Lacný týždeň - recenzie
Peniaze mi po mesiaci vratili az dnes! Sto mailov tisic telefonatov! NEODPORÚČAM! Tovar spat zasielate na vlastne naklady. Zlavy na tejto stranke su falosne. Vsetko si kupite v činskych obchodoch. Skoro som sa rozrevala po otvoreni ked mi dosiel balik od nich! Fuj! Klamari!
@matulyk11 stala sa taká vec že mi poslali ešte ďalšie dva a ja som bol naivný a myslel si že už bude v pohode ale všetky ktoré mi poslali boli už predtým reklamovane , potom mi napísali že mi poslu nový ale dodávateľ to vraj neschválil , tak mi mali vrátiť peniaze , peniaze mi boli dodané až po 14 dňovej lehote a to tiež keby im nepíšem 10 sprav denne tak ani tie mi nepošlú , strasny eShop , doložil som peniaze a kúpil som konečne niečo normálne zo svetkadernictva , mimochodom ak budete chcieť niečo objednávať odtiaľ tak odporucam ,dodacia doba max do 2 dni nie 7 ako u lacnytyzden , z eshopu lacný týždeň by som jedine tak objednal maximálne koberec
Typický príklad obchodovania na Slovensku .Niekto si založí internet obchod, zákazník objedná a musí zaškrtnúť zmluvné podmienky . Predajca objedná tovar z Aliexpress na vašu adresu a čakáš, keď píšeš tak samé bla.bla.bla . Obchod môže robiť jeden človek. Raz som tak objednal už nikdy viac radšej o euro viac u overených predajcov
vasulka 28. novembra 2018 poslala fotku reflektora. Je veľmi pravdepodobné, že je to rovnaký aký mi bol práve doručený. Reflektor je zjavne už používaný, senzor síce odtrhnutý nebol, ale výrobok je nefunkčný ! Sú to obyčajný šmejdi a tento reflektor patrí do koša, nie ďalšiemu zákazníkovi !!!
Objednala som z tohto e-shopu športovú čiernu peňaženku. Nie len že mi prišlo niečo úplne iné ako som si objednala ale aj v inej farbe + zaplatila som za ňu viac ako v normálnom kamennom obchode. Hrôza. Naozaj neodporúčam!!!!!!!!!!
Prišla mi od nich vyžínačka ale som bol v nemocnici tak mi ju odložili v nejakej predajni do 5 prac.dní.Keď som si prečítal tieto recenzie tak ju určite nepreberiem,tak s nimi aspoň za všetkých vy....Držte sa.
Obnovuji diskuzi. Zdravím, škoda,že jsem na vás nenarazila o týden dříve.
Objednala jsem si v ČR z levnyhotydne produkt.. přišlo úplně něco jiného, i s cizí frakturou.. o to horší je,že jsem to nechala poslat babičce a dědovi, jako dárek pro mé syny. Tudíž zasilku převzali za své peníze.. Ihned jsem levnytyden kontaktovala mailem, včera ještě odepisovali , dnes už ne, čekám stále na vyjádření, jak postupovat. Reklamovala jsem,napsala,at pošlou peníze, že do té doby nevrátím ani to, co mi přišlo.. a že jestli bude nějaký další problém,budu nucena věc postoupit výše.. poradili byste mi prosím ještě něco, jak na ně? Aby babička s dědou dostali peníze nazpět? 🙄 Díky moc za jakoukoliv pomoc či info, Jana
Toto co tu pisete vsetci, mate UPLNU PRAVDU a nechapem ako je mozne ze su stale na trhu. Nasla som si u nich novy golfovy kocik,ktory s postou vyjde na necelych 48e. Samozrejme na Aliexoresse je tiez ale tam vyjde s postou 120e. Si vravim parada. Ale! Nikde som nenasla ani fotku, ani popis ohladom bezp. Pasov a tak som voalla na infolinku. Tam ma pani odbila ze mam napisat mail, ze pani ktora ich cita, moze ist do skladu a pozriet sa. Mail poslany a 2x ta ista odpoved. Informacie vsetky najdete v popise. Bohuzial. Tam o pasoch zmienka ziadna nie je! Takze ziadnu objednavku robit nebudem.
Neviem ako mám pridať recenziu na tento otrasný e-shop lacnytyzden.sk , tak sa ospravedlňujem vopred že posielam takto. Neviem o čo im ide ale nekupujte si od nich. Mne prišiel raz tovar úplne iný ako som si objednala, OK zobrali spať a poslali druhy ale bez komponentov, bez ktorých by produkt nefungoval, do tretice mi poslali totálne popucenu krabičku bez návodu na použitie a len take hodený produkt. Strašne som z nich sklamaná.
Presne tak, radšej z Alzy alebo už aj ťa Čína je spoľahlivejšia ako tento e-shop , horší som nevidela
Dobrý deň práve mám aj ja s nimi taký problém že má stále klamú zvratenim penazi ...samé výhovorky....neskúsili ste to riešiť cez SOI....
Objednal som si sadu na varenie. Prišla v pohode za krátku chvíľu po zaplatení. Po otvorení balíka som zistil , že niektoré sady sú trošku poškodené, tak som ich reklamoval. Bol som milo prekvapený pohotovou reakciou na reklamáciu. Povedali mi, aby som sadu zabalil , poškodené veci odfotil a poslal späť na ich náklady. Poslali mi veľmi rýchlo druhú sadu .Všetko O.K. Odporúčam.

Aj mňa odrbali že dodacia doba 1-5 dní teraz ani peniaze ani tovar. Z Číny si to vieme objednať aj my. Teba overené internetové obchody...