icon

Kuriózne situácie

Včera o 19:26

Zažili ste alebo boli ste svedkom absurdnej situácie, kedy ste si pomysleli, že toto mi nikto neuverí? Napr bitka vo fitku kvôli stroju alebo bitka na svadbe ?

Strana
z3
anonym_d59285
Včera o 19:30

Bitku nie ale hádku v planeo jedného típka ktorý si u nich kúpil hodinky a tam sa hádal dohadoval s predavačmi že tie hodinky nemerajú presne jeho kroky lebo telefón viac nameria ako hodinky či naopak? Už neviem ale za mňa dosť trápne tam ísť kvôli tomu reklamovať hodinky 🤦‍♀️

anonym_a81151
Včera o 19:32
@anonym_d59285

Bitku nie ale hádku v planeo jedného típka ktorý si u nich kúpil hodinky a tam sa hádal dohadoval s predavačmi že tie hodinky nemerajú presne jeho kroky lebo telefón viac nameria ako hodinky či naopak? Už neviem ale za mňa dosť trápne tam ísť kvôli tomu reklamovať hodinky 🤦‍♀️

@anonym_d59285 To ja som videl nejaký skrachovaný mladší párik v kauflande ako stáli pri konzervách a baba chcela zobrať nejakú konzervu do košíka a on nahlas: "si sa zbláznila?" To ma povavilo že takto riešil konzervu čo stoji možno smiešnych 1,5 eura 😀

anonym_0b3aa8
Včera o 19:35
@anonym_a81151

@anonym_d59285 To ja som videl nejaký skrachovaný mladší párik v kauflande ako stáli pri konzervách a baba chcela zobrať nejakú konzervu do košíka a on nahlas: "si sa zbláznila?" To ma povavilo že takto riešil konzervu čo stoji možno smiešnych 1,5 eura 😀

@anonym_a81151 to je skôr smutný príbeh ... Či zo strany že si to možno nemohli dovoliť alebo že žije s držglošom

anonym_a81151
Včera o 19:35

Inak celkovo hádky párikov na verejnosti, to je komédia 😀 To som zažil takto v obchode pár krát a raz pri cyklistickej hrádzi na parkovisku, kde žena robila žiarlivostnú scenu mužovi, obaja boli korčuliari (on tam stretol asi nejakú kolegynu a dal sa s nou do reči, ona si to nevšimla a išla sama dalej, potom zistila že je sama a jeho videla ako tak vysmiaty kecá s kolegyňou). Takú scenu mu robila na parkovisku, že: "tak ja som tam sama a on si tam randí ! To bolo naposledy!" 😀

anonym_a81151
Včera o 19:36
@anonym_0b3aa8

@anonym_a81151 to je skôr smutný príbeh ... Či zo strany že si to možno nemohli dovoliť alebo že žije s držglošom

@anonym_0b3aa8 Ked si nemôžeš dovoliť smiešnu konzervu, tak asi robíš niečo zle.

anonym_0b3aa8
Včera o 19:39
@anonym_a81151

@anonym_0b3aa8 Ked si nemôžeš dovoliť smiešnu konzervu, tak asi robíš niečo zle.

@anonym_a81151 nie každý máme rovnakú mentálnu kapacitu , zázemie atď. Aby sa ešte vám nestalo že budete preratavat každý cent a konzerva bude pre vás hodova záležitosť. Neprajem , len na zamyslenie

anonym_099ef7
Autor odpoveď zmazal
anonym_099ef7
Autor odpoveď zmazal
anonym_0b3aa8
Včera o 19:44
@anonym_099ef7
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_099ef7 nieeeeeeeeeeeeee .... Pls pokračovanie

anonym_65ee3e
Včera o 19:45

Ked baby biju svojich chlapov na verejnosti,az az az vela zazitkov,facky, päste,kopance😅

anonym_51b16c
Včera o 19:45

Ked znamemu uhynul pes a nakazal pootvarat okna, "aby dusa mohla vyletiet".

anonym_099ef7
Autor odpoveď zmazal
anonym_0b3aa8
Včera o 19:49
@anonym_099ef7
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_099ef7 ďalší smutný príbeh

anonym_be1c63
Včera o 19:52

@anonym_autor Zase ide nejaký redaktor písať článok počas uhorkovej sezóny a potrebuje nejaké námety?

anonym_244a1f
Autor odpoveď zmazal
anonym_6d4135
Včera o 19:54

Keď za mnou v práci neustále chodil postarší pán a ponúkal mi odvoz autom. Prišiel mi zvláštny a všimla som si, že sa často pristavuje aj pri kolegyni. Tak som za ňou išla, že čo to je za úbožiaka. Vysvitlo, že jej manžel 😨

wiliam3royal
Autor odpoveď zmazal
anonym_244a1f
Včera o 19:56
@anonym_be1c63

@anonym_autor Zase ide nejaký redaktor písať článok počas uhorkovej sezóny a potrebuje nejaké námety?

