icon

List od neznámej osoby

mimkaa2607
6. mar 2012

Babule prosím vás čo mam robiť?...toto som si dnes našla v schránke ... prosím Vás poraďte mi ... myslim si, že to spravila ista dotyčná ... čo mam robiť? .... na obrazku to neni vidno, takže všetko citujem,, Kur.a už si doma? Z nemecka ťa vyhnali? ešte dobre, že si tvoj muž našiel milenku a bude mať s nou dceko. Co by robil s takou flandrou. Však ten panghart aj tak nie je jeho. Ty si bola cely život aj v škole kur.a a aj zostaneš ... podpis bol ako Spolužiaci

List od neznámej osoby
katren
7. mar 2012

@jabadaba trestne oznamenie podla mna nie je zabavka...je to dost vazna vec.....nemyslis??? ci ako mysli ten "tvoj kmen" ked nerozumie tomu mojmu 😀 😀 😀 😀

katren
7. mar 2012

@jabadaba a maminka potrebovala aj trosku podpory, co teda od teba, ked to beries s takyyyyyyyyyyym nadhladom nedostala...

jabadaba
7. mar 2012

@katren este raz a polopate, ja som jej pisala nech si z toho spravi zabavku a mhyslela som to ako povzbudenie rozumies? Chcela som ju povzbudit! Co tu splietas? Si citala vsetky moje prispevky? Pisem niekde, ze je anonym ci trestne oznamenie sranda? Ci si sedis na kabli ale totalne? POVZBUDENIE. Rozumies tomu pojmu? Povzbudenie, ze sa moze branit a obratit to na zabavu ako satisfakciu. Mirtem? Vsak len nech sa sklada psychicky, uskodi leda tak sebe a potesi toho magora. Holt, komu niet rady, tomu niet pomoci.

ma2712
7. mar 2012

@mimkaa2607 rieš to lebo može niečo urobiť tebe alebo malej.....držím palce

jabadaba
Odpoveď bola odstránená
katren
Odpoveď bola odstránená
jabadaba
Odpoveď bola odstránená
katren
7. mar 2012

@jabadaba tak sa ti velmi ospravedlnujem, priznavam svoju chybu, nepochopila som prispevok.....staci ti???

jabadaba
7. mar 2012

@mimkaa2607 tu zabavku som myslala ako povzbudenie Mimka. Myslim, ze som Ti slusne a dobre poradila, tak ako mnohe tu. A v dobrom. To podanie trestneho oznamenia mas brat ako zadostucinenie, satisfakciu, preto to slovo zabavka. Nie ze sa mas zabavat na anonyme preboha,ale na tom ako odvetu chystas. Ale ked to beries takto...oj, uz sa mnohemu nedivim.

jabadaba
7. mar 2012

@katren skoda reci, nechaj tak. Viac sa nagazovat v tejto teme nejdem.

kvetka111
7. mar 2012

@mimkaa2607 no musim ti povedat, ze som zazila nieco podobne a este horsie...nechcem sa k tomu ani v myslienkach vracat, pretoze som skoro ostala na praskoch a uz som ani domov nechcela chodit, ked manzel nebol doma. Museli sme sa odstahovat....pretoze to bolo naozaj veeelmi neunosne a prenasalo sa to uz aj na nas vztah a s manzelom a uz sme sa kvoli nim zacinali hadat.....Ja som bola v neustalom strese a uz som sa bala chodit aj po chodbach.Nepomohla nam ani policia ani primator ani nik, odlisli sme a sme stastni...Su to proste chore hlavy, proti ktorym sa bojovat neda...

mimkaa2607
autor
7. mar 2012

@jabadaba
@katren baby ja vam dakujem za radu a nehadajte sa ... proste ste sa nepochopili, hm?...to sa pri pisani stáva...vzdy je ine ked človek komunikuje osobne ako ked si pise...tak klud 😉 ... dakujem obom za radu a isto to teraz budem brat ako zabavku a nie ako stresujucu vec :-ň

mimkaa2607
autor
7. mar 2012

@ma2712 dakujem ... ale ma mrzí, že baby sa tu hadaju...ja som vdačna za kazdy nazor...aj keby mi tu niekto napisal, že si z toho nemam nči robiť...mne vazne pomože aj skusenosť...a teraz už budem kludna...len aby sa tu babule nehadali ...

mimkaa2607
autor
7. mar 2012

@jabadaba vazne dakujem ti za rady...
@katren aj tebe dakujem za rady...a baby mier, nie?...ved sa stane, že je sem tam nejaka nezhoda...ale hadam si tu nebudeme nadavať ...hm?...

mimkaa2607
autor
7. mar 2012

@kvetka111 neblááááááázni (to nemyslim v zlom 😀 ) ja sa sťahovať nechcem...za slobodna som bývala s našimi, potom svokrovci, potom podnajom a teraz konečne svoje ... už žiadne stahovanie... 🙂 ... musime to vydržať...a možem sa opytat, že čo tebe robili?...tiež dopis?... je to na nervy...ludia su horší ako zver

quaxi
7. mar 2012

@mimkaa2607 ja by som povedala, ze ked takto vypisuje viacerym, je to takmer naisto clovek dusevne nie celkom v poriadku. Bohuzial starsi ludia uz maju casto halucinacie, paranoje a pod., a to ich potom nuti robit veci, ktore by zamlada urcite nespravili. Kasli na to co ti napisala, treba sa nad to povzniest - ber to ako prejav jej dusevnej choroby, ona za to s najvacsou pravdepodobnostou nemoze, vlastne este mozes byt rada ze nema horsie haluze, lebo niektori stari ludia su schopni dost intenzivne obtazovat az ohrozovat svoje okolie.

