Kupele Štós. Sú vhodné pre deti?
Ahojte,som tu prvý krát a rada by som,keby ste mi poradili,ktoré kúpele sú naj pre deti,ktoré trpia na dýchacie cesty a sústavné sople.. 😠
Počula som,že sú výborné kúpele Štós,ale tu na fóre som od niektorej z vás čítala,že hrozné.....
Tiež by som potrebovala poradiť ako sa k takému obytu dá dostať,mám poprosiť pediatričku???
Ďakujem za vaše rady už teraz... 🙂
@kaciatkoke ano, ja idem tiez na astmu, aj dcera. Pre muza uz mas tiez schvalene,ci to sa musi tesnejsie pred nastupom? Dakujem.
@yvoneta muž si to môže dať už aj teraz vypísať u lekára a poslať tam lebo to sa posiela priamo do kúpeľov nie do poisťovne. A pokiaľ máš ty s dcérou už schválené poisťovňou tak nemá načo čakať. Akurát budete musieť dojednať termín aj pre muža aby tam nešiel inokedy ako ty s dcérou
@kaciatkoke Ahoj, mohla by som Vás poprosiť o nejaké info ohľadom kúpeľov Štós? Mám tam ísť na odporúčanie doktorky s oboma deťmi (7 a 4 roky) - papiere pre poisťovňu už mám. Doktorka ma nahovára, aby som si aj ja vybavila liečenie - diagnózy na to mám. Neviem sa, ale rozhodnúť, či je lepšie ísť ako doprovod alebo aj s mojim liečením. Viem, že finančne by ma to vyšlo lacnejšie keby som išla aj ja na liečenie. K tomu, aby som sa rozhodla, čo je pre mňa výhodnejšie, tak by som potrebovala vedieť pár vecí. Musia deti v kúpeľoch chodiť do MŠ a ZŠ alebo je to na rozhodnutí rodiča? Môžem všetky procedúry absolvovať s deťmi ja (aj jaskyňu) alebo ich musím dať sestričke, ktorá ich zoberie na procedúry. Je reálne absolvovať denne (okrem nedele) 6 procedúr s deťmi a ešte tri sama so sebou?
Moja mladšia dcéra si veľmi dlho vytvára vzťah k druhým a neviem si predstaviť dať ju tam do MŠ alebo sestričke na procedúry - to by zvládla určite min. prvý týždeň len za mojej prítomnosti. Druhá dcérka zase je prváčka a ja ju viem všetko naučiť, tak aby nezaostávala za spolužiakmi - už to máme odskúšané, keďže býva často chorá a ja som dokonca v jedných kúpeľoch istú krátku dobu aj učila. Takže neviem, či by som potom zvládla svoje procedúry aj ja. Za všetky info a rady vopred ďakujem.
@kaciatkoke @yvoneta Ahoj, mohla by som Vás poprosiť o nejaké info ohľadom kúpeľov Štós? Mám tam ísť na odporúčanie doktorky s oboma deťmi (7 a 4 roky) - papiere pre poisťovňu už mám. Doktorka ma nahovára, aby som si aj ja vybavila liečenie - diagnózy na to mám. Neviem sa, ale rozhodnúť, či je lepšie ísť ako doprovod alebo aj s mojim liečením. Viem, že finančne by ma to vyšlo lacnejšie keby som išla aj ja na liečenie. K tomu, aby som sa rozhodla, čo je pre mňa výhodnejšie, tak by som potrebovala vedieť pár vecí. Musia deti v kúpeľoch chodiť do MŠ a ZŠ alebo je to na rozhodnutí rodiča? Môžem všetky procedúry absolvovať s deťmi ja (aj jaskyňu) alebo ich musím dať sestričke, ktorá ich zoberie na procedúry. Je reálne absolvovať denne (okrem nedele) 6 procedúr s deťmi a ešte tri sama so sebou?
