Liečba reiki
Máte niektorá nejaké skúsenosti ohladom reiki?Myslím tak že či vám to pomohlo alebo skôr uškodilo?
Aj mna by to zaujimalo
Inak...zaujimave...katolici nie su ti,co by mali co hovorit o energiach,resp.do energii,nevedia nic o nicom
Ale co sa napr.reiky tyka...verit...komu???akej hodnovernej osobe,ucitelovi,ci akej autorite?...
Kde je co tak hodnoverne,co ma naozaj presvedci,ze je to ONO...
Internet?knihy?ucitelia?skusenosti inych?
Ved to maju aj katolici
Jednym sa vysmievane,druhych vyzdvihujeme?
Na zaklade coho?
Ked uz ideme na vsetko faktami....ved to si protirečí.
S energiami sa neradno zahravat...ja verim v toto.
A nebudem sa smiat tym,co si zivotom pojdus reiky...
@terezka1947 ja som iba pocula o tom zaujima ma to ale ci by som sa dala do toho skor nie sama neviem ani co to vlastne je preto pisem ze zaujimalo by ma to ..
@simkamatko tiez ma to jeden cas zaujimalo,aj joga,aj rozne ine veci....ale nejako mi tam chyba nejaka speci autorita,kt.by to nejako "zastresovala"....vnutorne tomu neviem verit,nenaplnalo ma to
@terezka1947 tiež mi napadlo, že ak už niekto verí v niečo vyššie a je na určitom stupni viery, či už je to Boh alebo energia, tak emócie ako výsmech a pohŕdanie by mal mať zvládnuté a neprejavovať ich tým, ktorí vyznávajú niečo iné/tvrdia niečo iné/nerozumejú danej problematike.
@0silvia0 prosim ta vies mi povedat viac o tom ? Nemam sajnu co to je a o com
@simkamatko myslíš reiki? Veď to si ľahko vygoogliš. Je to liečebná metóda vychádzajúca z východných filozofií využívajúca energiu.
Baby ja som teda totalny neveriaci Tomas, ale zazila som na vlastnej kozi silu reiki. Jedna znama sa od strednej skoly venovala reiki a spravila pre nasu rodinu uzasnu vec.. Uzdravila z kritickeho stavu mne najblizsieho cloveka ktory lezal v umelom spanku na plucnej ventilacii so zlyhanim organov.. Lekari vraveli, ze mame cakat najhorsie kazdu chvilu a ona vravela ze o mesiac sa preberie a dostane sa z toho. Pracovala s tym clovekom na dialku kazdy den a aj s nami,aby sme mu nevedome vraj neposielali lutost a pod. Baby trafila sa do vsetkych terminov, do vsetkeho co povedala...a verte ci neverte, ten moj pribuzny si ju pamatal...pytal sa ma neskor co tam robi lekarku o poschodie vyssie (pretoze nanho prehovarala zhora).
Mam voci tomu obrovsky respekt a slzy sa mi tisnu ked na to spominam.. Ten clovek je tu s nami zivy a zdravy

@marycrazy 😂