Liečba reiki
Máte niektorá nejaké skúsenosti ohladom reiki?Myslím tak že či vám to pomohlo alebo skôr uškodilo?
Ja som počula že sa môže preniesť zlá energia z reikistu na pacienta.a dokonca aj tí čo to praktizujú mali z toho psych.problémy.ja som chcela ísť na reiki a aj som sa chcela do toho zasvätiť ale vtomto som bola na vážkach.preto sa pýtam..
Práveže ja som na tieto energie moc citlivá.
@romana160 tiez.poznam osobne jednu mladu zenu, ktora mala uz spraveny vyssi stupen zasvatenia, uz ten ucitelsky a preskocilo jej z toho, nebavili sme sa detailne co konkretne sa v jej dusi stalo, ale ked sa jej muz na to pytal, tak vravela, ze nikdy v zivote by uz nikomu reiki neodporucala
Su to veľké sily a treba sa ich skôr báť
@romana160 na YouTube nájdeš videá, o ľuďoch ktorí mali po "kontakte" s reiki obrovské psychické a zdravotné problémy
@romana160 ja som tiež reiki absolvovala, lebo som myslela, že to k niečomu pomôže.. ..vzdy som odtiaľ prišla vyčerpaná a spala aj 3hodiny...nuz ale nepomohlo to a čo ma stvalo bolo, že sa nenápadne snažila presviedčať ma, aby som tiež ten kurz absolvovala plus mi ešte núkala herbalife.....potom som tam už nešla
Inak v práci máme kolegyňu čo ma tiež porobene reiki a to je teda iný "pripad"... to je čistá duša, slniečko...teda aspoň oni sa všetci vzájomné takto nazývajú ( keď čítame ich fb profily nestacime sa čudovať)
Ja som bola na reiki kurz. Pri 'zasvateni' sa ma ucitel spytal ci som pripravena nato, lebo citujem 'budes vidiet veci ktore si nevidela' . Po tomto prislo dost tazke obdobie v mojom zivote.
Netvrdim ze to bolo kvoli reiki, urcite som si sama zavinila par situacii, ale osobne verim tomu ze to bola akoby moja osobna ocista ktorou som musela prejst. Za mna nie.
@lavender273 a co si videla, ked si videla co si nevidela? Cele to reiki je pre mna tak nekonkretne, neuchopitelne, neviem uplne co clovek robiaci tu terapiu zaziva...
@romana160 vsetko,kde sa pracuje s energiami je na zvazenie....
Nema to ziadne dokazy vedecke.... nie je dokazane ze to vobec existuje
Neviem aky zdravotny psychicky ci fyzicky problem riesite ale mozno by vam pomohol fyzioterapeut psycholog ci psychiater ;)
@lavender273 toto aj mna zaujima. Napis do spravy ak cches..
😀 Dobrá téma, to zas budú výživné komentáre....
@lavender273 Mne bolo raz povedané že tí ludia čo boli zasvätení do reiki vidia naozaj veci také čo ani normálny človek nie.Táto téma je ako každá iná,len mňa to tiež začalo zaujímať v poslednej dobe .Dokonca sa aj kdesi písalo na jednom fore,že tí čo praktizujú reiki môžu mať rakovinu z toho.
Nebolo to nic svetaborne 😊 ale co si pamatam ze som zacala byt negativna, nervozna, zle som spavala. Mala som taku vnutornu nervozitu (akoby stiahnuty zaludok ). Zacali sa rucat vztahy okolo. S partnerom zacali byt problemy, 'dovtedy' bolo vs ok a potom u neho obrat o 180 stupnov. (Zato vinim chlapov nie reiki haha). S otcom sme sa pohadali, 10 rokov neprehovorili. Bolo to asi 15 rokov dozadu tak uz si presne nepamatam, ale viem ze som si vravela ze nemala som robit reiki. Ono to mohlo kludne byt ze som sa potrebovala ocistit od danych ludi.Len nato nepotrebujem reiki, uz teraz posielam do teplych krajin 😉 hovorim ze setrite si energiu pre seba.
