Kupujete oblečenie z bazáru na koníku?
Maminky, kupujete tu na MK veci z bazaru pre detičky?
Vďaka za info 🙂
@smejko25 len vies, mna vytaca to, ze potom je tu fakt milion inzeratov, a kopa z nich stoji.. ja keby mam predavat veci uz za 1EUR, za postovne a co ja viem ako, tak to radsej supnem do humany, lebo nebyvaju ziadne kvalitne znackove veci... ale to je na kazdom.
Ja tu nakupujem caaasto vacsinou ale aj vymienam rozne veci v topbstavoch alebo nove za nieco co sa mi hodi ako rozsypane poskodene sperky ci nejake drobne suciastky ktore viem zuzitkovat a snazim sa o to aby boli obe strany spokojne 🙂 ...ale vacsinou som rada ze tu najdem aj rozne serepetiny ako sosky, misky a neviem co a nemusim sa chnapat po zaloznach a roznych burzach
@lindusss2016 presne tak.....pepco a ine umeliny za par eur,ale nove su ozaj super vyber.
@terezka1947 tak to teda, ja mam zas odpor obliekat detom tie chemicke "bavlny", ved koza je nas najvacsi organ a absorbuje ten bordel do seba... dalej som myslela, ze aspon ta koronakriza nauci ludi trosku rozmyslat, ze budu s radostou podporovat slovensku vyrobu a nas trh, nie turecky a spol... netvrdim, ze nenakupujem zahranicne veci vobec, ale ked mam moznost vyberat nove, tak urcite volim nase
Aj ja tu velmi rada nakupujem. Zacala som tehu obleckom pre seba, nedavno som kupila perfektny fusak, spacie vaky, kolotoc nad postielku, krasnu drevenu kolisku, mantinely, uplne novu hracku a s tou sa syn aj najviac hraje, kresielko, no a samozrejme aj nejake oblecko. Mne sa paci zero waste ideologia, teda ze clovek nevytvara zbytocny odpad...uz niekolko rokov separujeme odpad, nedokazala by som plastovu flasu vyhodit do obyc bedne. No a takto mam dobry pocit aj z toho ze kupim vecicky za maly peniaz, ktore este posluzia mne a nemusim kupovat nove. Samozrejme kupujem aj v normalnych obchodoch, ale minimalne kedze aj oblecko som podostavala od svagrin. Cize ked mi nieco treba tak pozeram najskor bazarik 🙂
@lindusss2016 mozes mi dat tip na znacky ktore vyhladavas? Nevyznam sa az tak popravde co sa tyka nasich vyrobcov. Dakujem 🙂
@lindusss2016 ja spodne pradlo kupujem detom co najkvalitnrjsie. Je to uplne na tele,cely den.
Pancuchy zo svitu bavlnene.
Napr.v lindexe mali svojho casu teplsky,kt.boli skvele,prat sa dali na 60,no a vydrzali nemozne.
Ked som si to zratala...tak vzdy vyhodnejsie bolo kupit kvalitnejsiu vec,co vydrzals ako 10pepcacov.
Mne je znacka ukradnuta,snazim sa ist po materiale.
Naco 10000veci v satniku pre efekt.
@simca06022011 no ved toto a najlepsie ked das vyhladat napr : ruzove leginy tak ti najde vsetko mozne len nie ruzove leginy 😁😁 totalny bordel tu je neviem naco su tu tie slavne adminky
@evaachesa nejak nejdem po znackach, ale pozeram, aby to bolo vyrobene na slovensku. Zo znaciek chodim u nas do Slovenky, vecne mavaju nejake vypredaje, ale spodne pradlo tam kupujem normalne aj ked za plne ceny. Malemu ich slipky moc strihovo nesedia, tak tie mame ine, no nepoviem ti teraz, co je to za znacku. Ale tielka a gstky maju v slovenke uzasne a aj velmi pekne, to iste pyzama. Proste ako sa uz pisalo, co je na tele, na tom si ozaj potrpim. My mame to stastie, ze nam dost veci sije svokra z certifikovanych latok, takze take na paradu mame od nej 🙂 zas vrchny odev ako bundy a pod kupujem vacsinou z bazaru, to sj tak jedno dieta neznici a je to stale pekne.