@anonym_be1c63 hh, inak dost mozne. Raz som sa tu takto vyjadrila do diskusie a potom mi pisala nejaka anonymka, ze je novinarka a ci moze moj prispevok pouzit do clanku… Pozeram na to, ze moja, ty mas VS a chodis si robit namet do prace na Modreho konika?! To asi tvoje studium a praca stoja za velke houby :DD

A vlastne tym by som chcela aj prispiet, myslim, ze dost kuriozna situacia. A do clanku mozete pokojne pouzit, aj tak ho nikto citat nebude.🤣🤣🤣

anonym_cc5967
Včera o 20:00
@anonym_244a1f

@anonym_be1c63 hh, inak dost mozne. Raz som sa tu takto vyjadrila do diskusie a potom mi pisala nejaka anonymka, ze je novinarka a ci moze moj prispevok pouzit do clanku… Pozeram na to, ze moja, ty mas VS a chodis si robit namet do prace na Modreho konika?! To asi tvoje studium a praca stoja za velke houby :DD

A vlastne tym by som chcela aj prispiet, myslim, ze dost kuriozna situacia. A do clanku mozete pokojne pouzit, aj tak ho nikto citat nebude.🤣🤣🤣

@anonym_244a1f novinárka a VŠ? By si sa divila, koho všetkého zamestnávajú rôzne slovenské plátky na živnosť … česť všetkým reálnym vyštudovanym redaktorom, ktorí vedia o čom žurnalistika je!

autor
Včera o 20:00
@anonym_be1c63

@anonym_be1c63 Nie som redaktor…. Sama sa zdravujem zdravo a hľadám nové inšpirácie… ako nechápem celkom tvoju poznámku

anonym_244a1f
Včera o 20:01
@anonym_cc5967

@anonym_244a1f novinárka a VŠ? By si sa divila, koho všetkého zamestnávajú rôzne slovenské plátky na živnosť … česť všetkým reálnym vyštudovanym redaktorom, ktorí vedia o čom žurnalistika je!

@anonym_cc5967 tak ja som si vzdy myslela, ze novinar musi mat VS…

autor
Včera o 20:02
@anonym_cc5967

@anonym_cc5967 a založila som dve diskusie naraz

anonym_cc5967
Včera o 20:04

@anonym_autor ja som raz tiež vypočula v obchode rozhovor paru v strednom veku. Kupovali cereálie, žena hovorí: toto nechceš? A on: fuj, však tam je napísané že vegetariánske, to nechcem! Ona bola celkom pricetna, tak mu hovorí: veď sú to cereálie! 😂😂😂 dosť ma to pobavilo… typek zabudol používať čo ma v hlave, lebo vege = zle

martinkatinka
Včera o 20:04

No mne sa stalo, ze sme s kamoskou isli po konci kina na wc. Bolo to v kulturnom dome. A neviem ako, ale uz ideme od tych umyvadiel a dvere sa nedali otvorit. Buchame, kricime, nic... Potom sme zavolali na tu ich vratnicu a potom nas prisli otvorit 🙈 neviem preco nas tam zamkli. A kebyze tam uz nikto nie je, museli by sme asi na policiu volat. Inak nerozumiem, ked boli v budove, ako to, ze nas nepoculi kricat a buchat 🤷

anonym_cc5967
Včera o 20:05
@anonym_244a1f

@anonym_cc5967 tak ja som si vzdy myslela, ze novinar musi mat VS…

@anonym_244a1f ja tiež kedysi, ale segra robí v jednom bulváre a teda… nie je to tak 🤷‍♀️

martinkatinka
Včera o 20:07

Alebo toto som neverila, ze sa fakt moze stat, ale raz tak uz skoro k polnoci pocujem sramot v zamke... Vravim si, ze kto to je? 😲 Otvorim dvere a tam sused, co byva o 3 poschodia vyssie, ozraty ako delo kuka na mna a pyta sa, ze co robim v jeho byte? A ja nanho, ze co on u nas chce. On mi uplne vazne hovori, ze JA TU BYVAM. Vravim, no nebyvas, si na inom poschodi 😆😆😆

anonym_099ef7
Včera o 20:07

Už som sa stretla s diskusiou tu na mk - ktorá bola použitá o pár dní v článku na sme.sk.
autorka článku použila naše odpovede do jej článku. Nebolo to dávno - max. pár mesiacov dozadu.

anonym_099ef7
Včera o 20:10
@martinkatinka

Alebo toto som neverila, ze sa fakt moze stat, ale raz tak uz skoro k polnoci pocujem sramot v zamke... Vravim si, ze kto to je? 😲 Otvorim dvere a tam sused, co byva o 3 poschodia vyssie, ozraty ako delo kuka na mna a pyta sa, ze co robim v jeho byte? A ja nanho, ze co on u nas chce. On mi uplne vazne hovori, ze JA TU BYVAM. Vravim, no nebyvas, si na inom poschodi 😆😆😆

@martinkatinka spolužiak z vš rozprával ako jeho ož*atý sused sa tak dostal do bytu - byt si pomýlil , ľahol si do postele k žene - susede - tá skoro skolabovala. Z postele ho prišli vyviesť policajti - ešte sa bránil že čo robia....

martinkatinka
Včera o 20:13
@anonym_099ef7

@martinkatinka spolužiak z vš rozprával ako jeho ož*atý sused sa tak dostal do bytu - byt si pomýlil , ľahol si do postele k žene - susede - tá skoro skolabovala. Z postele ho prišli vyviesť policajti - ešte sa bránil že čo robia....

@anonym_099ef7 ja som si vzdy myslela, ze toto je vymysleny vtip... Az ked som to sama zazila, som tomu naozaj uverila.

anonym_099ef7
Včera o 20:15

Raz som sa nevedela dočkať manž. z poobednej.
videla som že blízko nás stojí auto - som myslela že to je tam manžel že ho doviezol kolega, otvorím dvere na aute že čo už nejde domov a tam nájdem susedu v tesnom objatí.
suseda vydatá pani - len jej manžel to veru nebol.

Strana
z3