icon

Láska na prvý pohľad: Ako to zvládnuť?

29. dec 2023

Neviem ci je nadpis ten správny, ale iný mi nenapadol.

Prečo v živote stretnete hrozne veľa pekných mužov, a potom zrazu stretnete toho jedného a nedá vám spávať. A to ho skoro vôbec nepoznám.
Akokoľvek sa snažím, nejde mi prestať na neho nemyslieť, ráno je prvý na koho myslím a večer posledný na koho myslím.
Sedím akurat v práci a uz na neho čakám. ( nie nič spolu nemáme)To len ja som hotová z neho.
Poznám už aj jeho hlas .
Vždy keď si poviem ze ho "nechám ist" zas sa nieco pokazí. Ako včera.
Neviem co ma v hlave on o to viac ma to štve.
Sú dni keď sa cítim ako duch pri nom. Nepozdravi, ( ak sa prvá pozdravím tak odzdravi) , ak ide okolo mňa tak sa pozerá na úplne inú stranu . Včera si vravím že to musím nechať tak..... 😭
No včera sa na mňa pozrel aj 2x keď sme okolo seba isli ,usmial sa... dokonca som videla ako sa pozera do okien, ako keby ma tam hľadal , začal si pískať ( to on robí vždy) aj to mi prišlo také ako keby som ho mala počuť. Zatvárala som okno, zakyval mi a ja som bola úplne hotová. Zmena práce by bolo jediné možné východisko . No ja mam tuto práci rada a som v nej už pár rokov.

Ps1 chcela som sa len vyrozprávať
Ps2 som vydata 😭

Strana
z3
h2
2. jan 2024

@u2jana Možnosť B, ktorú autorka veľmi rozumne zavrhla, predpokladá, že aj dotyčný má záujem o ňu, čomu ale vôbec nič nenasvedčuje.

Strana
z3