icon

Kuriózne situácie

Včera o 19:26

Zažili ste alebo boli ste svedkom absurdnej situácie, kedy ste si pomysleli, že toto mi nikto neuverí? Napr bitka vo fitku kvôli stroju alebo bitka na svadbe ?

Strana
z3
anonym_751028
Dnes o 10:21

Ja som bola raz na jednej svadbe, kde prišlo k hádke kvôli nevestiným svadobným šatám. Pohádala sa ženíchova matka s nevestinou mamou. Vtedy na svadbe sa videli 1x. Čiže svatky. Išlo o to, že neveste síce svadobné šaty kúpila jej mama. Ale keďže ženíchova matka bola krajčírka, ešte jej ich na nevestinu žiadosť upravila. Došila čipkované rukávy, závoj. Proste jej ich nejako inak upravila a zistilo sa to až v deň svadby. Síce nevesta bola so šatami spokojná. Jej mama, keď uvidela, že to nie sú šaty, čo ona kúpila a zaplatila, tak vyvolala hádku. Každá tvrdila, že tie šaty sú dobre. Nevestinej matke sa páčili pred úpravou. Ženíchovej matke sa páčili, až keď ich ona upravila. Vraj boli dovtedy otrasne. Mladí sú našťastie spolu dodnes, majú sa radi. Svatky sa od svadby nerozprávali ešte (ani nevideli). Už je to 5 rokov.

roja01
Dnes o 11:45
@danica2711

@anonym_51b16c a čo? Aj zvieratá majú dušu, keby si niekedy mala a ľúbila nejaké zviera, tak to vieš

@danica2711 zvierata su inteligentne, milujeme ich, ale dusu nemaju. Preto je v risi zivych tvorov clovek vynimocny, pretoze ma dusu od stvoritela.

anonym_defd00
Dnes o 11:48
@roja01

@danica2711 zvierata su inteligentne, milujeme ich, ale dusu nemaju. Preto je v risi zivych tvorov clovek vynimocny, pretoze ma dusu od stvoritela.

@roja01 Ako môže človek z 21. storočia napísať, že zvieratá nemajú dušu? V stredoveku by som to nejako pochopila...

simca06022011
Dnes o 12:14
@hefo

@simca06022011 " A kedysi davno.. bitku (ale riadnu, nie ze hadocka,facka.. ti sa tam mlatili hlava nehlava) paru v meste takmer na namesti, tam bolo pre mna nepochopitelne, ze okolo kracala policia a nic neurobili"

No, najmä keď ide o istých spoluobčanov, je veľmi nebezpečné sa do partnerských hádok miešať. Jednak človek nevie, ako to celé začalo a kto je v práve (obvykle ani jeden), a najmä sa zvyknú potom obaja obrátiť proti "spoločnému nepriateľovi"... a možno že policajti už mali tiež s dotyčnými svoje skúsenosti.

@hefo tak hadam policajti by si s tym mali dat rady na verejnosti, a spacifikovat to, nevidim dovod aby nas zaujimalo kto zacal a preco, nech si to riesia v sukromi. To ze sa do toho nemiesali ludia pochopim, ale policajti su od toho aby do takychto veci vedeli zasiahnut. A obrati sa to proti nim? tak zbalia oboch, lebo nasilie na ulicu nepatri, ani inam, ale tam na ulici teda svedkov nechybalo ;) mozno mam naivnu predstavu o svete, ale takto by to malo byt.

roja01
Dnes o 12:47
@anonym_defd00

@roja01 Ako môže človek z 21. storočia napísať, že zvieratá nemajú dušu? V stredoveku by som to nejako pochopila...

@anonym_defd00 mozno si pod vyrazom dusa predstavujes nieco ine ako ja. A so storocim to nema nic spolocne. Ucenci starych civilizacii casto vedeli viac nez my. Nevadi, tesme sa zo zivota.

autor
Dnes o 15:31
@roja01

@roja01 toto ani nemôžeš myslieť vážne 🤮

danica2711
Dnes o 16:25
@anonym_autor

@roja01 toto ani nemôžeš myslieť vážne 🤮

@anonym_autor ďakujem, predbehla si ma, práve som to mala "na jazyku"

