Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa
Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂
slav aj ja mávam takéto stavy 😝 🙂
vaše svokry by chceli vaše deti, moja moje nechce.. aký paradox 😀
slavka, no moja nebola s nim doma, ale bol u tety vo vedlajsom vchode a potom isiel na ZS kde ucila svokra a tam bol az do 8. rocnika, takze ho mala pod drobnohladom 😀
kati ano ... minule, ak pamätáš ked sme sa o tom bavili , tak som si pozrela dozadu tak teraz machrujem že viem ... 😅 😅 😅
peťa, tá zástena, to je akože čo? ako mantinel do postielky?? a ked bude vo velkej postielke? 😕 nevyznám sa..
kati, to je uz predpokladam,ze do velkej postele na stenu, aby Timku nestudenila
ale mala by si dačo robiť s počtom príspevkov 😀 sa pozri na moje, zuzkine, lenkine.. 😀 😀 😀
slavi, ja ti s langosmi nepomozem a gratulujem k pridaniu sa dotemy, ja soms a pridala 15.1.2007 😀 , to boli 3 roky
kati, to je k posteli, lebo malej sme dali uz velku postel, tak som hladlaa nieco k stene. Tam by mali byt nasite take kruzky kovove zozadu a bud to pribijeje len klincekmi, alebo sme rozmyslali to natiahnut este na nejake lanko.. ale vsak muz to nejako vymysli. Este som videla ze zvyknu davat aj garnizu a na to to navliect
peta, daj link na tu pani, co ti to sila, mozno aj my by sme daco vymysleli a kolko ta tovyslo, predpokladam,ze dost vela
Zuzi ja som davala sit najvacsi rozmet aky ma 60 x 200 a to stalo 49 eur. Tiez som bola najprv 😲 z tej ceny, ale kedze je to aj s materialom , je to taka realna cena. Pozerala som vsetky baby na mmb co siju a maju ceny podobne, ale tato ich mala najkrajsie
tu si vatelinove, ale ma aj miolitanove ked sa preklikas
hej nam sa to take do zlta najviac hodi, lebo aj zltu a zelenu plachtu som jej kupila a aj take kose na hracky zltu zabu a zlte kuriatko
ahojte 🙂 🙂
Dnes je vonku krááásne a ani nieje taká strašná zima ako včera 😵 😵
Peti ta zaastena je prekrááásna 😵 😵 😵
Peti teba som sa vždy chcela opýtať a vždy som zabudla kde ste kupovali timke postel??vieš mi hodiť link??
Vy a svokruše 😝 😝 😝
hello 😀
u nás je hnusne sneží a strašne fúka vietor, na ceste ma 3x hnusne zošmykovalo 😝
Slávka - super, večer si pripijeme k tvojmu výročiu s nami 😀
Peti - zástena krásna, tá žltá vyzerá perfektne.
Bailey - aha, tak fajn, ja dúfam že budeš rodiť v nedeľu 😉
no a mňa klasika bolí hlava 😝

ahojte
peti jasne že to Timka vnímala a určite videla že si smutná, určite musela byť rozhádzaná ak do nej celý deň húdla somariny, musel to byť super pocit pre teba ked ťa potom všetkom vyobjímala 😵 😵 😵 teším sa
zástena pekná 🙂
baby a to tie vaše svokry boli do školy so svojimi deťmi doma ? ked teraz takto rozmýšľavú .
nika ja práve že na neho nie som nasratá len že by mohol byť viac s nami , akože viem že robota a tak je dôležitá a ešte teraz ked žijeme len z jeho platu , však mu ani nič nevravím ja len som trochu smutná z toho... ale to tu už bolo veľa krát a mna to vždy rýchlo prejde 🙂 🙂 🙂 🙂