Moja mladšia dcéra si veľmi dlho vytvára vzťah k druhým a neviem si predstaviť dať ju tam do MŠ alebo sestričke na procedúry - to by zvládla určite min. prvý týždeň len za mojej prítomnosti. Druhá dcérka zase je prváčka a ja ju viem všetko naučiť, tak aby nezaostávala za spolužiakmi - už to máme odskúšané, keďže býva často chorá a ja som dokonca v jedných kúpeľoch istú krátku dobu aj učila. Takže neviem, či by som potom zvládla svoje procedúry aj ja. Za všetky info a rady vopred ďakujem.
@eronika ahoj, myslim, ze zvladnut sa to dá. Na zakladne procedury, inhalacie, svetla by Ste isli spolu naraz, pri ostatnych by Ta chvilu pockali pri Tebe. Do Mš nemusis davat, do skoly ano, je to povinna sk.dochadzka a nema vymeskane hodiny, alebo ist cez prazdniny. A zalezi to uz na vasich fin.moznostiach,co uprednostnis. Do jaskyne tiez mozes s detmi.
@eronika ahoj, žiaľ ja ti neviem poradiť nakoľko idem prvý krát do kúpeľov a tiež som zháňala nejaké informácie
@kaciatkoke ahoj, ja som si potom všimla, že som sa pomýlila 🙂, že aj ty zháňaš informácie a písala som potom yvoneta. Ospravedlňujem sa. Ale ak tam pôjdete skôr ako my (ja som ešte nepodala papiere na poisťovňu), tak mi môžeš poslať info.
@eronika to nevadí. Dobre potom napíšem, že čo a ako
My uz mame termin na april,maj a boli sme aj minuly rok
prosim vas, ta jaskyna je vramci procedur ci to sa plati osobitne?
@luciahavesela plati sa naviac
@yvoneta dakujem. a kolko to stoji?
nevies, ci sa tam da ist aj mimo kupelnej liecby?
@luciahavesela 9,90€. Skus kontaktovat info v jaskyni, nieco sa mi zdá, ze robia aj pre verejnosť, ale nie som si ista. Ak budes nieco vediet, hod info, dik.
Ahojte. Ja idem do Stosu v maji 1x so synom.Najde sa tu niekto kto ide tiez? Ubytovanie mame mat v luci.Ake to tam je?
Aha. No ubytko je v pohode. A personal tiez. Je tam krasne, neboj. Ja som prve dni myslela, ze odidem, lebo som sa citila ako na konci sveta, pretoze byvam v centre a vsetko mam po ruke, ale nic nam nechybalo, to bol len taky pocit zo zaciatku 😉
Baby, treba sa informovat ci Vase dieta nema narok na jaskynu zdarma ( cez poistovnu). Lebo moj syn minuly rok jaskynu nelatil ani raz...dokonca som pocula ze ak sa nepytas tak oni ti to daju praplatit aj ked by ti to uhradila poistovna...
Idete niekto v juny do Štósu ?
Ahoj, tak mi s dcérkou sme sa vrátili zo Štósu včera a bola som dosť sklamaná. Boli sme prvý krát v kúpeľoch ale aj tak Veľmi uvažujem či tam ešte niekedy pôjdem aj keď prostredie je tam nádherne. Nečakala som absolútne žiaden prepych ani nič podobné, ale za 3 týždne sme mali izbu upratanú upratovačkou 2 krát ináč som si upratovala sama a nebola som jediná ale všetky mamičky čo sme tam boli. Mamičky čo boli už aj inde vraveli že sa to nedá porovnať ani ochota personálu, ani strava. Strava zo začiatku nič moc porcie boli malé nakoľko 5 ročné dieťa čo nie je veľký jedák malo málo a bolo jedno či je to detská porcia alebo pre dospelého. A celkovo čo sa týka stravy pre deti som dosť sklamaná pretože dávali im to čo deti veľmi nemusia a nehovorím o svojej žeby bola vyberavá v jedle.

@janula2511 ahoj skús pozrieť na ich stránke tam je cenník