Lockdown - cesta vlakom a autobusom
Ženy mam otázku, zakážu aj cestovanie autobusom/vlakom do iných okresov??... Či budú mať povolenie len tí ktorý pôjdu k doktorovi alebo za prácou? 🥺😞
@snezienka33
@maciatkolulu presne ľuďom ako Vám nikto nevyhovie. Pandemická OČR zlá, deti v škole zle, testovanie za 70 €, testovanie zadarmo zle. Čiastočný lockdown zle, hroziaci celkový zle.
Čo by ste vy robili? Nemáte čo s voľným časom. Šup navrhnúť niečo lepšie.
Ja už fakt neviem. Ako mali ešte jasnejšie povedať, že je obmedzený pohyb okrem výnimiek, ktoré jasne vypísali?
@maciatkolulu a ešte k tomu porovnávaniu sr so zahraničím. Hádam nechceš porovnávať zdravotníctvo vo Veľkej Británii, Nemecku, nórsku s tým našim.
@maciatkolulu kto chce pochopí🙂ty žiješ inde riad sa svojimi pravidlami, ktoré Vám dal štát
@terezia323 aspoň maju ľudia čo vypisovať na FB.
@eliska13 veď ale to už je na hlavu. Nikto takúto situáciu ešte nezažil, ale ženy na koníku vedia všetko lepšie ako zdravotníci, armáda, politici 🤦🏼♀️
@snezienka33 nech sa páči, odovzdaj svoje skvelé nápady kompetentným!
Len otázka pomimo. Čím by si vybavila tú poľnú nemocnicu? A kto by v nej robil? Či normálne nemocnice by sa zavreli? Skvelý nápad. Dobre a keď zavrieš mesta s najviac nakazenými ako budú chodiť do práce čo robia mimo mesta? Budú žiť zo vzduchu? Ja sa starám o starku mimo moje mesto tak čo? Nechám ju len tak, lebo mesto zavreté? Super nápady. Hodné Matoviča 👍
@snezienka33 aha, takze keby zavreli napr. tvoj okres kvoli nakazenosti, to uz by si nebrala ako sikanovanie? S tym by si suhlasila? A v tej polnej nemocnici by kto pracoval keby vsetci rodicia trcali na ocr? Fakt skvele napady
@snezienka33 a prečo by si sa nedostala? Stále nechápem čo stresuješ.
@snezienka33 normálne povieš že ideš pomôcť mame, o ktorú sa staráš?
@snezienka33 pozri stresuješ sa dopredu a úplne zbytočne. Prvú vlnu keď bol cez veľkú noc obmedzený pohyb som išla z KE do BR za starkou. Auto mame na RS EČV. Kontrolovali ma hádam 5 krát po ceste. Povedala som kam idem, ani jedna hliadka nerobila problém. Nemala som žiaden papier, nič. Aj policajti sú len ľudia nie ohyzdi z mordoru.
@snezienka33 už dopredu hľadáš problém ty vieš, že neklames, tak čo stresujes tak nech Ti spravia doprovod, keď neveria čo na to napísať??.Ja mám rodinu v Prahe a viem ako tam vyzerá situácia či s lôžkami, či denne prírastky veď tie si môžeš prečítať aj sama.Dnes som sa rozprávala s lekárkou z ARA a tá už zažila všeličo ešte robí popri nemocnici aj na záchranke, ale povedala, že má obavy z vývoja a ty napíšeš, že opatrenia sú drasticke?a čo je drasticke do práce môžeš ísť čo Ti chýba chodiť po nakupakoch či nerozumiem?Ľudia pokiaľ sa ich to netýka majú milión reči a výhovoriek a problémov...tak či tak pôjdeme cestou ako ČR len trocha neskor
@snezienka33 a že im ventilátory dodali z EU a priletia im cca 28 lekári pomahat z USA... to si zachytila? Stále tvrdíš, že to nemajú vážne? Ti čo sa z toho smejú a fnukaju že ich obmedzili čo nejdú pomahat do nemocníc keď tvrdia že to neexistuje lebo pohodka?
@snezienka33 lenže ja na rozdiel od teba nefnukam, že sú opatrenia prehnane. Rokovali lekári, virologovia, epidemiologovia, ....- t.j. Kapacity. Ja som Ing. A nie lekar, aby som si dovolila komentovať, že prísne. Urobili ako treba. Mnohé krajiny vo svete take veci nastavujú. A zo mna rozhodne neubudne. Jedine čo sa mna v tejto zmene tyka je, že druhý stupen sa uci dištančné. Do prírody ísť môžem ako chodíme... do prace tiež, a po OC aj tak nechodím. Fakt ma nič neobmedzí. Obmedzí tých, čo už nevedia čo so sebou... ich oslavy a navstevovania dookola a podobne.
@alenka2101 pes je asi viacej ako clovek,ten sa moze vencit a but v prirode,deti nie;€
@ktochytavzite tak PSA keď ma niekto v byte... tak čo ho ma vyvencit v obyvacke? Veď zas uvažuj... alebo mu ma povedať... počkaj presunieme sa za mesto a tam pôjdeš? A s deťmi ísť do prírody mozes. A aj treba ísť... tam si dáš aj dole Rusko a zrelaxujes. Čo si nepochopila?

@snezienka33 vieš čo je komické, že prvý deň, ten pondelok, čo nešli stredoškoláci do škôl, sme boli v auparku v starbucks a hádaj kto tam sedel v skupinách pubisi, pekne kavickovalo asi 10 deciek pri jednom stole, pri ďalšom detto atd... No commnet.