Láska - svet sa točí pre vás a skákanie srdca od radosti
Ahojte. Dostala som otazku co je viac? Co je silnejsie? Ak ste s laskou a mate pocit, ze sa svet toci len pre vas dvoch alebo ak ste s laskou a srdce vam skace od radosti?
Nevedela som odpovedat. Poradite mi?
Prava laska sa neprejavuje mimoriadnymi emociami, ale skutkami (ako napr. vernost, obetavost), a to aj v stave, ked emocie aktualne chybaju!!! A skutky lasky su schopne znovu vygenerovat emocie, u oboch partnerov.
Ona je zrejme zamilovana do dvoch muzov naraz, ale vybrat si na zaklade toho, ktora emocia je silnejsia TERAZ je dost nespolahlive kriterium, pretoze za mesiac uz to vobec nemusi platit. Pokial si chce z nich vybrat, treba zvazovat ovela objektivnejsie kriteria, ktore maju dlhodobu platnost.
Po rozpade vztahu by som ale odporucala vseobecne kazdemu najprv pauzu, a nie ist hned do druheho vztahu. Zdravy vztah moze fungovat len medzi zdravymi ludmi a ked niekto nesie so sebou zranenia z predchadzajuceho vztahu, ktore sa este nestihli zahojit, a mysli, ze ten druhy to vylieci, to je uplne najhorsie, co sa moze stat.

@blbovina jezkove zraky, to sa jej ako podarilo rozrobit to na dve strany az tak, ze citi to co citi. U oboch? 😲 No, tazko radit. A aj tazko vyberat. Jedine ist na to este aj cisto rozumovo, pragmaticky. Spisat si k tym pocitom cim disponuju "objekty" zaujmu, porovnat, vybrat podla zivotnych preferencii. 😀 Co ine poradit...