Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa
Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂
babyyyyy , vás čítam a čítam a stále je čo a už som na dve polovice vy ste čísla 😀 😀 😀 😀 😀
a už ani neviem čo som chcela ...
katika, vidis aka je ucinna taka kritika, ako ta zenie vpred? uz mate dvojnasobny pozemok 😀
bilu, mimi, mima a budete ako kedysi, ked parali perie, vy budete zehlit a rozpravat si vselijake prihody 😀
mimi ja nezehlim 😀 nastatsie
bilu nepamatam si ale ked to katika tvrdi mozno nieco na tom bude 😀 😀
ja som nic nekritizovala mne sa pacilo a kedze ma pusinku tak uz nie je o com
že Pusinku 😲 😲 😲 do riti!!!!!!! tú som už hodinu nevidela... idem hladať 😲 😲 😲 čaute 😝 😀
bilu a musis prehovorit mimi aby ste prisli pokial je ottko doma trocha zmuznel myslis ze budes mat dobru depku 😀 😀 😀
Mima, ja viem, že nežehlíš, Ty budeš piť kávu a dohliadať 😀 😀 😀 ja sa tam budem cítiť ako na dedine, sa mi to páči 😀 😀 😀 aj hrnce plné budeme cez ulicu nosiť, sme sa dohodli, lebo mne nechutí, čo uvarím ja a Bilushke nechutí, čo navarí ona... 😀 😎 😀 😅
ahoj slavi, tak konecne spriaznena dusa, kt. tiez nestiha citat nieto este reagovat 😉
biluska boli ste uz vo vrakunskom, nevies kde je tak to akoze vynovene ihrisko, lebo ja som nasla len to stare tak na konci,kde vyjdes k dunaju, moc sa tam nevyznam...to mam ist na opacnu stranu
Kati, no prepac to si nepamatam 😀 😀 😀
Ale sa ti doddatocne ospravedlnujem a v lete, ked pojdeme k svagrinej, tak prideme na tu dobru kavicku s Jurkom 😉
Mima neviem ci ma uz zoberie do auta, po grcajucom zazitku 😀
Mimi.k, nie zehlit budeme kazda doma, ale chlapi budu spolu s detmi, zase nemusime robit vsetko spolu, lebo nakoniec to skonci grupakom ked ty stale niekoho k vam volas 😀 😀 😀 😀
Prídeme hneď po dovči, veď nemusím byť ešte presťahovaná..Ottka chcem vidieť aj ja a musím podržať Bilu., keď bude z neho odpadávať 😀 😀 😀
slavi, ahoj, som ta akurat spominala, niekedy sa uz musime stretnut
bilu 😀 grupak je dobryyyy 😀
meg, s tou foliou ti neporadim, ale mozno hornbach, baumax
no cafte 😀
vy tu mate zuuuur 😀 😀 😀
ja len kuk rychlo ze co tu nove 🙂 🙂 🙂
baby nemate nejaky dobry jednoduchy recept na babovku?
ja furt len nejake otazky co 😀
mish: nemam taku poriadnu bruskatu fotku ale uprimne ani sa nemam cim chvalit bo som jak tank 😅
meg: netusim veru 😝
Bilu., ako chceeeeeeeeeeeeeeeeeš...mne príde dohliadať Mima a Ty sa budeš nudiť s prádlom sama 😀 😀 😀
Meg, este to nie je dorobene, iba lavicky nejake nove dali, stromy posadili, ale do ihriska sa este nepustili.
No idem uz aj ja a dajme si zavazok kazda, aby sme sa tu stretavali v takomto hojnom pocte castejsie, ze Katika!!!!
memm, napis IP retaux, ona rada vypeka a tusim aj Lenka
ozaj este Lenka nam tu chyba dneska
kým to ja napíšem tak vy ste už uplne inde 🙂
zuzi jasne musíme sa stretnúť, dohodneme sa 😉
meg ja mám pocit že takú foliu som vydela aj v Quelle alebo Neckermane ale tam to bude asi drahé
Mimus, lenze ja som mala z Ottka depresie este ked nebol zmuzneny, fakt 10 rokov rozdiel a pripadam si pri takom fafrnkovi ako stara rozkysnuta skatula 😔
Mmem, ja mam na fajnu tvarohovu babovku recept, idem ti pohladat, cakaj.

hej, že a toto je akože už celý pozemok? 🙄 😅 😝 🤐 😠
ale už by sa ti páčil.. máme aj mega trampolínu, pieskovisko, skákací hrad, šmýkalku.. mali by ste doraziť aj k nám opäť 😉