Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa
Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂
nika 😠 provokujes s bronzom 😕 😠 😀 😀 😀 my tu medzi kopcami musime chodit k moru 😀
leni, tak som sa konecne dopracovala k tvojmu vystupeniu v tv, vsak tam vyzeras este mladsie ako naozaj, to co??? 😨
inak ako sa na seba kukas v tv? ja ked som sa teraz videla, tak som hroko zaplakala 🙄
Baily, tak my sme nakoniec kúpili tieto.
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5341863
Ale v normálnom športe a ako nové stáli 11 EUR. Môjmu mm sa tie crocsy nejako nepozdávali...akože on sa k takýmto veciam veľmi nevyjadruje, ale tieto chcel kúpiť určite, a že tie crocs ak chcem, že mám tiež, ale toľko nám toho až netreba 😉.
aj ja chcem taketo ale v ruzovom, a este som videla, take ze je v strede taka velka "lepka", ze to je novy model, tak neviem, ktore su lepsie 😕
A je to náhodička s tými dovolenkami. Ktovie, koho tam ešte stretnete/stretneme/ okrem uja a tety 😀 😉
Aj tie ružové tam mali za takú istú cenu...s tou veľkou lepkou sú drahšie. Ale v modrom som ich videla len v jednom obchode, tak som to neriešila....a Adamko zhíkol pri týchto, tak to bolo jasné 😀
inak aj ja som zvedava, ze to isto bude viac takych nahodiciek, ze kto s nami poleti lietadlom 😀 aj ked tam mozno nebudeme spolu... ale vy vlastne tiez, uz sa tesiiiiiim 🙂
Baily, ak chceš s tou veľkou lepkou, tak sa oplatia cez net. Tie s dvoma zasa v obchode. 😉
vidis, tak to musim ist nakupovat s malou, nech si vyberie sama, kto to ma za nu furt riesit 😀
myslis, ze by som este stihla cez net? ja sa bojim, ze nahoda je blbec a zrovna toto mi nedojde nacas, a navyse by som to chcela vyskusat 😒
hm...asi by som to už kúpila v obchode, lebo je to už naozaj málo času. Jedine ak by Ti dotyčná sľúbila, že to stihne a aj to dodržala 🤐
nooo presne, asi si usetrim nervy a kupim v obchode, snad ich zozeniem, este chceme stihnut aj polsko, tak sa na to spolieham 😅
nakoniec budem nakupovat cestou na letisko 🤐
ANKETA:
aky opalovaci pripravok k moru pre deti???
ja chcem asi sprej, ale neviem znacku 😨 😅
Ja mám ešte z minulého roka Eucerin 40 mlieko a ešte je ok, som to pozerala, tak domíňame to.
Min. rok som s tým bola spokojná. 😉
A ešte si sa pýtala, čo vezmeme na dovču, tak ja asi kúpim aj bezlaktózové mlieko, aj by začal hnačkovať. Toho sa ja bojím. Inak štandard - celá Adamkova lekárnička a tak... 🙂 hlavne nech sme všetci zdraví, lebo dovi dopo...
ahojte.
som sem nakukla a vidim, ze rozoberate dovolenky. 🙂
mimi - my asi tiez pojdeme do turecka, ale skor ako vy. 🙂 lenze muz nevie, kedy dostane volno tak ideme total last minute. 😀
baily - ak sa este vratis - my sme mali vlani biodermu 50 a aj tento rok mu ju kupim. je uuuuuuuuuuplne super. 😎
aha, bezlaktozove mlieko si pisem, to je dobry napad 😉
ja chcem este kupit ten dettol, co reklamuju na odreniny, zaklad na hnacku, proti bolesti, nasi my slubili aj atb, a pamycon, beriem este na kasel, kvapky a masticky do oka, fenistil...
ada, aj ja rozmyslam tu biodermu...
idete este skor ako mimi??? lenka, ide az po nich, tak to mame normalne, levicatka tour 😀
toto:
http://www.mojalekaren.sk/bioderma-photoderm-ki...
inac daylong vraj znasa 95% deti a akurat moj miso sa z neho vlani vyhadzal. 😕 ja netusim, po kom to decko je take fajnove. 😅
u nas to vyzera na ten tyzden, co zacina 15.6.
