icon

Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa

zuzana76
13. feb 2009

Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂

lenkamt
23. feb 2009

čo je víkend??????? 😲

zajtra idem variť:
Krémová zemiaková polievka

1/2 kg zemiakov, 20 g masla, 30 g hladkej muky, 2 dl mlieka, zltok, sol

DO vriacej posolenej vody dame varit pokrajane ocistene zemiaky. Maslo rozpustime na miernom ohni. Zamiesame don muku, zalejeme studenou vodou, rozmiesame a prilejeme do variacich sa zemiakov. DOvarime a pridame cez huste sito. Nakoniec pridame sladke mlieko s rozhabarkovanym zltkom.

+ neviem čo 😀

Mimi, Bailey - ozvite sa či streda platí, aby som si vedela nakúpiť a pripraviť poživeň 🙂

maji4
23. feb 2009

Ahojte tak dnes som volala k tej laergičke a Lilianka má všetky výsledky v poriadku neni alergická ani na prach ,perie, roztoče a dokonca neni alergická ani na mlieko takže super akurát že má trošku oslabenú imunitu takže na to budeme brať lieky a o pol roka na kontrolu 😝 🙂 🙂 🙂 sa velmi teším ,že nebude alergik po mne 🙂 🙂 🙂

Let fotky super Jakubko bol krásny princ??

maji4
23. feb 2009

Leni aj tu snežilo od včera večera do dnešného obeda a nasnežilo vraj cez 25 cm , normálne som sa tešila von ako malé dieťa zobrali sme boby a Lilianka sedela ako prikovaná sa jej to páčilo 😵 😵

A pripájam sa aj ja čo si decko vykydlo do snehu 😅 🤐 😔 nebol nejako extra špinavý ale zasa nebol ani bielučký 😔 Lilianke sa aj to vykydnutie páčilo 😵 😀 😀

maji4
23. feb 2009

my noc na moje prekvapenie super až na to ,že ráno o 6-tej už bola hore 😝

adulik23
23. feb 2009

ahojte. 🙂

vonku je supeeeeer. postavila som krasneho snehuliaka. ale miselin mi ho zbural.
a strasne ma mrzi, ze ked mu mama chcela pod strom kupit sanky, tak som jej tvrdila, ze u nas na madaroch sneh nebude.

mame novinku. misko cely vikend vykrikuje aďa aďa, tak som sa ho pytala, ze kto je aďa a on ze mama. zozrala by som ho.

adulik23
23. feb 2009

leni - fakt nevidno, ze by sa im fasiangy nepacili.

let - kubko bol naaaaaadherny maly princ.

KONECNE MAME STOLICKU. prvuuuuuuuu. 2,5 mesiaca som cakala, nespala a prislo to. teraz to tipujem na 3 kludne dni a dame si to odznova. :-P

maji4
23. feb 2009

Adi jej to musí byť podarené 😵 😵 😵 😵

Ja ked sa Lilianky opýtam akos a volá tak povie JEJE a usmeje sa tiež je podarená 😵 😵 😵

adulik23
23. feb 2009

maji - super, ze sa vam nepotvrdila alergia.

ty si ma tak navnadila s tym oddychom u rodicov, ze rozmyslam, ze vo stvrtok rano vystartujem aj ja k tym mojim. misko je presna ako lili a kubko. ked ma starkych tak mu mama nechyba.

lenkamt
23. feb 2009

baby naše majú problém s identinou keď sa ich pýtame kde je kto tak pekne ukážu akurát Lucka ukazuje na Lenku že to je Lucka + na Lenku že je to Lenka a Lenka naopak 😀 dúfam že ste to z toho opisu pochopili čo robia 😀

maji4
23. feb 2009

adi fakt som si oddýchla každý den som spala do 9,30-10tej no proste super 😵 😵 už sa teším na veľkú noc keď tam zasa prídeme na týždeň 😵 😵

maji4
23. feb 2009

leni áno pochopili vidíš ako sa podobajú ani oni sami nevedia ktorá je ktorá 😵 🙂 🙂 😅 😅

adulik23
23. feb 2009

misko vobec nechce povedat svoje meno. dokonca sa tvari, ze nerozumie, co od neho chcem.
ale ked ho prebalujem tak vykrikuje na cely byt ze pipik a natahuje si ho.a ked poviem pipik ja, tak dostane vzdy zachvat smiechu.

