Lidl shop - skúsenosti
Raz som uz objednavala a spokojnost.Teraz som objednavala zase,cakam zasielku.
@luciaa209 len tie najlepšie
Bez obav ... Objednavam pravidelne, hoci LIDL ma v meste niekolko predajni, ale odradza ma to prehrabovanie sa v spotrebnom tovare alebo v obleceni, naviac castokrat ani nemaju, co propaguju, pripadne sa bleskovo vypredaju standardne velkosti. Takto je to bez starosti a o par dni dorucene priamo domov, v LIDL aplikacii byva casto kupon na zotretie, kde je doprava zdarma, o to viac teda potesi, urcite odporucam. Vratit sa v pripade potreby da rovnako bez problemov, niet sa coho obavat 😉 ...
Ja už cez eshop nezvyknem nakupovať. 2x mi poslali inú vec ako som si objednala, krabica bola vždy porušená, aj krabice v ktorých bol tovar boli väčšinou pomliaždene. Chyby a nespokojnosť som vždy ohlásila ale nejako sa to nezlepsilo. Možno som len nemala šťastie...
@sonnya ... zatial vyzera byt nedostupna, mozno este naskladnia:
Uz nikdy nenakupim cez Lidl shop, stiahnu si za tovar peniaze a taku istu ciastku penazi vam blokuju na ucte dalsie dni, takze dakujem neprosim, prikladam link, kde ludia pisu, ze im Lidl dvakrat stiahne z uctu peniaze za objednavku, takze velky pozor si davajte
https://www.topbyvanie.sk/hodnotenie-obchodov/l...
@zelenooccka keby len dvakrát mne stiahli trikrát už a čakám ešte na vrátenie poslednej platby. V živote Lidl shop.ako.si môžu toto dovoliť blokovať peniaze

@luciaa209 co s nim