icon

Kúpili by ste ručne vyrobený obraz?

6. jún 2024

Viem že handmade je už plny internet len ma zaujima objektívny nazor. Ďakujem 🌺

Kúpili by ste ručne vyrobený obraz?Kúpili by ste ručne vyrobený obraz?Kúpili by ste ručne vyrobený obraz?
Strana
z2
vyrovnanaosoba
6. jún 2024

Ak sa pýtaš kvôli tomu, že to chceš vyrábať a predávať, tak nedavam tomu dlhú životnosť, tvojho biznisu. Je to pekné, ale nič, čo by prilákalo veľa zákazníkov. Určite aj drahé to je. Ako tu vyššie písala pani, urobím si to doma s deťmi, hoci z kartónu a kamienkov, ale o to vzácnejšie.
Keď si to chceš kúpiť, podporiť niekoho, tak kľudne. Napríklad to posledné s tými mačkami a rybkami je pekné. No mne by sa to nehodilo nikde.
Dnes je trend skôr minimalizmu, ako lapačov prachu.
Toto mi príde ako krátkodobý vkus, o rok budeš tomu hľadať iné miesto. Možno niekde v pivnici.
Prepáč za negatívny názor.

muchotrafka298
6. jún 2024

Mne je jedno, aky je to material, aka technika. Moj nazor ostava nezmeneny. Nepaci sa mi to, nie je to moj styl a neviem si to predstavit inde ako v nejakom detskom centre, u lekara v cakarni, v skolke. V sucasnej dobe vela ludi si doma s detmi vyraba taketo rozne obrazy.Predpokladam, ze sa autorka pyta za ucelom predaja jej tvorby.

7miriam77
6. jún 2024

Do detskej izby určite áno. Páči sa mi to

titla
6. jún 2024

Pacilo by sa mi to v detskej izbe. Kebyze k niekomu pridem a ma detsku izbu dodekorovanu podobnymi obrazkami urcite ocenim a pochvalim. Ale v synovej izbe radsej vystavim jeho obrazky. Pride mi to osobnejsie. Atmosferu dotvoria rovnako.
V inom priestore, ktory nie je vyhradeny vylucne detom, posobia za mna tieto obrazy infantilne.

cookie29
6. jún 2024

Nie.
Je to prilis typizovane. Bud do detskej izby, ale mne to skor pripomina uz spominane detske zariadenia typu nemocnica, pediatria a podobne. A ten zlaty ram uz vobec nie, nesedi k tomu. Jedine take normalnejsie su tie macky, ale napodobne, asi by ma to rychlo omrzelo

autor
6. jún 2024

Tie motívy sú schválne detske keďže sú v detskej izbe, tapety tiež nedám rovnake v obývačke a detskej. Islo mi skôr o štýl tvorby - keramika na platne. Motívy sú kadejaké ale vždy to bude hlina a nie ostré ostré ako fotka v ráme

autor
6. jún 2024

Toto je z netu

titla
6. jún 2024

Tak potom za mna nie. Tato technika vyznie zaujimavejsie s detskym motivom. Ja by som si tento styl do interieru nevybrala. Ale vela zavisi aj od motivu, mozno raz narazim ma nieco, co ma zaujme, prekvapi...

tinqua
6. jún 2024

Prerazit umenim je aj o stasti...znama maluje osobne mandaly, venuje tomu kvantum casu, vidim tu propagaciu a realne mozem povedat, ze je to prvy clovek co poznam, ze sa mu to ozaj rozbehlo (spolupraca s verejne znamymi osobami je obrovska pomoc) ...ale trvaaa to a musi to byt trefa do cierneho, toto co vidim tu je v kazdom druhom stanku na jarmokoch a teda aj lepsie urobene. Napad ok, ale inak...nieco co frci, treba sledovat trendy, na deti je zameranych kvantum produktov, asi by som isla inou cestou ked uz.

evcagabi
6. jún 2024

Paci sa mi to ale peniaze by som za to nedala 😅

ankare
6. jún 2024

Áno, pekne, napr. do detskej izby.

