icon

Lockdown - cesta vlakom a autobusom

22. okt 2020

Ženy mam otázku, zakážu aj cestovanie autobusom/vlakom do iných okresov??... Či budú mať povolenie len tí ktorý pôjdu k doktorovi alebo za prácou? 🥺😞

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nina255
23. okt 2020

@snezienka33 nemamu s tym ani hovno okresy, vsak ked je zakaz vychadzania preco by si mala ist kvoli niecomu inemu ako tym vynimkam(lekar praca) do ineho okresu ??? Este raz, nauc sa citat s porozumenim nikde nic take nehovorili...🧏🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

lucilaines
23. okt 2020

@snezienka33 ano cudujem sa, pretoze staci sa tricha ukludnit a pocuvat. Panika nikomu a nicomu nepomoze. A vytacat sa tu len tak preventivne nad tym, ze teraz ma nepustia postarat sa o choru mamu alebo do roboty, ked to pritom vobec nie je pravda je maximalne kontraproduktivne.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
lucilaines
23. okt 2020

@snezienka33 no presne o tomto hovorim. Akoze na co taketo reci o sikanovani a o tom, ze nevieme ako to bude? VIEME ako to bude, vcera to bolo JASNE povedane. Uplne jasne a zretelne. To, ze ty to nechapes je bohuzial problem v prijmaci. Akoze v pohode, sak ked ta to bavi stresovat samu seba a rozculovat sa nad nicim tak nech sa paci, ale nesir to tu uplne zbytocne dezinformacie, ked ty nevies.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
terezia323
23. okt 2020

@snezienka33 kde ťa štát šikanuje? Môžeš ísť do prace, k lekárovi a k chorému členovi rodiny aj keby to bolo na opačnej strane Slovenska. Je to výnimka. Kontroly zatiaľ nebudú.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
tarra6
23. okt 2020

@h2 je taký veľký problém, vypýtať si od šéfa pre istotu potvrdenie? Veď je to len nejaká 1-2 vety a podpis s pečiatkou. A nebudeš sa starostiť. My sme to v prvej vlne mali. Šéfov máme v Bratislave, poslali nám to e-mailom, vytlačili sme si papier a nosili v kabelke. Teraz čakáme čo bude, hádam dačo poobede pošlú.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
terezia323
23. okt 2020

@snezienka33 máš pravdu. Kašlime na to, že máme plné nemocnice a zdravotníci sú v obmedzenom počte. Takto ťa šikanovať no drzosť. Ja byť tebou poženiem to na najvyšší súd.

lucilaines
23. okt 2020

@snezienka33 prosim ts uved mi konkretne jednu jedinu dezinfirmaciu, ktoru som tu napisala? Ked ich tu teda sirim. Ja som tu napisala praveze uplne jasne informacie ako to je pre tie, co nepochopili. Budem rada ak ma opravis ak sa niekde mylim. Aspon zistime v koho prijmaci je ten problem.

yanina1983
23. okt 2020

@chrobacik41 aj tak môžme ísť bez testu skoro všade rámci okresu... Osobne ani nikam inam ako do prirody, s deťmi do školy, ja do roboty a do potravín ani nechodím... Tým pádom žiadne testovanie u nás doma 😊

alinka183
23. okt 2020

Bolo povedane ze na okresoch kontroly nebudu

simca06022011
23. okt 2020

@alenka2101 môžeš ísť do prírody so psom, odvezie sa tam autom... Zase netreba sa hrať so slovíčkami.
@h2 aké potvrdenie? Ideš do prace... Ak by nebkdaj niekto potreboval doklad máš doma pracovnú zmluvu tak si ju hod do auta. Ale pochybujem ze takto hĺbkovo to budú riešiť.
@lauriema áno pôjdeš do prace. Prevádzky sa nezatvaraju, iba ak by tak majiteľ dobrovoľne rozhodol. Všetci pôjdu do práce, deti po 4 ročník do škôl a škôlok... Ale to určite bude komunikovať zamestnávateľ s každým svojim clovekom

kirjaklambrid
23. okt 2020

@nikpa aj ja idem 28.10. Z BJ do PO k lekárovi - samozrejme, že ťa pustia ...

makova333
23. okt 2020

@yanina1983 ale ked nebudes po tyzdni testovana, tie deti do skoly nebudes moct odniest. Budes sa musiet preukazat negativnym testom.

belllinka
23. okt 2020

@snezienka33 Matovic si to sam nevymyslel, vymyslelo to x ludi okolo neho. Chcela by si radsej taky zakaz vychadzania, aky bol na jar v Spanielsku a Taliansku? Aj tam to vymyslel psychopat Matovic? Sa zobud. To je taky problem sa trochu prisposobit na tyzden, dva a neist sa prechadzat po meste a nakupovat?

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
belllinka
23. okt 2020

@snezienka33 alebo ti snad chybat ten blbecek s jamkami v licach?

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
ckatka
23. okt 2020

@nikpa zavolaj tam a popros nech ti pošlú mail s termínom. Prinajhoršom ukážes mail.

yanina1983
23. okt 2020

@makova333 to som nevedela, môžem ťa poprosiť ukázať kde si sa to dozvedela? A mne nevadí, keď nepôjdu do školy lebo starší je aj tak doma...ale myslím, pozerala som to niekoľkokrát že nemáš pravdu

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
missviolet
23. okt 2020

@h2 pracovna zmluva sa napriklad spominala

lucilaines
23. okt 2020

@snezienka33 nie zatial nebudu, vcera to povedali jasne na tlacovke.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená