icon

Lebka v detskej rozprávke

13. máj 2022

Podla vas je normalne v rozpravke pre najmensie deti dať tam lebky na disky kolies a kosti zavesene ako nastroje na opravu auta ci co, ludske kosti nie su znak smrti? vsak clovek ich ma az po smrti takto.

Strana
z2
luscious
Autor odpoveď zmazal
h2o2
14. máj 2022

Mne skor vadí LGBT v rozpravkach. A akej si národností keď nadavaš do zaostalých Slovačok?

terry2003
14. máj 2022

@luscious A ešte jej ten dom alebo byt vyzdobime lebkami, takže ich bude mať v telke, v byte aj vonku.

kandelabra
Autor odpoveď zmazal
denithestrange1993
14. máj 2022

Ano kostricka alebo lebka je ooooohromny upadok spolocnosti. Poviem ti to takto ,my sme metalisti a kamaratov mame povacsinou metalistov rodicov. Vsetci sa venujeme svojim detom,su pre nas vsetkym,ale aj napriek tomu u nas v satniku najdes zvacsa cierne veci,kostricky,lebky...a co? Upadok spolocnosti sa meria na zaklade uuuplne inych parametrov ako tych ci moje dieta uvidi do 5rokov symbol kostlivca. S pozdravom Zaostala Slovacka 😘

silvike
14. máj 2022

Fuu, som rada ze sa tiez niekto na tomto pozastavil ze nid som jedina komu taketo veci hlavne na veciach/rozpravkach pre deti vadia. Moj syn dost casto a rad pozera LaLa TV. Ale ked som videla toto, reku to fakt tam dsli lebky na kolesa, a ta lebka na haku...no kukala som jak puk a nechapala som co tym chcel autor povedat. Vobec mi to do toho nepasuje. Synovi som nic nevravela a on to ani neriesil ( sak teda ani nevie ze ma nieco tske riesit, ze ano, bevid co je lebka, ma 3 rocky) ale ja som teda bola dost z toho prekvapena , ze este aj do takeho niecoho musia zakomponovat lebky...nic mic, podla mna.Fakt nechapem.

kiwi3
14. máj 2022

najprv som celkom nevedela, co si mysliet o tejto teme, ale po tych autorkinych komentaroch uz, zial, viem... okrem veci, co sa tu uz spomenuli, ma dostal aj narast dusevnych poruch deti na zaklade jednej lebky, ktoru videli v telke niekedy v xy rokoch. tak urcite. 🙄 hlavne, ze "kedysi" boli rozpravky vlastne len na strasenie deti (same vrazdicky a mrzacenie), ale podla autorky boli vsetky uplne v poriadku. mam jasno

adkadz81
15. máj 2022

Podla mna je to skryty okultizmus,ktory sa vtlaca detom do mysli uz od malicka.Neviem ci ste veriaca krestanka, alebo len intuitivne citite,ze je to zle.V Biblii je jasne napisane o dvoch kralovstvach- kralovstve temnoty - satanove kralovstvo do ktoreho sa rodime a kralovstve Jezisa Krista- kralovstvo svetla,kde patria ti co v Neho uveria a stanu sa Bozimi detmi. Satan posobi na ludi cez media vo velkom. Lebka je symbol smrti, nema co robit v programoch pre deti, je to zlo.Ja som sa uz Lala Tv ozvala,aby take vysielanie stiahli, no asi treba aby sa ozvalo viac rodicov.

denithestrange1993
15. máj 2022

@adkadz81 tak potom naco pozerate doma media,ked skrze ne posobi satan? A ako konkretne satansky posobi taka lebka na dieta ked ju zbada?

Strana
z2