icon

Lidl shop - skúsenosti

luciaa209
13. okt 2020
e1i
13. okt 2020

@luciaa209 co s nim

danulienka78
13. okt 2020

Raz som uz objednavala a spokojnost.Teraz som objednavala zase,cakam zasielku.

mimka11111
13. okt 2020

@luciaa209 len tie najlepšie

lenka2710
13. okt 2020

@luciaa209 super, som spokojná, aj s tovarom aj s rýchlosťou dodania

zzzuzzzu
13. okt 2020

Bez obav ... Objednavam pravidelne, hoci LIDL ma v meste niekolko predajni, ale odradza ma to prehrabovanie sa v spotrebnom tovare alebo v obleceni, naviac castokrat ani nemaju, co propaguju, pripadne sa bleskovo vypredaju standardne velkosti. Takto je to bez starosti a o par dni dorucene priamo domov, v LIDL aplikacii byva casto kupon na zotretie, kde je doprava zdarma, o to viac teda potesi, urcite odporucam. Vratit sa v pripade potreby da rovnako bez problemov, niet sa coho obavat 😉 ...

magda15
Odpoveď bola odstránená
danicaz
13. okt 2020

@luciaa209 objednávania často a všeličo,zatiaľ len spokojnosť

sonnya
2. dec 2020

Ahojte. Vie mi prosím niekto poradiť. Chcela som z e-shop magnetickou stavebnicu- v letáku bolo že dostupna aj online...ale ja ju neviem nájsť...

sayurinka
2. dec 2020

Ja už cez eshop nezvyknem nakupovať. 2x mi poslali inú vec ako som si objednala, krabica bola vždy porušená, aj krabice v ktorých bol tovar boli väčšinou pomliaždene. Chyby a nespokojnosť som vždy ohlásila ale nejako sa to nezlepsilo. Možno som len nemala šťastie...

zzzuzzzu
3. dec 2020

@sonnya ... zatial vyzera byt nedostupna, mozno este naskladnia:

https://www.lidl-shop.sk/p/playtive-magneticka-...

zelenooccka
29. nov 2022

Uz nikdy nenakupim cez Lidl shop, stiahnu si za tovar peniaze a taku istu ciastku penazi vam blokuju na ucte dalsie dni, takze dakujem neprosim, prikladam link, kde ludia pisu, ze im Lidl dvakrat stiahne z uctu peniaze za objednavku, takze velky pozor si davajte
https://www.topbyvanie.sk/hodnotenie-obchodov/l...

veronikanik
6. dec 2022

@zelenooccka keby len dvakrát mne stiahli trikrát už a čakám ešte na vrátenie poslednej platby. V živote Lidl shop.ako.si môžu toto dovoliť blokovať peniaze