@lindusss2016 super, budem na to mysliet 🙂 tak ja.mam este drobca maleho..kym zacne slipky nosit hihi este cas 😊 maly dostal take puncosky s trakmi ako sme kedysi my nosili, znacka slovenska mile tusim, no aj dobra palka ze 15€...ale tak za kvalitu sa plati veru 🙂
@evaachesa tsketo pancusky robi Tatrasvit a su lacnejsie nez 15€ ja mam este rada znacku Little Angel a ich material Outlast. Je to ceska vyroba
@lindusss2016 juj Little angel je pecka 🙂 kupila som novu perinku pre maleho s tym pevnym chrbatom, termoregulacnu a potom.som nasla tu na.mk spaci vak ..doteraz v nom spi a nepoti sa kedze je to ten ich termoregulacny material...skoda ze tieto vaky len vacsie tu na mk velmi nie su..stale pozeram..novy stoji 50€...najnovsie ma tenku ciapku od nich a tiez sa nepoti..v inej ciapke by bol mokry ako mys 🙂
Kúpila som a teda častokrát to boli handry na okná. A nešlo o lacné veci, ale ak niekto predáva nohavice Lindex bez farby, tak zdvihne cenu lebo vsak Lindex 🤦♀️väčšinou kupujem z bazáriku nové veci.
@smejko25 mne sa aj tak najviac paci vyraz "top stav" a ked sa s malou dusou opytas (je mi to blbe ked pise ze top stav ale pre istotu sa opytam) ci to nema poskodenia, napise ze ma maly flak, ale inak top stav 😂 a to som chcela jeden konkretny produkt a dve mamicky po sebe mi toto napisu ze ma flak ked som sa pytala...pritom v inzerate ani zmienka o tom a na foto pre istotu tu skvrnu prekryla obalom 😂
Jasne. Zatiaľ fajn.
Kupujem už pár rokov a nakúpila som kopec skvelých vecí. Áno, bolo aj pár stupnutí vedľa, ale dobrých nákupov neporovnateľne viac. A v bazári sú aj normálne obchody, ktoré majú aj kamenné obchody aj tovar hodený na bazáre - nový. Tak kupujem papučky RAK, topánočky Protetika ..
Pri použitých veciach treba počítať s tým - hlavne bavlnené, že sa praním zrazili. Alebo že určité značky majú svoje špecifiká - napr. C&A, Palomino má o číslo menšie tričká aj mikiny ako iné značky plus keď sa to ešte zrazí...syn nosí tričká 128 a nedávno som mu kúpila tu cez bazár krásne tričká C&A č.140 a sú mu dobré. Takže ja kupujem od mamin, ktoré sú ochotné premerat. A neviem si predstaviť život bez bazáru MK 😀
@evaachesa aj v bazári sa dá kúpiť oblečenie od slovenského výrobcu Richelieu (Bardejov), Lady Anna (tiež Bardejov), Antonyfashion (Martin). Tatrasvit má tie pančušky super, od Mile som ešte nemala. Ale treba sledovať etikety, lebo majú aj zo 100% bavlny aj s prímesou polyesteru.
Moji chalani milujú bavlnené tepláky aj kraťasy od Gusto kids (Michalovce) - tie som kúpila aj v bazare, ale väčšinou ich kupujem nové cez ich e-shop, lebo ich používajú denne. Milujem čiapky Haloo, alebo od Lemge... fuu keby som mala viac peňazí tak na Sashe.sk by sa človek vybláznil 😉
A aj my kupujeme zo Slovenky, ale napr. aj české Pleas sú super, len detské boxerky treba vždy kupovať väčšie (nové)
Jasné ,kupujem už roky .Kupovala som pri starších deťoch a teraz aj pri najmenšej kupujem .
Ušetrím nejaké peniažky ,kúpim pekne ,kvalitné veci niekedy naozaj za výhodny peniaz ,oblečenie tak koluje a šetríme aj prírodu .Väčšinu veci ešte posuniem ďalej v rodine 😊

Velmi rada nakupujem na bazarikoch. Ved niektorým veciam nema co byt, ked boli ledva pouzite či len stali v skrini ( podla fotiek sa dá vybrat) 🙂. Malemu drobcovi napr je to fuk, obgrcka rovnako nove aj z bazaru :D