simca06022011
6. jún 2024

podla mna vela ludom by sa to hodilo, a aj pacilo, na trhoch sa daju kupit rozne taketo obrazky, z kamienkov, listov a kadecoho a predavaju sa, tak sa mozu aj tieto...
Urcite ale na ramoch treba popracovat, tie zlate, precackane a pod su absolutne out, nenapadne pastelove alebo drevene, alebo aj farebne (podla motivu), pripadne aj s paspartou.
Niektore do detskej jedine, lebo su fakt detske, ale napr tie vtaciky, nez toho maleho by boli vhodne aj inam, mozno aj tematicke urobit = svadobne dary, narodeninove, ku gratulacii k narodeniu babatka atd... lebo to su veci, co budu ludia kupovat ako darcek, pochybujem ze vela ludi si taketo nieco kupuje pre seba, skor naozaj ked nieco hladaju niekomu...

sweetlife001
6. jún 2024

Nekúpila, ani pre seba domov, ani ako darček pre niekoho.
Mne osobne sa to vôbec nepáči.

ssimusska
6. jún 2024

nie, nieje to môj štýl a nezapadalo by mi to do vnútra domu a ani sa mi to moc nepáči.

petulda333
6. jún 2024

@egonsk tak tie macky, za mna, vyzeraju asi najkrajsie z tohto. Mozno preto potom aj pozitiva. No nekupila by som. Ako celok sa mi to nepaci. Ak mam ale vybrat z toho vsrtkeho,tak tie macky

niki78281
6. jún 2024

Keby to predávali a výťažok by išiel niekam na charitu tak možno aj hej 🤷‍♀️

mclissa
6. jún 2024

Ja nie. U mna je to gyc.

ktochytavzite
6. jún 2024

Pekne ale akor do detskej izby,skolky,do detskej ambulancie.

dariaaa
7. jún 2024

Ani nekupila a ani zadarmo nezavesila.Je to detske a nehodi sa to.Do skolky,detskej cakarne,druziny,,,ale do bytu za mna nie Ale zas je to vec vkusu

clarae
7. jún 2024

Pekne, len ako bolo pisane tu namahu co si do toho dala malokto zaplati..ale popracovala by som na navrhu..nasla som take 3D obrazy napr kvety jednofarebne, postavy, 3D silueta zeny vsetko okolo 100€, nasla som aj za 300€ od danskej umelkyne take 3D nazvem to machule…takze da sa to mozno si najdes klientelu v zahranici, skus etsy

clarae
7. jún 2024

Napriklad tieto reliefne obrazy sa mi pacia…neviem ci je to keramika ale nieco v tonto style by sa dalo spravit..bez ramu a v prirodnych farbach

clarae
7. jún 2024

Alebo vrcholky hor a prednimi 3D keramicke chalupky, ak chces v rame tak mozno nieco na styl Zdena Horeckeho…moj styl to nieje ale v okruhu znamych su velmi oblubene.
Ja osobne by som si zavesila obraz, kebyze uz 3D tak v takomto duchu a kludne aj s domcekom, kvetom, chrobokom ak by ladil v tom celom koncepte.
Ale aj take detske ako mas ty som nasla a predavaju sa na zahranicnej stranke, len ci uz toho nieje moc, vyskusaj a uvidis.

veronikakos
7. jún 2024

Super, krásne......ja by som to brala...
Tiež som umelecká duša, veľa ľudí môjmu vkusu nerozumie, ale mne je to jedno.....
Nebavia ma stereotypy....
Len tak ďalej, nenechajte sa odradiť.....teraz sa každý opičí po každom, málokto si vie udať vlastný štýl, čiže tu nieje o čom s touto zostavou vyššie

sidonika
10. jún 2024

Krásne obrazy do detskej izby. Zvlášť ten prvý jednorožec nemá chybu. Je snovy, fantazijny a podľa mňa povzbudzuje v dieťati predstavivosť. Riaď sa intuíciou.

tamitamitami
10. jún 2024

Viem si niečo také predstaviť v detskej izbe. Kupcov by si to určite našlo ak by si nastavila cenu rozumne 😊.

Strana
z2