Kupujete deťom veci v second handoch?
Kupujete deťom v či zo sekacov? Svokra mi to veľmi vycita
@lucik194 súhlasím a veľakrát kúpim vec aj za plnú sumu,keď je nová kolekcia,že nečakám kým to bude za 2€, lebo tá kvalita je úplne niečo iné ako obchody,čo tu v blízkosti máme,čiže cena cca rovnaka, ale kvalita lepsia. Pre mňa najväčší výber je v sekaci,len nie vždy sa človeku chce v Tom hrabať😂😂
Nie je na tom nič zle veď koľkokrát to majú na sebe raz a vyrastú z toho 🙂 dajte prosím nejaké rady a dobré sekáče u nás nemajú veľa detského
Ahoj, podľa mňa nie je nič zlé na veciach zo sekáča. Veď mnoho mamičiek predáva po svojich deťoch na bazároch alebo sa oblečenie posúva v rodine. Tak aký je v tom rozdiel? Jasne že vždy to treba oprať. Aj mňa keď sa svokra opýta,kde som kúpila,tak poviem v obchode. Veď aj sekáč je obchod 😉.
ja v BA textile house (ale chodim omrknut aj ked je novy tovar, aj ked je za 3€.....) mam 3 sekace v Starom Meste
Deťom nie.. Skôr Sinsay alebo pepco
Ale ja mam 3/4 veci zo sekaca a mnoho z nich malo ešte visačku
Ahoj, ja osobne v sekáči nie, ale nevidím na tom nič zlé, raz dávno som tam ale natrafila na pekné pulóvre pre dcéru za 0,50 €, bola akcia 😄 Veľmi sa jej páčili, dlho- dlho ich nosila...Je to Tvoja vec odkiaľ kupuješ deťom oblečenie, s nikým v rodine by som to nekonzultovala. Skôr nakupujeme v Sinsay, Pepco, Lidl, tam deti nabehnú a pokupujú/poobjednávame, čo sa im páči, za tie ceny aj viac vecí naraz, keď sa to ,,zoderie,, nie je mi tak ľúto tých peňazí, vyhodím alebo použiteľné darujem niekomu a kúpime zas nové. Áno, nie je to možno bio- eko, ale značkové sa nám veľmi neosvedčili na bežné dní, v škôlke to syn pofarbí, dcéra minule sadla do hrdze, zatiahnu na preliezke, zašpinia od jedla, trávy, hocičoho 😁
Ja tiez nakupujem dcerke, sebe a aj muzovi v sekaci, nic na tom nie je 🙂 Znackove veci za minimalne ceny. Castokrat ked potrebujeme k babke na zahradu, do auta rezervne veci, kupim v sekaci za 0,50€ a uplne stacia. Ale ma vela kuskov co aj do skoly nosi. Taktiez muzovi, ked robi na stavbach, nebudem davat 10€ za tricko, 20€ za mikinu, takto nakupim za par drobnych. Aj tak to tam znici a aspon mi to nie je luto. Veci po dcerke neskor darujem a este takto posluzia druhym <3
Áno, pre seba kupujem iba v Textile House a pre dieťa kupujem tu na MK v bazári, lebo v Textile House ktorý máme pri dome je iba jeden vešiak detských vecí a tu na MK kúpim všetko. Čínske veci typu KiK, Pepco, Sinsay, HM, Zara a podobne nakupujem vôbec
@lucik194 to je pravda v Ba su take kde najprv ani nevies ze si v sekaci normalny pekny obchod bez zapachu a uvedomis si to az ked vidis ze kazda vec je len 1 kus. V BS som raz vosla do sekaca smrad a milion handry na stangli a fo ako hladat ihlu v kope sena. V kanade su sekace hrozne jedine co tam kupujem su knizky pre deti mam 5 za $ 5 v hodnote $100 za nove. Ja ich doma ocistim ( maju tvrde strany) antibakterialnym a hotovo 😀ale detom sa neoplati v sekaci kupovat ( Aj ked nemaju pekne veci) v obchodoch byvaju super zlavy znackove veci.,
Vieš čo do sekaca nechodím pretože mi vadí ta vôňa tam....nadvihuje má z nej....
V sekaci kupujem zväčša veci na doma. Ale nevidím rozdiel medzi vecami po staršom súrodencovi, posunutymi vecami od príbuzných a kamarátok a vecami zo sekáča. Vždy ich niekto nosil pred mojím dieťaťom. A všetky rovnako operiem pred 1.nosenim. Aj veci od rodiny svokre vadia?
A so zlou energiou na veciach... Povercivost... Ale ak v zlú energiu verí, taktiež určite verí, že sa jej dá zbaviť. Tak nech nad tými vecami počaruje, aby ju odstránila.
Mam 2 rocnu dceru a kupujem jej veci z 2 ruky, alebo si posuvame s kamoskami. Pre mna nie je rozhodujuci ten financny aspekt, ale ekologicky. Taka obrovska produkcia handier je vo svete a hlavne male deti rychlo rastu, takze ked nieco hladam a viem to zohnat v peknom stave alebo dokonca nove z druhej ruky, tak nevidim na tom nic zle. Svokra nech sa stara o seba a nemusis ju vobec informovat, kde co kupujes. Nemam cas chodit po sekacoch ani po normalnych obchodoch, takze ak nieco z 2 ruky, tak to kupujem online od mamiciek.
Áno, kupujem. Casto mi niekto pochváli, ako mám pekne vyobliekane deti, značkové kvalitné veci a to pritom veci zo sekacu za pár drobných. Do škôlky legíny na zničenie (po pár noseniach úplne zodraté kolená od koberca) som kupila kg za 2 € 👌 Vydržia viac ako napríklad Pepco a sú aj krajšie.

ja osobne mám rada sekáče, moje deti si tam bežne nakupujú kúsky, ktoré inde nenájdeš. A svokre by som vysvetlila, že určite má dosť svojich starostí, takže nemusí vôbec riešiť, odkiaľ majú vaše deti oblečko. Kludne nech si rieši svoje záležitosti.