Lego ninjago album 2018
Zbierate karticky ninjago?mam vela na vymenu
Ale teraz to kukám a vy ste nám neposlali 50 a 53 ale 150 a 153 Angie máme....
Tak ak by ste nám mohli poslať to 50 a 53 Anna vám pošlem naspäť 150 a 153
doprcic, ja som to neskontrolovala, krpec mi ich zle vytriedil..mna porazi. Ale odkial ich zobral, ved nie su v zozname co ma na vymenu... Jasne. Poslem vam aj postovne. Ospravedlnujem sa. Hovoril mi ze ma 15 novych na vymenu, ale este som nespisovala ze ktore...(vecne ukeca jednu alebo druhu babku aby mu kupila nove balicky...) vecer dam vediet.
To je v pohode nemusíte nič na poštu posielať stačia tie kartičky a ja vám tieto pošlem to je úplne v pohode......nás najviac poteší ak by ste mali zas nízke čo nám chýbajú by som zas ja od vás kúpila 😀
teraz rozmyslam ze dufam ze teda tu 50 53 mame. On my to vzdy diktuje, len este nechodi do skoly, s cislami mu to celkom ide, ale zda sa ze sa obcas sekne. vecer dam vediet a dame vsetko naporiadok.
Dobry den, velmi ma to mrzi, ale my sme to doplietli:( namiesto 150 a 153 sme si poznacili 50 a 53 a ja som to neodkontrolovala ked mi ich syn nachystal, len dala do obalky...:(. Karticky mi naspat neposielajte nech sa nemina na postovne, ja vam poslem este 50 centov naviac. Syn je velmi smutny " ze sklamal tetu", on to tak preziva...este raz sa ospravedlnujem..pozrieme este do albumu mojho maleho synovca, ma par balickov, tak skontrolujeme ci by pre vas nemal nieco on nahodou. Z novych co sme kupili tam nie je nic pre vas:(.
Tak podarilo sa nam zohnat karticku 50. Posleme aspon tu...
Som teraz dva dni mimo ale syn mi volal ze ma este nejaku novu pre vas. Ked pridem domov skontrolujem a v sobotu pojdem na postu a poslem...
Vecer spisem aj ktore mame rovnake
Zda sa ze mame pre vas 4 karticky. Odkontrolovala som tentokrat ze ich mame🙂 dve karticke sme vam dlzni.
Takze ak som dobre odkontrolovala my mame pre vas 66 a 80 a nam chyba od vas 27,41,216,244
Ok super. Dve sme vam dlzni, tak poslem 4. A 61 nahodou nemate? V predoslom zozname ste ju mali len som si ju zabudla vypytat vtedy..za tu by som vam poslala €😁
Mam aj 61 uz nachystanu a a dnes alebo zajtra vam odoslem. A peniaze neposielajte ked budete mat zasa z tych co nam chyba tak potom by som vam ja za postu poslala alebo by sme sa uz niako dohodli...
Dobrý deň, prosím Vás zbierate kartičky alebo samolepky do albumu ? Ďakujem ;)
Ano kludne napiste ktore mate na vymenu a ake vam chybaju...
@katrinka34 karticky🙂
Niake pribudli tak mozte kuknut
Bola som na poste to krpec doniesol zo skolky od kamarata.ja vam ich potom zas poslem ked pojdem na postu....tak si ich nachystan
Ahoj prosim ta poslala si mi tie karticky?lebo zatial mi neprisli

Ano dnes prisli.dakujemak by nahodou ste kupili a mali rovnake tie co nam chybaju dajte prosim vedet