@lavender273 Zaujímavé .Ja som síce na reiki nebola ale mala som možnosť byť v blízkosti jedného reikistu.Kedže som citlivá na energie,tak teda žiadna sláva to nebola .Zo začiatku som z neho nemala dobrý pocit.Stále som nevedela pochopiť prečo.Nezapadal mi proste. A ani nie po polroku som akoby vycítila že niečo ma k nemu ťahá. Akokeby ma bol zhypnotizoval.Niekedy sa stalo,že som ho stretla a mňa akoby prepadala úzkosť.Niečo nepríjemné to bolo.Bývame blízko seba a je to mladý chalan.Potom som zistila niečo o ňom ,čo mi vyrazilo doslova dych.Tak som si povedala že nikdy viac.Ako písala tu jedna nadomnou ,že ked ju ten dotyčný liečil pomocou reiki ,že sa z neho po čase vyklul zlý človek.Tomu verím.Reiki že zmenilo ludí na nepoznanie.
Ja sa v reiki nevyznam, v podstate ani neviem co to je, len som pocula na tych co to robia ze su divni. Ale pride mi to, ako ked sa niektori dostanu k velkym peniazom- zrazu nevedia co so sebou, mnohi sa menia (hoci sa vravi ze peniaze charakter cloveka nemenia, ale ukazuju). A v tom reiki asi clovek pracuje s energiami a zrazu mozno ovlada veci ktore predtym nevedel a od dobroty nevie co s tym a s tou energiou co sa hromadi... tak potom robia zlobu.
@kikidee áno presne peniaze.Ale ja som aj počula že oni za to platia akúsi daň.Nemyslím tým peniaze ale proste za to že používajú reiki.Mne to jeden pán hovoril a už si tak velmi nepamätám aká to bola daň.Povedal len že im to plnilo kasu ale len do času.A čo sa týka tej zloby,je na tom niečo pravdy.Ked som zistila včom ten chalan lieta ,tak proste som si povedala,že ten sa musel poriadne zapredať pod úroveň.
Toľko blabolov o Reiki som v živote nepočula, ale tak Slovensko a obrovský vplyv katolíckej cirkvi...
Reiki robím už cca 5 rokov, možno viac. Nezmenilo ma vôbec, nič divne, iné nevidím, moja energia na nikoho neprechádza, ani nikomu energiu neberiem, neplatím za to žiadnu daň a ani mi z toho nepreskocilo, kade chodím tade o tom nerozprávam takze 90 percent ľudí ani netuší, že nejaké Reiki robím. Ja mám pozitívne skúsenosti, ale chuť zdieľať tu a hádať sa určite nemám
Čudujem sa čo tu píšete.... Tak ako písala @sisaka mám v rodine človeka ktory je učiteľ.... Je to úžasná osôbka,ktorá je citlivejšia na energie ako také...
Robila mi reiky a kľudne by som šla znova. Reiky nikdy neublížia. Je to dobrá energia.... Pri reiky sa nepracuje s vašou energiou ani z energiou ktorú má učiteľ.... Energia len prechádza učiteľom.....
Aj to ste si mali zistiť.....
A ešte aby ste vedeli pri reiky sa stále dotyčný čistí,pred aj po reiky.....
No keďže hľadáte bludy po nete....ťažko budete vidiet pravdu
@buxus24 ja nevychadzam z toho, co som kde na nete citala, ale velmi dobra kamaratka mojho muza si tym presla, mala ucitelsky stupen, robila aj reconnection, po nejakom case sa toho uplne vzdala, vratila peniaze vsetkym, co im to liecenie robila a ked sme sa s muzom zaujimali o reiki liecenie, pytali sme sa jej na nejake veci, ona vravela, ze ruky prec od toho... Podla toho, co sme z nej dostali, zrejme sa nedokazala od tej energie cistit a vtahovalo ju to niekam, neviem kam, lebo neviem co si mam pod tym predstavit
@sisaka ja sa necitim byt ovplyvnena katolikmi, nezaujimaju ma
Takto.Moc tu nechcem rozvirovať hladinu ohladom reiki.Niekomu to pomôže ,niekomu to uškodí.Ani ja nie som ovplyvnená katolíkmi pretože ja som už katolíčkou len na papieri.Ale je pravda,že je to práca s energiami.A fakt s energiami sa neradno len tak zahrávať.Ja som tiež ako som spomenula citlivá na energie a holým faktom je že ani ja by som sa veru na Reiki nedala.A to ma len vtom utvrdilo ako aj to čo som spomínala o tom reikistovi.
je to nebezpecne, vzyva sa pri tom diabol..moze z toho vzniknut posadnutie diablom.. zlo existuje

Ja mam, pomohlo mi to tak na tu chvilu, par minut. Asi som malo ezotericky zalozena, lebo co som o tom pocula, cakala som ovela viac...