Lacné potraviny: Udivujúce ceny čokolády v obchodoch!
#čudovačka
😄😄
Bingo..bravoo👏👏👏👏👏
..za necelých 300g super cena 👌
.. pár rokov dozadu bola super cena za študentskú pečať 0.99 centov
Toto som musela odfotiť,dokonca okuliare založiť, či dobre vidím,ja že sa jedná o nejakú xxl pol kilovú čokoládu,cena skoro oči vybila
Anonym preto.....lebo

Mna tie ceny dokazu prekvapit vzdy.
podla mna sa niekto pomylil :DD
Ja som minule chcela kúpiť kofilu, ale 99 centov za taký kúsok nedám
Socialna vlada zabezpecila.😂 Dakujeme za kus dobrej roboty Robko a Petko.😂
Komentáre akože toto nemusíš kupovať, to nie je zdravé, urob si radšej koláč … 3,2,1. A pri tom pointa je v inom, že všetko išlo hore a toto je len príklad toho, ako brutálne. To nie je len jedlo.. to sú rôzne poplatky ktoré zaplatiť človek či chce alebo nechce musí. Trvá to už dlho a nejak sa to nezastavuje. Btw. len tak zo srandy som si pozerala odchod do dôchodku podľa veku a môj syn by išiel podľa najnovšieho výpočtu v 70 tke a dcéra v 71tke 😅👍
@stanulienkat nemyslim, ze to bude vladou, ale cenou kakaa a pod :DD
inak studentsku ma tesco v akcii za cca 1,50EUR ... ;) a beznu pisu 4,49....
@misinka0611
@misinka0611 👍👍👍👍presne tak, radosť chodiť nakupovať
@simca06022011 a je toto normálne, však už majú ľudí totálne za nenormálnych
A to ze sa za kakao platia rekordne peniaze ste nepostrehli??? Kakaa je malo- zla uroda tak sa to logicky prenietne do cokolad. Toto nema nic s nasou vladou- vynimicne. Coko js draha v celej EU a vo zvysku sveta
Kaufland táto veľká študenska stojí cca 4.9 a keď je v akcii v 2,7. Celkovo sú čokolády veľmi drahé .. a aj pombery napríklad deti ich majú radi ale odmietam dať za jeden malý balík 1,7€ a veľký 3€ čo sú normálni?
ja som si vcera kupila kastany.. ano tie.. ladove kastany... a mozem povedat, ze to bol otras, neviem co do toho dali, ale chutilo to ako polska lacna cokolada z trznice... cize super, chudnem, usetrim.. ti co nezrdazia cokoladu, budu davat do toho kadejake nahrady s tym treba ratat...
kakao oproti januaru islo hore o 100% (k dnesnemu dnu), pred letom dokonca takmer 4nasobne bola vyssia cena.. tak s tym treba ratat...
@simca06022011 no pamatam si dobre, ze za minule volebne obdobie mohla za zvysovanie cien vsetkeho vlada, Soros, Matovic, Radicova, Caputova... Za vsetky. Bez ohladu na svetove trhy, bez ohladu na Covid a vojnu. Tu zrazu moze za zdrazovanie cena kakaa? To mi nevychadza.🤔
Bežne sú čokolády také drahé. Môže zato aj cena kakaa.
@stanulienkat neviem, co podla teba??? netreba vsade politiku tahat. V konecnom dosledku aj nam aj detom len prospeje menej sladkosti a slanosti vyzierat :DDD
@bloger nie sú,konkrétne toto je už cena prestrelená.zoberieš dve a 10e neni tvojich
@stanulienkat toto ale nie je iba o vlade...
@candii a dobre urobis ked im to nekupis.. spravte si domace chipsy.
@simca06022011 ale ved za Matovica existovali tiez taketo grafy vsetkeho mozneho a predsa ste ho isli zozrat, akoby za to mohol on. Teraz zrazu ceny kakaa? Vtedy stupli ceny vsetkych komodit, aj tak ludia vymyslali, ze za to moze len on? Kde je tu objektivita? Vtedy Fico vykrikoval, ze on vsetky ceny znizi.😂 A ludia mu uverili. A zrazu vyhovorky na svetove trhy.
@martinkatinka no ale za Matovica to bolo podla mnohych len o vlade. Zrazu nie je?
@stanulienkat ja som matovica ani ineho politika nezrala... ale teba viditelne politku vsade tahat bavi :DD vo vela veciach vidim prakticku vec, ktora je za tym, mna neopije rozkom ani tak matovic, ani fico, ani simecka ani nik. Otvor si politicku diskusiu a tam sa realizuj :DD
a coho konkrente napr. taketo grafy boli? o zdrazovani coho? nespominam si, nech si pripomeniem trochu :DD
Musíš počítať aj s infláciou. Cukor je tak isto drahší. A na výrobu tej čokolády je potrebný. Jediné čo ostáva je kúpiť ju v akcií. Prípadne si vybrať nejakú alternatívu.
@simca06022011 neviem preco sa paprcis. Pisem pravdu. Bol covid, vojna, zmenil sa pracovny trh, export, import, vsetko bolo dolu hlavou.... Bolo ovela viac objektivnych pricin a aj tak sa obvinoval kde kto z vysokych cien. A ano, Fico chodil ako blb na nakupy a tvaril sa ako on vsetko zlacnie, aj ked kazdy sudny clovek vedel, ze politici na to nemaju taky dosah.
@stanulienkat Ešte doteraz svietia Peťkove bilboardy o lacných potravinách 😅
@misinka0611 hej😂 no niektori maju kratku pamat. Vedia otocit ako sa im to hodi.
Neviem ci si pamatate, ale este mozno zaciatkom leta sa riesilo, ze je nedostatok kakaa a ze bude velmi drahe a my to tu pocitime neskor. Tak zrejme toto je ono. Ale ja to nemam cas aj tak sledovat pomedzi ostatne lacne potraviny a mier!!!
To zdražovanie ide šialeným tempom :( ja kvôli tomu budem musieť nastúpiť do prace od dieťaťa skôr ako bolo v pláne. Nám stúpli náklady len na bývanie v stovkách eur, než keď som nastúpila na matersku. Je to strašne smutne
@stanulienkat ja sa nepaprcim... :DD ja som sa pytala na konkretnu vec... ak ti chyba matovic, tak organizuj mu propagadu.. mne nechyba :DDD a je mi aj ukradnute co si fico rozprava. Skor nechapem, co sa tu ty zadrapujes politkou do ludi...
Dnes som mala v pláne nakúpiť študentské kamarátke čo žije v zahraničí a budem jej posielať balík, veľmi ich ľúbi..no neviem či ich vezmem toľko koľko som chcela 😃
Ja som lacne potraviny tento rok objavila v taliansku 🙈🥹

Mňa tak minule šokla cena chrumiek...obyčajne sladké gulicky z jednoty... Nedávno stali nejakých max 0.70€ a teraz že 1.19€?