Maminy, funguje vam niekomu korektne stranka lovelababy? mne sa tam vobec neda hlasovat, prihlasim sa az na x-ty krat, pri klikani na vacsinu tlacidiel mi stale vypisuje, ze chce stahovat daky subor a potom ho nema cim otvorit, proste mi tam okrem registracie nic poriadne neide (a to som uz dostala mail, ze konto mam aktivovane).
lilu - dik 😉
inak baby, pouzivate na pranie tuto znacku? lebo my sme ju mali, ked bol Petko malicky, a bola OK, ale svagrininej dcerka sa z nej vyhadzala 😖
holky, mrknete prosim na nasi fotecku a poslete nejake hlasy, nick daasik, chybi nam jeste 80 hlasu, prosim prosim 🙂
daasik-jasne ved sme tu rodina 😀
lilia-my pouzivame tu tekutu a v pohode
daasik - hlasovali sme 😉
aj jaaa 😀 uz som prisla na to preco bodiky odchadzaju-az vy date hlas a opacna str.nie odpisu vam tie body 🤐 myslim
holky dik, hlasujeme naoplatku taky 🙂
daasik, idem zahlasovať 😉
hodte aj spravu ked hlasujete,nech vieme od koho-ze z MK 😀
ja píšem, že z MK
ved aj ja-ale nie kazda
lilu, ja myslím, že sa body znižuju, ked ti da niekto nizke hodnotenie, len 1 * ☹
aj tak to hlasovanie akosi nechapem.. a je to riadne od veci 😒
teda to ma serie uz som mala skoro 4 a znova som dole ☹
me se to taky porad snizuje, asi mi vsichni davaji jen jeden nebo dva bodiky 😒
baby ved to berte sportovo,mozno je to jedna so sutazi kde je uz jasny vyherca 😠
presne tak, ako pise miriam.. 😉 je to len hra 😵
ja to tak beru, rozhodne si nemyslim, ze bych mohla vyhrat 😉
mimi, tiež myslí, je to o tom, kto ma kolko známych s netom
ale aspon vzorku dostanem, 2x operiem zadarmo 😀
uz ste si to bola niektora vyzdvihnut ja som dnes dala kupon priatelovi nech zbehne do hypernovi 😀
asi som slepa, ale ja nevidim, kde vsade plati ten kupon ☹ vidim len pre CR, SR nie
ved ano,je to len hra a o znamych,ale znizovat by nemuseli aj tak nedosiahnem na plny pocet 😀
vzorku asi mat nebudem ,nemam toner 😒
ja som tam vsera videla ja hypernovu a carefruer v blave a dnes tam sr nieje ☹
ako to? na isto tam bolo SR
ja SR fakt nevidim 😠
jasne mato musi to byt na www.lovelababy.sk uz som si myslela ze mi harasi
je tam -hyperka,metro aj carefur
ty brdo a metro som nevidela,ked sme tam boli cez vikend tam tam pri praskoch behala niaka prezlecena gorila,zeby lovela 😀 -vecer zbehnem
😀 -som sa zasmiala 😀
inak v metre vzdy skusam tie ich prezentacie 😀 ,priatel ma vzdy taha prec ze je to traposina a ja co by som nevyskusala a hlavne ked je to kava ci alkohol 😀 😀
babenky,neviete preco tie bodiky idu aj dolu??? 😕