icon

Lacné alternatívy poštovného pre malé balíčky

21. jan 2025

Ahojte, mozno ste si vsimli, ze postovne velmi zdrazelo. 5,50 eur za maly balicek. Zvyknem predavat/kupovat veci cez MK, ale takto sa to uz neoplati. Su nejake alternativy v tej cene okolo 2 eur ako bola posta? Da sa nieco poslat cez Paketu alebo niekoho ineho za dobru cenu?

viestta
21. jan 2025

Vsak Packeta

midka
21. jan 2025

ved to posli ako doporuceny list,, ked mas na mysli maly balicek, tam je hmotnost do 2kg,,,,5,50 je post. kurierom, co ani predtym si v cene cca 2€ neposiela.. tymto sposobom

rachel36a
21. jan 2025

Paceta je najlacnejsis tuším 3,40

elanor
21. jan 2025

5,50 za maly balicek? to si nejako cudne studovala cennik, alebo si sa nechala na poste pracovnickou riadne ogabat.

male balicky do 500g vies stale posielat ako listovu zasielku, akurat s tym rozdielom, ze uz nie obycajne, ale doporucene za 3e.
vsetko do 5kg ako balik na postu za 3,10e.

packeta do 5kg za 3,40e (ak nemas nejaky akciovy kod za par centov, tie ale byvaju iba raz za cas, a su jednorazove, nato sa spoliehat velmi neda)

jaond19
21. jan 2025

Prejst na inu platformu, V. Nemozem menovat, je tu na to prisna cenzura. Nieco ako Voldemort :D kupovat a predavat len tam. Vychadza to o niekolko centov lacnejsie, plus teda ako-taká podpora ak kupis poskodeny tovar.... a obcas byvaju akcie ako dorucenie za 0.59centov (tusim SPS)

lenkav9
21. jan 2025

Tak dnes som posielala balicek 203 gramov chcela som obycajne a pani povedala ze iba taky co sa vojde do schranky sa da obycajne a za tento som zaplatila 3.50 lebo musel ist doporucene

lenkav9
21. jan 2025

@lenkav9 bola to rolka- latkovy organizer na postielku

pe_mi
21. jan 2025

Packeta, vraj sa dá aj nejakým zaregistrovaním na tel.cisla získať kupóny nejaké a posielaš za 0,01cent.nechcem zavadzať,snáď niekto vie presne
Mne to spomínala kamarátka,lebo ona nonstop objednáva a predáva .musela niečo vymyslieť 😅😅

jaond19
21. jan 2025

@pe_mi prva objednavka je cez packetu za 1 cent. Takze ak sa vzdy nanovo zaregistruje tak má. Ale to musi teda vela cisiel zohnat :D

pe_mi
21. jan 2025

@jaond19 tak som to správne započula, hej celú dedinu obhaňala 😁

selenka7
21. jan 2025

@jaond19 tak tak, apka, co ju netreba menovat. Konik by mal zapracovat na moznosti rychleho nakupu, ochrany kupujuceho a zmluv s prepravnymi spolocnostami na znizenie postovneho. Ak to vie Voldemort... mohli by aj ITckari z konika 😁

silvia1983
22. jan 2025

@selenka7 tak tak, to by bola super zmena k lepšiemu