icon

Kúpele Piešťany

77andrea
7. mar 2017

Dobrý večer....Vedel by mi niekto poradiť,kto už navštívil kúpele V Piešťanoch??? Zvažujem ísť do kúpeľov na poukaz skupiny A. Môžem si sama vybrať kúpeľný hotel,alebo mi bude pridelený??? Pýtam sa kôli tomu,že som po TEP bedrového klbu,a mám obmedzenú chôdzu....bojím sa,že ma dajú ďaleko od procedúr.Poprípade kto tam už bol nejaké rady,alebo skúsenosti.Ďakujem Vám veľmi pekne 🙂 Andrea 🙂

Strana
z3
dusana1
2. mar 2025

@marco20 áno, pri všetkých kúpeľoch a aj v zrkadlisku je človek nahý. Takisto pri masáži. Hotel Esplanade ma len zrkadlisko. Bahnisko je v Irme alebo v Napoleone. Dá sa doplatiť. Ako klient kúpeľov máte tuším 30% zľavu, už si nepamätám presne.

marco20
3. mar 2025

A tá podvodná masáž-je to taký kúpeľ pod vodou kde vás potom masírujú hadicou to tam je človek tiež nahý?

marco20
3. mar 2025

A ešte som zabudol že tam človek leží v takej veľkej vani a otáča sa podľa potreby a masírujú hadicou

dusana1
3. mar 2025

@marco20 podvodnú masáž som nikdy nemala, ani neviem, či dačo také vôbec poskytujú. Viem, že mali vodnú masáž, tuším tri roky dozadu to mali ako novinku. Ale to bola masáž na vodnom lôžku, nie pod vodou. Ale ani to som neabsolvovala.

marco20
4. mar 2025

@dusana1 a škótske streky tie ste absolvovala?

dusana1
4. mar 2025

@marco20 to nie, ale tie poskytujú

marco20
5. mar 2025

A neviete ako tá procedúra prebieha či klient ide v plavkách alebo nahí?

marco20
14. mar 2025

Dobrý deň chcem sa spýtať na tú podvodnú masáž v kúpeľoch Piešťany klient ide nahí alebo v plavkách?

marco20
15. mar 2025

A tie bahenné zábaly to tam tiež je nahý?

dusana1
15. mar 2025

@marco20 na všetkých masazach a vodných procedúrach je človek nahý, okrem skupinového cvičenia vo vode a trakcii vo vode

marco20
16. mar 2025

A chcem sa spýtať ak môžem že či neviete ako sa ide na procedúru škótske streky?Nahí alebo v plavkách?

dusana1
16. mar 2025

@marco20 nahý

marco20
17. mar 2025

A na hydromasáž,podvodnú masáž,škótske streky ponúkajú aj suchý zábal(to zabalia človeka do plachty a tam ešte odpočíva)

marco20
17. mar 2025

A do tej vírivky čo je tam v kúpeľoch tak klient ide v plavkách alebo môže tiež nahý(holý)

cacianka
17. mar 2025

@marco20 ach bože, zober 2 plavky a choď. Všade sú tabule aj ti povedia či s alebo bez.

dusana1
17. mar 2025

@marco20 všade ide človek nahý

silvi2025
22. mar 2025

@dusana1 ♥️♥️♥️ uz som rezervovala a neviem sa dočkať a zoberiem aj psika, ďakujem ešte raz za úžasne informácie veľmi si to cenim,

dusana1
22. mar 2025

@silvi2025 rado sa stalo!

marco20
26. mar 2025

Je tu z vás niekto kto bol v kúpeľoch Piešťany na podvodnej masáži?potrebujem sa niečo spýtať

marco20
27. mar 2025

A ešte sa chcem spýtať či môže mať plavecké okuliare,čiapku alebo plavecké topánky do vody?

marco20
30. mar 2025

Dobrý deň mal niekto škótske streky v kúpeľoch Piešťany?

marco20
17. apr 2025

Dobrý večer chcem sa spýtať mal niekto z vás procedúru vodná trakcia?

jelka21
21. nov 2025
@dusana1

@silvi2025 Piešťany majú teraz tuším 20% pre pobyty cez ZP.
Výhoda hotela Esplanade je práve wellness + bazén. Všade je neobmedzený vstup. Takisto posilka výborne vybavená. Wellnessy sú dokonca 2. V každom je fínska sauna a parná sauna. V jednom je aj infrasauna. Vo wellness pri retrobare je aj vnútorný bazén, vonkajší bazén a vírivka vonku aj vnútri. Vo wellness pri posilke je len vnútorný bazén a bazén s vodnými stacionárnymi bicyklami.
Veľká výhoda je aj strava formou švédskych stolov. Máloktoré kúpele majú tieto služby bez ďalšieho doplatku.

@dusana1 prosim info, kolko si doplacala? Bojim sa, ci si to budem môcť dovolit, aj ked mam A.

dusana1
21. nov 2025
@jelka21

@dusana1 prosim info, kolko si doplacala? Bojim sa, ci si to budem môcť dovolit, aj ked mam A.

@jelka21 ahoj, ja keď som bola cez ZP, ešte sa nedoplácalo. Teraz sa už dopláca podľa sezóny. Na méte majú cenníky. Najviac sa oplatí ísť v januári. Mávajú rôzne akcie. Teraz je black friday, ale neviem, či sa vzťahuje aj na doplatky cez ZP. Treba zavolať a informovať sa

Strana
z3