Kupujete potraviny s nálepkou žaby?
Prečo sú takto označené potraviny považované za “nevhodne?”. Sú naozaj až také zlé? Okolie to striktne odsudzuje, vraj nemám kupovať také veci, no len mám pocit že tá nálepka je už aj na každých banánoch.
Konspiracne dezinformacne bludy...nahlasila som prispevok.
Tvoje okolie ma nejaky konkretny problem so zachovanim dazdovych pralesov alebo z coho vyplyva to striktne odsudzovanie? Ale v kazdom pripade, zmen okolie a kupuj, co chces.
Stačí do uja Googla zadať symbol zelená žaba 🐸 a hneď ti vyskočí niekoľko článkov čo vlastne tá zelená 🐸 znamená.
ake "tvoje okolie"odudzuje? Primitivi a analfabeti?
Je to ekologicke polnohospodarstvo, bez pesticidov, chemie a vyklcovania pralesov.
Zmeñ svoje okolie....a zacni pouzivat svoj vlastny rozum
V divnom okruhu ludi sa pohybujes.
Tak oboznam svoje okolie, že produkty so zabou v zahraničí existujú už roky a žiadne konšpirácie nemusíš brat v úvahu.
Žaba znamená to, že v rukách držíte produkt, ktorý vznikol s ohľadom na udržateľnosť a dodržiavanie štandardov na ochranu prírody a ľudských práv. Logo teda ukazuje, že pri takto označených tovaroch prebehlo nezávislé posúdenie, či prísady použité pri ich výrobe spĺňajú kritéria udržateľného poľnohospodárstva a lesného hospodárstva, ako ich definovala organizácia Rainforest Alliance.
Ďakujem za odpovede. Už rozumiem 🙂 myslela som to v dobrom keďže som tiež nerozumela tomu prečo to pár ľudí odsudzuje. Ďakujem pekny večer
prosim, ozrejmi nam, co "tvoje okolie" odsudzuje na tomto logu, pomlete zaby v tych vyrobkoch?
Svet ide uplne do pecka....
@tenerifka mňa sa síce nepýtaš, ale áno. Moja svokra a jej kamoška na tomto žijú... Ževraj nás kŕmia pomletými žabami, chrobákmi. Minule mi veľkodušne ukázala video ma FB ako pichajú červy do banánov 😄 Tak som jej povedala kúrňa tak to sa namakajú s tými striekačkami, kým tie všetky export kontajnery napichajú. Toto nepochopíš, neuveríš...
Pritom svokra VŠ vzdelaná osoba, výborná vo svojej životnej praxi, demenciou netrpí, ale ako je doma na dôchodku+ internet, dotykový mobil, osprostieva úplne 🤷♀️
Tie perly ducha by si zaslúžili stĺpček v novinách.
PS: A tablety zadarmo seniorom= národ už totálne osprostený. Nechcem nikoho uraziť, ale úplne vážne 🤦♀️
Ano, kupujem. Vzdy pri splne mesiaca sa potom menim na zabu.
@diewcatqoo
🤣🐸
@tenerifka Najväčšia "sranda" je, že ona si to ani nechce dať vysvetliť a ani nechce tomu rozumieť. Proste na internete to písali a hotovo! Ale čo už, keď pri Farme ani nedýcha a myslí si, že to tam je všetko naozaj, bez scénara...
Alebo ona je presvedčená, že V. Mečiar nič nemá, žije v 2. izbovom byte a má Opel Corsu... To keď odtiaľ ideme, mne vlasy dupkom stoja 😵
@jamimo chapem ake peklo to musi byt pre vas ale nechces ten stlpcek predsa len pisat? uplne si mi spravila tym den.
@pralinka25 tak napríklad: Keď prišiel zákon o ochrane nefajčiarov a zákaz fajčenia v reštauráciách do praxe ona vyhlásila : Či je ona prašivá, prečo by ona mala brať ohľad na nefajčiarov, ONA sa cíti diskriminovaná, lebo si po obede nemôže v kľude zapáliť.
Akože, úplne vážne 😄
@jamimo ona musi byt unikatny kusok. 🙈
Kupujeme aj "žabacie".
@jamimo Tiež som tak počula, že sú tam pomleté chrobáky a hmyz. Prečo si ale potom dali do loga obojživelníka, už dotyčná nevysvetlila 😂 🤷♀️
@pralinka25 to sa ani nedá pochopiť 😵, to sa ti do hlavy nezmestí! Našťastie som asertívna a "nedám sa" S chlapom už len oči prekrútime a chápeme, že lepšie to nebude 🤷♀️
@jamimo aspon sa na tom mozete zabavit v tazkych casoch 😀
@nekonecna_katastrofa no obojzivelnika preto lebo on lubi pakat chrobaciky a hmyz 😉
@pralinka25 áno, kývneme rukou a aj sa zasmejeme 😄
@nekonecna_katastrofa ked som citala jednu zo zabacich debat na MK, nie prvu a urcite ani tato nie je posledna, tak tam bol link, kde v hoaxe trvrdili, ze zabacie potraviny obsahuju "oteplovacie hormony". Prste keby ti, co vymyslaju hoaxy investovali svoju kreativitu do niecoho uzitocneho, na Zemi by bol raj na zemi pre vsetkych, nielen pre Sorosa
@viestta Aha. Takže všetci sa pomeníme na homo. Supeeeeer. Si myslím, že žena by mi aj lepšie niekedy rozumela jak manžel, aj by mala viac pochopenia pre PMS. Poviem mu, nech mi viac toho žabacieho kúpi 😂
@viestta a mozno aj kvoli tomu nastava globalne oteplovanie. ho tymi oteplovacimi hormonmi len zvysujeme.
inak ja to nechapem, vsade oteplovacie hormony, globalne oteplovanie a mne je furt zima. som rezistentna.