icon

Kúpte vhodné rodinné auto do 10 000 EUR

11. feb 2025

Dobrý deň dámy,viem že som na mamičkovskom fóre,ale predsa skúsim,lebo selektujem na viacerých fórach. Ktoré auto podľa vás najviac tratí na hodnote?rozumej ktoré by sa mi najviac oplatilo kúpiť? Potrebovali by sme auto pre rodinu, 2 + 2 deti,asi nejaké kombi by bolo ideálne,v cenovke max do 10tis,ale samozrejme čo najlacnejšie a najlepšie. Nie moc staré a také,na ktorom keď sa vyberie do Chorvátska aby človek celú cestu netŕpol či tam vôbec dôjde.
Momentálne máme asi 20 ročnú Fabiu kombi a 5 ročnú Daciu Logan MCV.
Ďakujem za každú radu 😃

Strana
z2
322sima123
12. feb 2025

Nam sa podarilo kupit Ford galaxi 7 miestne 2011 za 6 000 jazdene, dovezene, dobry stav.. 🙂

susy5
12. feb 2025

.

petrooplus
13. feb 2025

@madeincssr preco idealne kupovane na slovensku? My tiez riesime podobny problem, ale pozerame po mensom aute a aj rozpocet mame nizsi. V uzsom vybere je i30 sw, ceed sw, skoda rapid/octavia. Ked pozeram autobazar.eu, velmi vela inzeratov je tam z CR...
A este jedna vec mi vrta hlavou. Ked porovnam ceny v autobazar.eu a bazos alebo marketplace, na autobazar.eu su vyrazne nizsie sumy za porovnatelne auta. Ma to nejake vysvetlenie?

madeincssr
13. feb 2025

@petrooplus lebo sa znizuje riziko, ze auto bolo dovezene poskodene a predava sa opravene (je dobre si kupit/pozicat merac hrubky laku). Jasne, dovazaju sa aj neposkodene (v extreme nic neprelakovavane) auta, ale su drahsie, dovozcovia na nich velmi nezarobia.
A navyse ak je k nemu komplet dokumentacia (zlozka s manualmi v SK), oba orig. kluce (idealne so stitkami mechanickeho a elektronickeho kodu), tak sa znizuje riziko, ze je kradnute.

Rozdiely v cene aut sa tazko posudia z popisu a foto (tie vzdy prikrasluju realitu). Ked ides na obhliadku, casto uz z 5 metrov vidis, ze si ani nemala chodit.

Inak dobry vyber. Aky mate rozpocet? Nikdy nechodte auto obzerat bez skusenejsieho poradcu (co ma auta aspon ako konicek). Octavia II sa este da najst aj velmi zachovala, v pripade TDI este bez DPF a cenovo uz velmi fajn.

janno31
13. feb 2025

Za mňa Toyota..volaku Auris r.v. 2017 sa dá v tejto cenovej hladine kúpiť. Rodina s deťmi to znamená voziť krátke trasy do školy na nákup tak určite sa vyhni dieselovemu autu. A farba je úplne irelevantná keď som kupoval túto svoju toyotku tak som vravel že chcem túto motorizáciu túto výbavu a keď sa pýtal na farbu tak že keď aj ružovú je mi to jedno 😅😅 aktuálne 5 rokov a 0 porúch ♥️

urshullita6541
5. mar 2025

My teraz pokukujeme po tomto Tucsonovi https://www.aaaauto.sk/sk/hyundai-tucson/car.ht... je priestranný, do kufra vojde všetko možné, má všetky možné senzory a je určite spoľahlivé nakoľko ten ročník má aj sestra a sú riadne spokojní. Mne sa ppáči dizajnovo viac než ten nový 🙂 do školy, školky, ku doktorovi a aj chorvatsko určite zvládne

Strana
z2