icon

Kupujete deťom veci v second handoch?

11. apr 2022

Kupujete deťom v či zo sekacov? Svokra mi to veľmi vycita

Strana
z2
0silvia0
12. apr 2022

ja osobne mám rada sekáče, moje deti si tam bežne nakupujú kúsky, ktoré inde nenájdeš. A svokre by som vysvetlila, že určite má dosť svojich starostí, takže nemusí vôbec riešiť, odkiaľ majú vaše deti oblečko. Kludne nech si rieši svoje záležitosti.

summer23456
12. apr 2022

@lucik194 súhlasím a veľakrát kúpim vec aj za plnú sumu,keď je nová kolekcia,že nečakám kým to bude za 2€, lebo tá kvalita je úplne niečo iné ako obchody,čo tu v blízkosti máme,čiže cena cca rovnaka, ale kvalita lepsia. Pre mňa najväčší výber je v sekaci,len nie vždy sa človeku chce v Tom hrabať😂😂

summer23456
12. apr 2022

Napr.moj posledný úlovok sú funkčné legíny pre dcéru za 1,36€ a sú ako nove

sima1415
12. apr 2022

Nie je na tom nič zle veď koľkokrát to majú na sebe raz a vyrastú z toho 🙂 dajte prosím nejaké rady a dobré sekáče u nás nemajú veľa detského

brigelka
12. apr 2022

Ahoj, podľa mňa nie je nič zlé na veciach zo sekáča. Veď mnoho mamičiek predáva po svojich deťoch na bazároch alebo sa oblečenie posúva v rodine. Tak aký je v tom rozdiel? Jasne že vždy to treba oprať. Aj mňa keď sa svokra opýta,kde som kúpila,tak poviem v obchode. Veď aj sekáč je obchod 😉.

autor
12. apr 2022

@sima1415 textile house,kilovka top

lucik194
12. apr 2022

ja v BA textile house (ale chodim omrknut aj ked je novy tovar, aj ked je za 3€.....) mam 3 sekace v Starom Meste

sszuzu8
12. apr 2022

Deťom nie.. Skôr Sinsay alebo pepco
Ale ja mam 3/4 veci zo sekaca a mnoho z nich malo ešte visačku

danyelia
12. apr 2022

Ahoj, ja osobne v sekáči nie, ale nevidím na tom nič zlé, raz dávno som tam ale natrafila na pekné pulóvre pre dcéru za 0,50 €, bola akcia 😄 Veľmi sa jej páčili, dlho- dlho ich nosila...Je to Tvoja vec odkiaľ kupuješ deťom oblečenie, s nikým v rodine by som to nekonzultovala. Skôr nakupujeme v Sinsay, Pepco, Lidl, tam deti nabehnú a pokupujú/poobjednávame, čo sa im páči, za tie ceny aj viac vecí naraz, keď sa to ,,zoderie,, nie je mi tak ľúto tých peňazí, vyhodím alebo použiteľné darujem niekomu a kúpime zas nové. Áno, nie je to možno bio- eko, ale značkové sa nám veľmi neosvedčili na bežné dní, v škôlke to syn pofarbí, dcéra minule sadla do hrdze, zatiahnu na preliezke, zašpinia od jedla, trávy, hocičoho 😁

hanka_se
12. apr 2022

Ja tiez nakupujem dcerke, sebe a aj muzovi v sekaci, nic na tom nie je 🙂 Znackove veci za minimalne ceny. Castokrat ked potrebujeme k babke na zahradu, do auta rezervne veci, kupim v sekaci za 0,50€ a uplne stacia. Ale ma vela kuskov co aj do skoly nosi. Taktiez muzovi, ked robi na stavbach, nebudem davat 10€ za tricko, 20€ za mikinu, takto nakupim za par drobnych. Aj tak to tam znici a aspon mi to nie je luto. Veci po dcerke neskor darujem a este takto posluzia druhym <3

zara1357
Autor odpoveď zmazal
elementissa
12. apr 2022

Áno, pre seba kupujem iba v Textile House a pre dieťa kupujem tu na MK v bazári, lebo v Textile House ktorý máme pri dome je iba jeden vešiak detských vecí a tu na MK kúpim všetko. Čínske veci typu KiK, Pepco, Sinsay, HM, Zara a podobne nakupujem vôbec

miadi
13. apr 2022

@lucik194 to je pravda v Ba su take kde najprv ani nevies ze si v sekaci normalny pekny obchod bez zapachu a uvedomis si to az ked vidis ze kazda vec je len 1 kus. V BS som raz vosla do sekaca smrad a milion handry na stangli a fo ako hladat ihlu v kope sena. V kanade su sekace hrozne jedine co tam kupujem su knizky pre deti mam 5 za $ 5 v hodnote $100 za nove. Ja ich doma ocistim ( maju tvrde strany) antibakterialnym a hotovo 😀ale detom sa neoplati v sekaci kupovat ( Aj ked nemaju pekne veci) v obchodoch byvaju super zlavy znackove veci.,

vanda323
13. apr 2022

Vieš čo do sekaca nechodím pretože mi vadí ta vôňa tam....nadvihuje má z nej....

lilke
13. apr 2022

V sekaci kupujem zväčša veci na doma. Ale nevidím rozdiel medzi vecami po staršom súrodencovi, posunutymi vecami od príbuzných a kamarátok a vecami zo sekáča. Vždy ich niekto nosil pred mojím dieťaťom. A všetky rovnako operiem pred 1.nosenim. Aj veci od rodiny svokre vadia?
A so zlou energiou na veciach... Povercivost... Ale ak v zlú energiu verí, taktiež určite verí, že sa jej dá zbaviť. Tak nech nad tými vecami počaruje, aby ju odstránila.

natalala
13. apr 2022

Mam 2 rocnu dceru a kupujem jej veci z 2 ruky, alebo si posuvame s kamoskami. Pre mna nie je rozhodujuci ten financny aspekt, ale ekologicky. Taka obrovska produkcia handier je vo svete a hlavne male deti rychlo rastu, takze ked nieco hladam a viem to zohnat v peknom stave alebo dokonca nove z druhej ruky, tak nevidim na tom nic zle. Svokra nech sa stara o seba a nemusis ju vobec informovat, kde co kupujes. Nemam cas chodit po sekacoch ani po normalnych obchodoch, takze ak nieco z 2 ruky, tak to kupujem online od mamiciek.

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
nikayla
27. máj 2022

Áno, kupujem. Casto mi niekto pochváli, ako mám pekne vyobliekane deti, značkové kvalitné veci a to pritom veci zo sekacu za pár drobných. Do škôlky legíny na zničenie (po pár noseniach úplne zodraté kolená od koberca) som kupila kg za 2 € 👌 Vydržia viac ako napríklad Pepco a sú aj krajšie.

zuzinka888
27. máj 2022

Zla energia ide zo svokry😂😂

Strana
z2