Lacné okuliare z internetu
Pekný deň, viete mi prosím poradiť nejakú internetovú optiku,kde kúpim okuliare naozaj lacno? Pár som ich už prešla, vyberiem rám za minimálnu cenu, ale po vložení údajov z receptu sa okuliare zbytočne predražia aj o 200€ kvôli sklám . Pred tým som okuliare objednávala z jednej stránky kde má so všetkým vyšli do 100€, žiaľ už ju neviem nájsť.
@sashabb ale no nepreháňaj, nebudem sem fotiť celý papier, obsahuje súkromne údaje. Navyše som sem neprišla rozoberať to koľko bežne platím za okuliare. Nekupovala som si okuliare prvý krát v živote 😃 viem za čo platím a ako píšem vyberám si najvýhodnejšiu cenu z viacerých ponúk. Aj teraz keď som skúšala inú online optiku tak mi po zadaní údajov z receptu hodilo do košíka iný typ šošovky a napísalo mi, že mnou zvolený typ šošovky ( základný) nie je možné použiť.
@nasasa_1 ja si cez internet objednávam len také, ktoré mám odložené ak by sa s tými čo bežne nosím niečo stalo. Nemôžem si dovoliť ostať bez okuliarov lebo by som ani medzi dvere netrafila. Ja osobne rozdiel v kvalite vidím. Ale možno je to preto, že z internetu si vždy objednávam len ten základ, žiadne tenšenie navyše ani iná úprava skiel. Raz sa mi stalo, že som cez tie z objednané nevidela dobre, sklo bolo málo zbrusené a prekážalo mi ,tie som musela vrátiť . Ale objednávala som vždy len z jednej online optiky, ostatné neviem posúdiť.
@anonym_autor vobec to nevyzera ako blok z optiky..mas tam 2 krat tie iste sumy...a nazvy vyrobkov ktore si tam.zakupila vobec nie su sukromne udaje

@evicka121098 nič také som nenapísala....ja som sa pýtala v čom je optisia lepšia ako ostatné?