešte som zabudol že tam človek leží v takej veľkej vani a otáča sa podľa potreby a masírujú hadicou
A neviete ako tá procedúra prebieha či klient ide v plavkách alebo nahí?
Dobrý deň chcem sa spýtať na tú podvodnú masáž v kúpeľoch Piešťany klient ide nahí alebo v plavkách?
A tie bahenné zábaly to tam tiež je nahý?
A chcem sa spýtať ak môžem že či neviete ako sa ide na procedúru škótske streky?Nahí alebo v plavkách?
A na hydromasáž,podvodnú masáž,škótske streky ponúkajú aj suchý zábal(to zabalia človeka do plachty a tam ešte odpočíva)
A do tej vírivky čo je tam v kúpeľoch tak klient ide v plavkách alebo môže tiež nahý(holý)
Je tu z vás niekto kto bol v kúpeľoch Piešťany na podvodnej masáži?potrebujem sa niečo spýtať
A ešte sa chcem spýtať či môže mať plavecké okuliare,čiapku alebo plavecké topánky do vody?
Dobrý deň mal niekto škótske streky v kúpeľoch Piešťany?
Dobrý večer chcem sa spýtať mal niekto z vás procedúru vodná trakcia?
@silvi2025 Piešťany majú teraz tuším 20% pre pobyty cez ZP.
Výhoda hotela Esplanade je práve wellness + bazén. Všade je neobmedzený vstup. Takisto posilka výborne vybavená. Wellnessy sú dokonca 2. V každom je fínska sauna a parná sauna. V jednom je aj infrasauna. Vo wellness pri retrobare je aj vnútorný bazén, vonkajší bazén a vírivka vonku aj vnútri. Vo wellness pri posilke je len vnútorný bazén a bazén s vodnými stacionárnymi bicyklami.
Veľká výhoda je aj strava formou švédskych stolov. Máloktoré kúpele majú tieto služby bez ďalšieho doplatku.
@dusana1 prosim info, kolko si doplacala? Bojim sa, ci si to budem môcť dovolit, aj ked mam A.
@dusana1 prosim info, kolko si doplacala? Bojim sa, ci si to budem môcť dovolit, aj ked mam A.
@jelka21 ahoj, ja keď som bola cez ZP, ešte sa nedoplácalo. Teraz sa už dopláca podľa sezóny. Na méte majú cenníky. Najviac sa oplatí ísť v januári. Mávajú rôzne akcie. Teraz je black friday, ale neviem, či sa vzťahuje aj na doplatky cez ZP. Treba zavolať a informovať sa

@marco20 áno, pri všetkých kúpeľoch a aj v zrkadlisku je človek nahý. Takisto pri masáži. Hotel Esplanade ma len zrkadlisko. Bahnisko je v Irme alebo v Napoleone. Dá sa doplatiť. Ako klient kúpeľov máte tuším 30% zľavu, už si nepamätám presne.