anonym_6df45e
Dnes o 17:14
@marianarem

@anonym_autor Mne niekedy pripadal kuriozny moj svokor, ktory bol tazky alkoholik a obcas to vyzeralo, akoby bol nesmrtelny. Stalo sa, ze manzel prisiel k nemu domov, na schodoch kaluz krvi a pri kuchynskej linke pobehuje otec s velkou krvavou ranou vzadu na hlave a veselo ho zdravi. Raz sa zase vracal z nejakej akcie uplne na srot, bol december, vecer, isiel cez vinohrady, kadial o tom case nikto nechodi. Nevladal, spadol a zaspal. Kazdy iny by zamrzol, ale nejakym zazrakom isla okolo realitacka, ktora mu par rokov predtym predavala dom, spoznala ho a dotrepala ho domov. Raz zase upadol do deliria, nasledne v nemocnici nasli aj poranenia mozgu a rozvrat organizmu, ostal leziaci, plienkovany, nevedel o sebe. Par mesiacov lezal v nemocnici, ziskal odkazanost najvyssieho stupna a bol na dozitie prevezeny do DSS. A tam sa zrazu po dvoch dnoch postavil, zacal rozpravat a po troch mesiacoch odchadzal ako zdravy clovek. A takychto prihod s nim bolo vela. Ale pit nikdy neprestal a nakoniec teda zomrel. Pamatam si, ze manzel, ked mu volal tu poslednu sanitku, tak to bral ako ze zase dalsia sanitka, onedlho bude zase doma. A bol dost sokovany, ked mu lekar povedal, ze tento raz je uz koniec.

@marianarem takyto nesmrtelny bol aj moc otec - alkoholik. Tiez zaspal kdesi v snehu pri minus 15 stupnoch a rano prisiel ako nic. Zafukalo ho a sneh odizoloval ten mraz. Na vlastne oci som ako pubertacka videla, ako presiel cez kolajnice a sekundu po tom prefrcal rychlik. V praci sa pokazil nejaky stroj a vyletelu z neho triesky dreva, rovno jemu do ruky, masivne krvacanie, potrhane slachy, vraj nebude rukou nikdy hybat - mesiac po operacii znovu pracoval. Cely ozltol - zlyhanie pecene, ak nebude transplantacia, zomrie. Do 2 tyzdnov bol ok, lekar mu povedal, ze ak bude nadalej pit, do 3 mesiacov je po nom. Pil este viac a nic. Potom rakovina, oziare, potrava cez sondu v zaludku, ako mu dovolili jest normalne, prve co vyskusal pol stamprlik tuheho.

Nakoniec zomrel velmi smutne. Je tomu uz niekolko rokov a az pred vcerom som si na neho prvykrat spomenula so smutkom.

marianarem
Dnes o 17:30
@anonym_6df45e

@marianarem takyto nesmrtelny bol aj moc otec - alkoholik. Tiez zaspal kdesi v snehu pri minus 15 stupnoch a rano prisiel ako nic. Zafukalo ho a sneh odizoloval ten mraz. Na vlastne oci som ako pubertacka videla, ako presiel cez kolajnice a sekundu po tom prefrcal rychlik. V praci sa pokazil nejaky stroj a vyletelu z neho triesky dreva, rovno jemu do ruky, masivne krvacanie, potrhane slachy, vraj nebude rukou nikdy hybat - mesiac po operacii znovu pracoval. Cely ozltol - zlyhanie pecene, ak nebude transplantacia, zomrie. Do 2 tyzdnov bol ok, lekar mu povedal, ze ak bude nadalej pit, do 3 mesiacov je po nom. Pil este viac a nic. Potom rakovina, oziare, potrava cez sondu v zaludku, ako mu dovolili jest normalne, prve co vyskusal pol stamprlik tuheho.

Nakoniec zomrel velmi smutne. Je tomu uz niekolko rokov a az pred vcerom som si na neho prvykrat spomenula so smutkom.

@anonym_6df45e No presne to iste u nas. Raz sme od neho chytili covid, on ho mal bezpriznakovy a my sme boli mesiac v keli, vtedy som si hovorila, ze nieco na tom alkoholizme je 🙂 Zomrel nakoniec pred 3 rokmi, spadol zo schodov, manzelovi pred ocami. A je to podobne ako ty hovoris, ze ten smutok ohladom neho prisiel az neskor. Najprv sa clovek spamataval z tych nekonecnych nervov, traumy, hnevu. Teraz nam casto pride aj luto, ze sa tak dohabal, bol kedysi inteligentny, talentovany, zrucny, vtipny...Ale alkohol bol prenho vzdy na prvom mieste, mne raz povedal, ze ho berie ako kamarata a bez neho sa citi sam.

roja01
Dnes o 19:06
@danica2711

@anonym_autor ďakujem, predbehla si ma, práve som to mala "na jazyku"

@anonym_autor
@danica2711
Milujem ich, aj som ich par zachranila, ale i tak je to na 🤮, pretoze si nemyslim presne to co vy.

anonym_5b4309
Dnes o 19:17
@anonym_099ef7

Boli to moje začiatky v práci. Šéf mi oznámil ,že zajtra ráno ide k Pápežovi. Ráno som každému rozprávala že šéf išiel do VATIKÁNU.
Som skoro zo stoličky zletela keď o dve hodiny šéf otvoril dvere. Nechápala som že Pápež je priezvisko.

@anonym_099ef7 haha,tak na tomto sa rehocem.Jaj,to musel byt pre teba riadny sok,ze aka rychlost z Vatikanu.

Strana
z3