Kúpili ste si počas zákazu oblečenie v Tescu?
Dobry den.
Kupilu ste v Tescu aj v tomto obdobi zapaskovania oblecenie ktore bolo nutnost kupit?
Blbe odpovede neprosim
Dakujem
a ja neviem kupit ziarovku, odpalila sa nam na lampicke na stole, v bille mi nepredali, v terne nemali moj typ. 🙂
@jarmila2010 My sme boli vcera a kuch. vybavu nemali zapaskovanu.
@tosomja a co konkretne ta hneva? Ze mali obchodnici sa snazia prezit a robia, co mozu? Ze uz takto su mesiace s minimalnym popripade ziadnym ziskom a ty by si im este dopriala likvidacnu pokutu? To fakt nebudes hnusna 🤷♀️ Ak ti este nedocvaklo, ze korona opatrenia maju totalne zlikvidovat malych zivnostnikov, tak ti to teraz pisem. Lebo v tescu nie je nebezpecne, ked sa premelie tisicnasobne viac ludi ako v nejakom malom butiku...
@petamada ja som ziarovku zobrala v terne spoza pasky, taketo pridrbane opatrenia nebudem respektovat, aby sme doma zili jak v jaskyni, ale cigarety a alkohol sa predavat mozu.... my sme ale mali taky klasicky typ ziarovky 😁
@petamada aj my sme potrebovali 3ziarovky do lustra,co som objednala..nikde nemali,tak sme isli do nay...mali tam panel,kde sa da na mieste urobit objednavka...ziarovky mali na predajni,tak sme urobili objednavku...chvilu pockali a hned nam ich vydali...za mna super...
@lindusss2016 na cigarety a alkohol je vysoká spotrebná daň 😁😁 tie predávať nezakazu aj keby rožky a lieky zakázali.
@jankapepe tak tak, presne to iste hovorim
Ja sa normalne divim tym co chodia do tesca nakupovat hovadiny ....tak ja co nutne potrebujem urcitu spotrebnu vec na pracu ju zohnat nemozem lebo ju predavaju v Nitre, do Nr sa nedostanem kedze pol mesiaca sme doma lebo praca ziadna a do mesta nepustaju ludi tu vyhadzuju z autobusov z vlakov...tak aby som pisala listky posielala po ludoch ku predavacom a oni k distributorovi ale hlavne ze blbosti panvice ramceky idu na dracku cez samoobsluhy bez stopky....mna asi porazi
Ja mám ženy problém zohnať šnúrky do topánok :(
@kate_cs z lidl shopu keby si objednala? Tsm maju dobre ceny a kvalitne detske oblecenie.
@kate_cs pondelok som takto bola pre vrchný overal. Môj skoro 5-mesačný syn sa nezmestí do veľkosti 74, bolo treba 80. Koho by v polovici decembra napadlo kupovať takto veľké oblečko, ktoré je pre 9-12 mesiacov. 🙈 Všetko ostatné mám po veľkosť 86, ale overal som predtým neriešila, že ved po Vianociach budú zľavy. Prd, mesiac po Vianocach je všetko zatvorené. Skoro všetko má Lindex, lenže zásielka mi išla poštou 4 týždne, tak som musela ísť do Tesca. Na samoobslužnej pokladni som to nablokovala, ale aj tak som pri vchode pípala. Predavačky v pohode, všetky sa na place tvárili, že nič nevidia a pri vchode mi to tiež v pohode odkodovali. Inak hlavne, ze chlastať a vypaľovať zobák je v pohode, ale obliecť rýchlo rastúce dieťa, to už nie je
@momusik v niektorých tescach sú aj babatkovske zapaskovane. Takto som cez pásku ťahala zimný overal. Skoro 5-mesačný syn potrebuje už oblečenie pre 9-12 mesačne deti
V Kauflande žiarovky, baterky, papiere a ceruzky nie sú zalaskovanie. Ani hrnce, poháre...
@kate_cs Nechces skusit sinsay alebo lidl. Na stranke maju lacne veci. Z lidlu mam pyzamka a som celkom spokojna.
Mne mala vyrastla teraz z 56 teraz a 62 mam velmi malo kupenych. Asi pojdem zaklopat Matovicovi, nech mi da nejake pyzamka a body. :D
ked bolo všetko pozatvarane, tak som kupovala v obchodoch iba potraviny a drogeriu. Zbytok veci a oblečenie som kupovala v roznych eshopoch
Ano, dietatu overaly. Mladá mi akurat vtedy vyrástla.

@tosomja u nás áno, sranda 🙂