icon

Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa

zuzana76
13. feb 2009

Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂

bilushka
10. mar 2010

Mish a tvoj chlap od zimy nikde nerobi, ci ako?

mishelin
10. mar 2010

mmem chuda neporadim 😔 moj ked sa naje,vykaka je ok 😒 fakt neviem,ci to ma suvislost stym co pises 😒

mmem_
10. mar 2010

baby vy ste sibnute ze tucne hlavy a gebule, a krvava fasirka 😀 😀 😀

to by ste mali vidiet mna

mishelin
10. mar 2010

ano bilu od zimy nerobi 😔

slavenas
10. mar 2010

bilu ale ten žihľavový čaj by ti mohol pomôcť na tú tvár , určite vyskúšaj

bilushka
10. mar 2010

Aj mne je ta dvojita brada divna, to je moj komplex cislo jedna 🤐 😔 dvojka su uzke pery, trojka ze mi nie su vidno zuby atd. 😀 😀 😀

Mmem, neviem hovori sa to, ale moj vobec ziadny rozdiel nezbadal a bola tu vtedy na koni o tom aj tema a tiez baby vacsinou pisali, ze v pohode kojili dalej bez problemov, ze deti si to ani nevsimli...
Co moze byt taky nepokojny, ze este aj v noci 😕

mishelin
10. mar 2010

idem si dat asi pasteku 😀 😝

slavenas
10. mar 2010

mmem ja ti tiež neporadím, lebo moje kojenie bolo úbohé 😔 a toľko aj trvalo

bilushka
10. mar 2010

Zihlavovy caj si kupim dnes v lekarni, urcite vas posluchnem, to je to najmenej co pre seba mozem spravit teraz.

Mish, tak to je riadne krute, hlavne ked uz mate rozbehnutu hypo ☹

slavenas
10. mar 2010

Jani ale no... 😉 asi potrebuješ ďalšiu žúrku , kde všetci nebudú chápať prečo toľko vyplakávaš , ked si kočka 😉

mishelin
10. mar 2010

bilu to ano uver nam treba platit este 8 rokov 😝 😝 😝

a on zarabal cez leto lenze v zime jasne ze nik nestavia,nepreraba ani nic podobne,a teraz nie a nie si najst pracu,ale snazi sa velmi 😔

bilushka
10. mar 2010

Slavka, co robi tvoj chlap, ked chodi az vecer domov?

bilushka
10. mar 2010

Mish, no u vas je to celkovo velmi biedne s tou pracou, bohuzial 😒

Este som chcela k tym ofinkam, ze mne sa strasne paci Ivkina cik cakova ofinka, ale k tomu ma aj ona super tvaricku...

lenkamt
10. mar 2010

Mmem - neporadím, ja som tiež nekojila 😔

Bilu - však sa otapetuj ako v piatok, zretušuj v pc a zverejni, alebo vieč čo nezverejni, len MNE pošli mms 😀

ja nemám komplexy ja si myslím že som krásna 😀 😀 😀 dúfam že aj dnes šmírujú tí správni ľudia 😀

slavenas
10. mar 2010

baby ako ste zistili že Vás tu niekto šmíruje ? aj ja chcem zistiť či ano alebo nie 😀 😀

tak tak leni takto na nich treba šmírakov jedných 😀

bilushka
10. mar 2010

Ak aj mna dnes smiruju, tak aj ja som krasna 😀 😀 😀 😀
Kazdy den varim, muzik chodi vyzehleny a v zivote by som na neho hlas nezvysila.

slavenas
10. mar 2010

bilu on robí všetko 😀 ... páán podnikateľ vieš.. 😝 😝 😀

lenkamt
10. mar 2010

každý deň varím, mužík chodí vyžehlený a v živote by som na neho hlas nezvýšila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som sa pošťala 😀 😀 😀 ešte si zabudla dodať A MÁ PRAVIDELNÝ SEX 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bilushka
10. mar 2010

Slavus, ja ti moje smirovanie objasnim na stretku, ale o vela si prisla, lebo tu bola velka kovbojka 😉

Lenka, necuraj, tvoji smiraci budu mat radost, ze trpis inkontinenciou 😀

Dieta hore, tak sa poberam, myslite na mna, vecer povinne secky tu!

lenkamt
10. mar 2010

dnes je stredaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 takže povinný nástup o 20.00 😀

slavenas
10. mar 2010

kovbojka ? teším 😉 😉
inkontinen... 😀 😀
bilu a aj ja chcem foto účesu do mms

bilushka
10. mar 2010

Poslem, poslem vam, aby ste mi zase nevykrikovali do Vianoc...

Ja som zabudla dat malemu na spanie plienku, vsetko je mokre 🤐
No a co, hlavne ze mi pribudlo 50 prispevkov na koni 😀 😀 😀

slavenas
10. mar 2010

tak to ja som sa rozhodla že ju nejako odnaučím od plienky v noci , tak som jej ju nedala no a okrem toho že som nevyspatá, lebo 4 x som ju dávala v noci cikať do nočníka 😒 😒 sa ráno zobudíme a uplne všetko , všetko mokré 😠 😠 😠 😠 tak moje pokusy sa týmto ukončili 😠

mmem_
10. mar 2010

baby dik, no ja fakt neviem uz co, uz som ho aj v cistici kupala, ale je fakt ze spal potom lepsie ale to dostal aj mlieko tak neviem co pomohlo a cistec uz nemam

nemate to doma niekto ze ako sa to vola po latinsky lebo tu o tom ani nepoculi.ten cistec myslim

a ake smirovanie????? aj ja chcem vediet pls 😲

mmem_
10. mar 2010

a ja sa tu stazujem ze zle deti a si tu veselo vypisujem 😝

zuzana76
autor
10. mar 2010

Teda baby, ja som si teraz docitala co ste popisali

😀 😀

Bilusik, tak daj avizo ci dobre alebo zle a dufam,ze tu masaz srdca ti nemuseli robit 😀
Bilu ja sice hranatu tvar nemam,a le tiez oblepena 5 chlpami 😀

ksicht teraz tiez nic moc, ale no a co

my sme sa aj ulozili na poobedny spanok a tiez nemal plienku, ale ja som sa mu ju pokusala dat, ked zaspal tak jasnacka,ze sa zobudil a bol cirkus 😠 , potom uz nespal, ale teraz uz chrape

ja sa idem osprchovat a umyt 5 chlpov a potom som tu nastupena 😀

maji4
10. mar 2010

Ahojte 🙂

tak baby dnes sa kolotoč revu opakoval ale dnes sme to skusili cez den a bola som fakt preš 5 minut a strašne ale strašne revala ja jej vysvetlujem ale nedá si povedať že mamička musí na chvílku odísť...zajtra skusime zasa.a som ničo čítala na nete že je to "strach z odlučenia ☹ ☹ ☹ "

mish aj my máme zimné 27-mičky a jesenné mala tiež 27 mičky a už su jej malé takže teraz na jar budem musieť kúpiť už 28 😖 😖

biluš tak ako??

Lenka prajem rýchle vyzdravenie, choroba je svina ☹ ☹

maji4
10. mar 2010

mmem ani ja ti neporadím moja Lilianka bola uplakaná aj bez toho aby som mala alebo nie 😖 ale aj som aj tak dostala až ked som prestala kojiť 😉

mishelin
10. mar 2010

biluuu ako 😵

maji 😖

lenkamt
10. mar 2010

Bilu???? 😀 tu zas bude veselo 😀