mimkaa2607
autor
8. mar 2012

@quaxi ja dufam, že to nebude horšie ... nechapem ludi ... ludia si vazne neuvedomuju co robia.... :-/

manamani1
8. mar 2012

@mimkaa2607 podala si trestne oznamenie?

biancaneve
8. mar 2012

@mimkaa2607 myslim, ze je tu naplnena skutkova podstata trestneho cinu ohovaranie podla Tr. zakona, dotycna si neuvedomuje, co si vlastne tymto ukonom ( list) "navarila". A este jej by som to sakramentsky "osladila". Je to na vysetrovatelovi, ako to vyhodnoti, ale podla mna je to ohovaranie.

mimkaa2607
autor
8. mar 2012

@manamani1
@biancaneve no babule, tak som prišla prave z polície a podala som trestne oznamenie na ,,neznameho,, pachatela, ale policajt sa ma pytal, či mame v poslednej dobe s niekym problem, tak som povedala pravdu a ide sa to prešetrovať ... takže do 30dni by som mala vedieť co a ako ... s tým, že mi policajt povedal, že isto pojdu do bytovky a budu sa vypytovať susedov čo a ako ...

manamani1
8. mar 2012

@mimkaa2607 super,chvalabohu,že si to riešila:--)

mimkaa2607
autor
8. mar 2012

@manamani1 ja som tiež rada...mam oporu v manželovi a v kamaratoch a taktiež tu na MK ... dosť mi žien napisalo,že mam podať trestne oznamenie a tak som aj spravila..predsa tie slova su dosť silne a keby mi to rozvratilo manželstvo (keby som bola taka sprosta a verila tomu alebo aby manžel žiadal testy, či je naozaj jeho) niekto nas chce rozdeliť

biancaneve
8. mar 2012

@mimkaa2607 veľmi ti držím palce a verím, že nejaká ježibaba už konečne sklapne. Je tam aj vyššia sadzaba ak by to malo za následok rozpad manželstva ale toto už je naozaj čisto teoretické. Prajem ti pokojné tehotenstvo bez zbytočných stresov a vyhýbaj sa negatívnym ľuďom a energii!!!! Pa

sisaha
8. mar 2012

@mimkaa2607 drzim ti palce, chytila si to za spravny koniec. Ludia by mali vediet, kde uz za hranice unosnosti zachadzaju a takisto by mali byt za to potrestaní.. 😉

mimkaa2607
autor
8. mar 2012

@biancaneve dakujeeeeeeeeeeeeeem 🙂 ... bojím sa toho, že to bude iná osoba... ale tak to už neni v mojej moci aby som na to prišla...už to budu riešiť policajti 🙂

mimkaa2607
autor
8. mar 2012

@sisaha dakujem 🙂 ... mne vieš čo stačí?...že tu važne pridu a budu sa ludi pytat...tým padom dotyčnej osobe naženu strach ...

sisaha
8. mar 2012

@mimkaa2607 nielen to, ale ked viacerí susedia ukazu svoje listy, alebo vyslovia nazor od koho by to mohlo byt, tak tu osobu si pozvu k sebe, mozu skusit skusku pisma. Niekto labilnejsi sa môže zosypat a priznať sa...

tinki
8. mar 2012

@mimkaa2607 nečítala som celú diskusiu. Ale podľa mňa anonymy píšu len sprostí ľudia. Podľa obsahu usudzujem, že má záujem o tvojho muža a snaží sa ťa otráviť, zničiť vám život, rozbiť vám vzťah. Ak je váš vzťah v poriadku, nič nerieš a vyhoď list do koša. A ukážte s manželom, že váš vzťah len tak nejaká sprostosť nerozhádže. Nedaj sa. Povznes sa na to. Je to niekto, kto ti straaaaaaaaašne závidí tvoj život.

rosinka
8. mar 2012

@mimkaa2607 určite si nerob strach z toho že ťa muž podvádza, to píše aby ťa zneistila a rozoštvala vás. asi vám moc závidí a nevie to prekusnuť. ja mám tiež takého suseda, stále nám búcha zo spodu aj v noci, a policajtom rozpráva že prenajímame izbu ako bordel, že sem chodia ľudia deň a noc, a že som robila v rakúsku kur.u. na takých ľudí len psychológa

mimkaa2607
autor
8. mar 2012

@sisaha
@tinki
@rosinka tak už sa nad tym netrapim...manžela to dosť hneva pretože su tam dost urazajuce nadavky... ale tak manžel a milenku? 😀 baby za tie 2tyzdne, že by mal milenku a už by čakala 😀...ved od augusta sme boli nonstop pri sebe...