icon

Kupele Štós. Sú vhodné pre deti?

toni64
8. mar 2010

Ahojte,som tu prvý krát a rada by som,keby ste mi poradili,ktoré kúpele sú naj pre deti,ktoré trpia na dýchacie cesty a sústavné sople.. 😠
Počula som,že sú výborné kúpele Štós,ale tu na fóre som od niektorej z vás čítala,že hrozné.....
Tiež by som potrebovala poradiť ako sa k takému obytu dá dostať,mám poprosiť pediatričku???
Ďakujem za vaše rady už teraz... 🙂

yvoneta
22. apr 2016

@kaciatkoke ahoj, min.rok sme boli ubytovani v luci, ( aj Ty ? ) a upratovacka chodila pravidelne. Co sa tyka stravy aj nam sa málilo, ale podobne aj v H.Smokovci ked sme boli. Ale ideme do Štósu aj teraz v juny, lebo aj ja chodim cez poistovnu, co inde nie je mozne. Chcem sa Ta spytat na školu, su tam ucitelia stále taká staršia pani v škôlke a starsi pán v škole ?

yvoneta
22. apr 2016

A este k tomu jedlu, aspon sa tam da vybrat z 3 jedál, cize si mozes s dietatom aj vymenit, ale v Smokovci tato moznost nebola.

kaciatkoke
22. apr 2016

@yvoneta aj my sme boli ubytované v lúči no a upratovačka chodila každý deň len neupratovala. Čo sa týka postelneho prádla a uterákov keď trebalo dala to nemôžem povedat aj smetie vysypala. Veď kvôli poisťovní sme tam šli aj my. V škole resp. V škôlke je taký starší manželský pár strašne zlatý. A ohľadom jedlá dá sa vybrať z 2 alebo 3 ako kedy ale neraz sa stalo že niečo bolo napísané v jedálnom lístku a úplne iné sme dostali. Ale najviac ma zarazilo že ty čo tam boli aj min.roku alebo predtým povedali že ako sa to tam pokazilo. A celkový prístup keď my sme nastúpili bol tam nejaký vírus pol kúpeľov hnackovalo a zvracalo absolútne na to neupozornili jasné že sme to chytili aj my(ale nejde o to lebo sa to mohlo stať kdekoľvek) ale odpoved správcu na otázku jednej mamičky že či si vie predstaviť ako to prežívajú také 3 -4 ročné deti keď zvracaju nielen cez ústa ale aj cez nos bola že on vie lebo aj jemu bolo zle a prešiel si cez to. Najviac ma vytočila jeho arogancia a povysenost.

yvoneta
22. apr 2016

@kaciatkoke ano, ten správca je taky paprdo povysenecky, aj ja som s nim mala vymenu nazorov kvôli praniu v ich pracovni a poplatky boli od kusu, tak zopar veci na 1 pracku by vyslo dost draho, tak som mu povedala svoje. Tak sa teda mozem tesit tento rok ☹ aka tam bude úroveň.

kaciatkoke
23. apr 2016

@ yvoneta aj teraz sú poplatky v práčovni od kusu ale pre deti perú v stredu zadarmo.
No možno sa niečo zmení k lepšiemu kým tam pôjdete. My sme si povedali svoje aj keď pochybujem, že si z toho niekto niečo zobral k srdcu. Daj potom vedieť ako bolo - či ste si to užili alebo sa rozčuľovali.

bulik30
16. jún 2016

@kaciatkoke ahoj mi mame ist na 10 dni , mala ma 3 rocky . na kolko ma vlastne vyjde ten pobyt ? na procedur idem z malinkou ? ubytko je ake ? da sa tam poobede niekam ist , je taam nieco pre deti ? bazeny su platene ,?

kaciatkoke
16. jún 2016

Ahoj, neviem ti povedať na koľko ťa vyjde pobyt lebo ja som tam bola tiež ako pacient. Platila som kúpeľný poplatok 1,66 Eur na deň. Ubytko to záleží od toho kde budeš bývať. Na procedúry pôjdeš normálne s malou ty dávaš na ňu pozor. V kúpeľoch nemáš kde ísť jedine vonku do lesa alebo na prechádzku, občas robia výlety. Sú ´tam nejaké hojdačky a šmýkalky a na ubytovni Lúč je herňa ale s hračkami tam je to bieda. Bazény sú platené tuším 7 Eur pre dospelého na 1,5hod. (ale nie som si istá tou cenou).

miskanasa
18. júl 2016

bazén je cena tak na dieta ako aj na dospeleho 7 eur...

kaciatkoke
25. júl 2016

@ miskanasa nie som si istá ale zdá sa mi, že pre dieťa stál lístok menej

maja3017
25. júl 2016

@kaciatkoke
@miskanasa ano menej pre deti bol bazen 3,50 a dospelý 7€ na 1,5 hod.
alebo potom vitalny svet na 2 hod. a tam platil dospelý 14 € a dieťa 7€ .....take ceny boli v maji ked sme boli my ,ale možno sa to aj meni to už neviem

i_antonia_m
10. mar 2017

@ajsina Prosím vás bolo to dávno, čo ste boli v Štóse, ako je to s hradením jaskyne pre dieťa? aký je vstupný poplatok a na ako dlhú dobu? Antónia

ajsina
26. mar 2017

@i_antonia_m Ahoj boli sme tam minuly rok na jesen.Jaskyna je zdarma ale kolko vstupov tak to uz presne neviem.Ale mam pocit ze 7.

