icon

Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa

zuzana76
13. feb 2009

Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂

baileysa
24. feb 2009

leni, lampu nevidim, iba pogy aj joachimka som uz videla 🙂 a ked vam chcem nieco urobit, POHLADKAT napr., tak sa mi to neda, hned chce, aby som si adoptovala 😒
idem este letush, nakuknut, a aj ada, ked dojde z ba, nech si da plusko 😀

baileysa
24. feb 2009

adulak, ani ja ti neviem daco poradit, ale myslim nato, mozno ma daco napadne 😉

letuskah
24. feb 2009

baily sak si adoptuj a ja ti ho budem chodit hladkat aj krmit dnes som brchovi nakrmila a vcera umyla lebo sa nestara 😠

baileysa
24. feb 2009

uz som videla aj papulku 🙂
no a pre mna ste si vsetci rovni, kedze vas vsetkych vidim iba rovnako v tej izbe 😅

adulak
24. feb 2009

baby a nejake penziony. alebo tam kde ste boli v lete s levicatkami

inak sory, ze vas tu odtrham od vasich zvieratiek na fb 😅 ste tu v takej dobrej debate 😀

bilushka
24. feb 2009

Adulak, aj my sme boli ako pise Letu v Rajeckych a tam je to pre deti minusove, dokonca aj pri bazenoch maju napisy, ze zlozenie vody nie je vhodne pre male deti-uz si nepamatam do akeho veku.
Ale teraz napriklad co sme boli v Brusne v decembri, tak to bola fantazia 😵
Aj pre deti, maly behal po chodbach, vsade boli koberce, do bazena a virivky sme si mohli tiez zobrat a potom ked sme isli na zabaly alebo masaze tak sme sa pri nom striedali...

zuzana76
autor
24. feb 2009

ahojteeee

ake zvieratka 😀

ozaj a neviete co je s ddadkou, uz ma asi chlapceka, vsak?

letuskah
24. feb 2009

adulak no ved to je neprepacitelne nas takto odtrhat 😀 😀
v juni sme boli v radave ale baby napisu kde lebo ja sa nepametam na meno hotela, a to chcete ist teraz? ci ked bude teplejsie? lebo ja by som asi nesla teraz nikam az ked nebudem musiet vlacit oteplovacky a sto roznych vrstiev pre Kubka

baileysa
24. feb 2009

adulak, skuste toto

http://www.villabetula.sk/m.php

je to tam children friendly, nedaleko tatralandia na kupanie, nejake nenarocne tury tiez, aj na lyzovanie, podla toho kedy by ste chceli ist 😉

bilushka
24. feb 2009

Letu, aj ja chcem korytnacku zadara, kde ty chodis na tie vychytavky 😠

Adul, toto som myslela:
http://kupelebrusno.sk/

Fakt sme si tam oddychli, ze to nebol iba stres kde je maly, co ideme robit, nudi sa... 😉

adulak
24. feb 2009

tak hodte nejake linky...bilu, baby z radavy

zuzana76
autor
24. feb 2009

slavenas

ja sa chystam dat patka odfotit v atelieri na Klokocine v Sandokanovi

letuskah
24. feb 2009

zuzi pisala ze ak nic tak v piatok nastupuje tak snad uz su dvaja, teda styria, a hlavne zdravi 😵

zuzana76
autor
24. feb 2009

no aj ja dufam,ze vsetko ok, len som myslela,ze cii sa uz neozvala

letuskah
24. feb 2009

bilu to som nasla v tom clearance co tu vcera Lenka pisala hned ako prve

zuzana76
autor
24. feb 2009

ach jaj aj ceeeeeeeeeem 😀

letuskah
24. feb 2009

zuzi 😀 ja by som tiez ale musim pockat 😔

bilushka
24. feb 2009

Adulak ta Radava nie je vhodna pre deti tam boli vsade schody a nikde sa nedalo hrat len vonku, vnutri samy mramor...a este sme mali stretko v Bojniciach, ale v tej nasej chate kde sme boli sa nehodi robit vobec nic, nie to ist si oddychnut s dietatom a este byt k tomu aj tehotna 😀

zuzana76
autor
24. feb 2009

no ved , my uvidime, rada by som este pozriet v lete sestru do spanielska a s bruchom by sa mi asi nechcelo 😖 , este som u nich nebola a teda rada by som na nejaku dovcu uz vypadla, tak asi az potom aj my to naplanujeme

lenkamt
24. feb 2009

😀 😀 😀

idem sa aspoň najesť, lebo už som zožrala chipsy a čokoládu 😀

Adulak - tá radava nič moc 😉 ja neviem my nechodíme nikam 😅

letuskah
24. feb 2009

no moje dieta spi uz dve hodiny zababusene na von tak to sem pisem lebo mu musi byt hrozne teplo

zuzana76
autor
24. feb 2009

a este ona by najradsej bola aby som tam zastala s patkom aspon mesiac a muz bude moct asi len 2 tyzdne, tak uvidim, ale to by som potom musela letiet naspat s Patkom sama a neviem ci si trufam

letuskah
24. feb 2009

toto je zle ale ja som az teraz pochopila toho Bailinho taslera a priezviskoviny a to uz asi hodinu nad tym rozmyslam 😕

letuskah
24. feb 2009

zuzi ved uvidis aka bude cesta tam a naspet sa podla toho rozhodnes na mieste nie?

adulak
24. feb 2009

zatial dakujem velmi pekne za linky. vyzera to tam velmi pekne 😉 nechcela som hladat nieco, kde to nemam overene, lebo dotrepat sa tam s malou a s bruchom a potom len sliedit ci sa nieco nestalo veru neni bohvieco... a vodu by som chcela kvoli malej. ta ju zboznuje 😵

bilushka
24. feb 2009

Adulak vsetci chvalia aj Kaskady, opytaj sa Mimy ked tu bude, ta je tam tiez spokojna nad mieru, ale to uz je drahsie u nich, ale tam uz nemas ani jedno minusko sa na co stazovat 😉

http://www.hotelkaskady.sk/

adulak
24. feb 2009

lenka, peknu kombinaciu si si dala ako predjedlo 😀 😀 😀

zuzi, ja by som si netrufla ist sama s malym v lietadle 😅

letuskah
24. feb 2009

kon funguje, dieta je hore, ideme papat, majte sa a starajte sa o deti aj zvieratka 😉

adulak
24. feb 2009

ale sak si chcem ist oddychnut...kaslat na prachy, ne? 😝 😀 😝

bilushka
24. feb 2009

Letu, nevadi ze si priezviskoviny az teraz pochopila, ja zase neviem najst tu korytnacku stale 😀 😀 😀 😀