a tiez mame lepkove adidasky. 😎
lenka - super, ze vsetko dobre dopadlo. teraz by to chcelo panaka. 😉
baby my chceme ísť na dovču do Tatier, neviete o nejakom solídnom ubytovaní, ale aj so stravou
čafte 🙂
Nika, jedna žienka z dvojičkova boli tu a páčilo sa im: http://www.hotelamalia.webex.sk/index.php?ids=13
Adulik - panák bude v piatok s konikárkami z martina a v sobotu s čerstvou ing a kámoškami 😀
Bailey - vám sa to riadne kráti, toto preddovolenkové nakupovacie neznášam, ja potrebujem ešte lekárničku, krémy, sebe šľapky a verči plátenky a sandále 😝 no a dvojkám idem objednať z bessu pirátky s menami, aj keď pochybujem že ich znesú na hlave 😝 som zvedavá ako to budeme riešiť 😅
tiež rozmýšľam o tom spreji z biodermy, mne sa daylong moc neosvedčil - tiež sa verča vyhádzala, ale mne kožná povedala že to je vysokým faktorom, že napriek tomu aká je jej stačí okolo 20 😕 a byť v tieni 😅
a poprosím zoznam lekárničky, ja zvyknem proti teplote, atb, smecta, do uší, do očí, do nosa, diazepam, fenistil, beriem aj na gel na zuby, a už neviem 😀
no a stále neviem čo so stravou, lebo klasika mlieko teda neberiem 😀 asi už budú veľkáčky fungovať na normálnej strave bez mlieka 😅
a mám problém:
cikať keď ich dám na šerblík tak cikajú / pýtanie neriešim - čakám 😅 ale kakajú zásadne do plienky, akokeby mali blok vykakať sa inam - začalo ma to trápiť lebo sesternicin malý má 4roky a tiež mu musia vždy na kakanie dať plienku 😕 🤐 tak neviem čo robiť.
vždy kakávajú tak 3x denne, v sobotu som sa naštvala a strážila ich, normálne stále nechceli, Lenke sa potom podarilo 1x do záchoda a Lucka sa nakoniec večer "presrala" do plienky 😝 😅
ja ich asi po dovolenke nechám chodiť s holým zadkom a budem sledovať kde čo robia - no tak im dám šerbeľ na miesto kde im to ide 😀 a snáď to pôjde 😀
feeeeeeeeeeest problééééééééééémy 😀
Ahojte!
Lenka: najskôr gratulujem k výsledkom. Určite sa nesmierne tešíš 😉 A chcem sa ťa opýtať, aké číslo si kúpila tých crocs? Lebo u nás majú tiež nádherné, čisto biele za 3 eurá, ale najmenšie číslo je až 24 a my ešte stále nosíme 20. Ja som jej tie 24 aj skúšala, lebo sa mi zdali veľmi malé a má tam len kúsoček voľného, ale neviem, či v tom bude vedieť chodiť 😒
Baily: tak si uži voľný týždeň 😉 My sme tiež s Luckou stále u našich v záhrade. A včera sme sa už aj riadne natlačili jahôdkami. Mňam-mňam. 🙂
Ret - my máme 23 a sú nám dobré 😉
naše jahody nechceli 😅
a čítala som podrobnejšie dozadu, lebo pijem kávu - Bailey - zaplakala som nad sebou ako vyzerám v tv, neviem čo chválite, však som tam hrozná 😝 😀
pridala som fotky 🙂
ja som sa inak v obchode dohodla, že keby boli zlé, alebo ich nechceli tak ich prídem vymeniť do 3dní za niečo iné 🙂 ale chceli ich 😀
ja mám navarené, idem dnes len žehliť a vyleštiť kúpelku - aký krásny deň 😀
Ivka šla zase do nitry na výstavu 😠 a zase ma nezobrali 😠 stále jej vravím aby v rámci randenia zobrali deti do mcdonaldu v za, alebo niečo podobné a oni stále nič 😠 😀 však nech ho učí na deti, či nie? 😀

Ahojte,
lenka gratulujem k výsledkom, je to strášne dobrý pocit, ked vieme že naše rtolesti sú zdravučké 😉
my sme sa ešte nedohodli na tohtoročnej dovolenke, ale asi to vyhraju Tatry, mne sa k moru moc nechce, ja už som taká opálená ako keby som sa už vrátila od mora 😠 😎 😀