libuska2
15. apr 2017

@yvoneta este sa da ist do bardejova tam sme boli minuly rok. Tento rok ideme do stosu,tak budem porovnavat aj s lucivnou, tam sme boli pred dvoma rokmi

yvoneta
15. apr 2017

@libuska2 ako sa vam pacilo v Bardejove? Tento rok uz mame vybaveny Stos.

libuska2
16. apr 2017

@yvoneta v bardejove bolo fajn, lepsie ako v lucivnej, hlavne procedury a aj strava. Neni tam sice vela preliezok a herna je chaba,ale aspon sa deti tolko nezdrziavali vnutri. Aj welnesko super

libuska2
16. apr 2017

@yvoneta chceli sme ist do čižu,kedze tam mohla ist aj mama s nami cez poistovnu,ale tento rok tam rekonstruuju,tak skusime buduci rok ciz a budeme to moct porovnat. A v bardejove sme si tusim z 5 jedal vyberali,izby su priestranne, len mi vadilo,ze je tam koberec a zavesy,cize pre alergikov nie moc dobre,ale predsien a kupelna bola pekna zrekonstruovana

yvoneta
13. jún 2017

Ahojte, vybavoval si tu niekto z vas dospelakov liecebny pobyt ( nie kupelny ), t.j cca na 12dni ? Ako dlho trva vybavenie ? Dakujem.

yvoneta
11. júl 2017

Ahojte, ide niekto jul - august do Stosu?

yvoneta
11. júl 2017

@libuska2 ahoj, uz ste absolvovali liecenie v Stose, ci este nie?

libuska2
12. júl 2017

@yvoneta my sme prave to. Do 24.7 tu budeme

yvoneta
12. júl 2017

@libuska2 tak to sa budeme striedat, budeme na Luci 😉 my vtedy nastupujeme

yvoneta
12. júl 2017

@libuska2 este mi prosim napis, ako hodnotis Stos vs. Bardejov, to ma velmi zaujima, lebo bud.rok zvazujem aj BJ. Dik 😉

libuska2
14. júl 2017

@yvoneta tak ja by som to zhodnotila takto: priroda lepsie v stose, procedury urcite bardejov lepsie o dost, sluzby tiez bardejov, strava lepsi bardejov, pre deti ihrisko vonku lepsie v stose. Kebyze sa mam rozhodnut tak si nabuduce vyberiem bardejov. Tu v stose musite napriklad bojovat o 5 vstupov do jaskyne, treba ist za vrchnou sestrou a bombardovat ju,ze chcete ist,lebo mnohi sa dostanu len 3krat do jaskyne a my sme sem hlavne kvoli tomu prisli.

yvoneta
14. júl 2017

@libuska2 ano, je to tak v Stose, ako pises. V com su lepsie procedury v BJ? A ubytovanie v Bj? Nieco vonku pre deti cca 9 rocne? Je v Bj tiez klud, alebo je tam rusno vonku. Lebo prave to ja ocenujem na Stose, klud, okolite lesy, cisty vzduch...ale rozmyslam o rok do BJ. Dik.

libuska2
16. júl 2017

@yvoneta v bj sme mai viac procedur ako tu, deti mali navyse este parafin, plavanie, diatron, a solnu jaskynu, a cvicili tam a mali este kupel v tej ich liecivej vode, a je tam promenada kde sme si mohli dat rozne druhy liecivych vod.

libuska2
16. júl 2017

@yvoneta ubytovanie v bj bolo fajn, myslim,ze kazda izba mala zachod aj wc na izbe, to bolo rekonstruovane a aj balkon, ale mi vadilo,ze v izbe bol koberec a take zavesy,ktore drzia prach. V bj su deti s doprovodom ubytovane zvlast,ze nie su spolu s detmi,ktore su tam same. Tak v bj pocas procedur je tam rusno,lebo je tam viac ludi a treba chodi na svoj cas stanoveny. Na niektore procedury sa dalo ist aj skor obcas. No preliezok je tam malo,ale da sa ist do kina, cukrarni, je tam kusok autobus,ktory chodi castejsie do okolia ako tu v stose. V lete je tam kupalisko, tusim aj sportovy areal, ale tam sme neboli,lebo to bolo zavrete v marci este. Klud tam je tiez, aj kde sa prechadzat, auta tam nechodia.

yvoneta
16. júl 2017

@libuska2 dakujem 😉

marcelatt
29. dec 2017

ahojte, poprosim vas o radu resp co mate skusenosti s kupelmi Stos..manzel aj syn maju ist do kupelov, nemaju rovnaku diagnozu, ale ich diagnozy vyhovuju pre kupele Stos...syn ma 6 rokov, myslite ze tam mozu ist obaja muz aj syn a byt spolu na izbe, aj ked muz nebude synovi robit doprovod ze budu obaja evidovani ako pacienti?

marcelatt
29. dec 2017

@oravkinka prosim vas to je qky druh kupelneho pobytu ked vam trval dva tyzdne? nie su pobyty iba na tri tyzdne? dakujem

yvoneta
29. dec 2017

@marcelatt samozrejme mozu byt spolu ubytovani