prave som dopiekla toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971
akurat som tam nedala smotanu, lebo mm by sa toho nedotkol. je to mnam. chuti to ako brumik.

lenkamt
23. feb 2009

Adi - môj najobľúbenejší koláč 😉 s tou smotanou je to super svieže, mohla si si dať aspoň na 1/2koláča. inak super je keď do bieleho cesta kydneš čokoládový puding, alebo cesto okakauješ a dáš vanilkový puding 😉

adulik23
23. feb 2009

leni - pochopili.

maji - tak mne vyspavanie nebude hrozit ani tam, lebo nasi budu chodit do roboty. mamca sice moze zdrhnut o 9, ale ranny spanok uz bude v prdeli.

ako to, ze vam idu smajle???????? mne nic. a aj cislice mi nejdu na numerologickej klavesnici.

adulik23
23. feb 2009

tu na konci strany pisu, ze nejdu smajle a vy ich tam mate. nechapem
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

lenkamt
23. feb 2009

Adi - aj v dvojičkách jednej babe nejdú 😕 skús sa úplne odhlásiť a nanovo prihlásiť

adulik23
23. feb 2009

emjee • 1d • Včera o 21:02

smajlici blbnu pod operou, v ostatnych prehliadacoch by mali fungovat

takze odhlasenie a prihlasenie mi nepomoze. ja chodim cez operu.

lenkamt
23. feb 2009

aháááááá, no dovi dopo takýmto technickým veciam vôbec nechňapem 😀

lenkamt
23. feb 2009

dajte ti chytro stv1

maji4
23. feb 2009

Adi ten koláč vyzerá mnammmm 🙂 🙂

maji4
23. feb 2009

Leni ja to pozerám každý den a rozprávajú sa tam o suprových veciach ohladne detí 😉 😉

adulik23
23. feb 2009

dokelu - ja som zachytila len koniec.
a tiez to pocuvam kazdy den a dnes som zabudla zapnut telku.

lenkamt
23. feb 2009

no ja neviem - obzerala som topánky v deichmane /podľa mňa tiež šité v číne/ rovné bez klenby o ničom za 800,-- a niečo podobné u číňaka za 200,-- akurát že tie u čiňana mali klenbu 😕
a doma chodíme naboso 😅 a majú krajšiu nožičku ako Verča v ich veku, a tá správne topánky mala na nohách od 10m 😅 iba spávať chodila vyzutá 😀

maji4
23. feb 2009

Leni no my sme zasa non stop obutý keďže sme na prvom a pod nami je chodba a je tu od nôch dosť zima ale vyzuvám ju pred kúpaním na chvíľku a samozrejme ked ide spať 😉 😉

maji4
23. feb 2009

nôh 😔 😔

adulik23
23. feb 2009

tak o topankach som nezachytila nic. ja az koniec tych kiahni.

co hovorili?

lenkamt
23. feb 2009

že ako majú vyzerať dobré topánky a že drahé a značkové su dobré a čínske sú zlé, normálka ako vždy a doma má byť dieťa obuté naboso len von po tráve a kameňoch 😅

maji4
23. feb 2009

Adulák zajtra ak budeš mať čas tak si pozri archív majú to tam 😉 http://www.stv.sk/videoarchiv/relacia/damsky-ma...

lenkamt
23. feb 2009

idem sa najesť kým spia 😉

adulik23
23. feb 2009

misko ma asi 3 topanok adidas (aj drahe aj znackove) a ani jedny nemaju klenbu.

doma chodil skoro stale v papuckach, ale hrozne sa mu potili nozicky, tak teraz byva pol na pol v papuckach, alebo v protismykovych ponozkach. 🙂