icon

Má 45 - ročná žena šancu nájsť chlapa?

1. sep 2022

Má možnosť si nájsť 45 ročná chlapa,či všetci chcú mladé 25ky?

liljana
2. sep 2022

@maciatkolulu Stale je moj nazor, ze na trvaly vztah na 45+ treba hladat partnera skor. A ze na normalneho slusneho chlapa sa ulakomi vrstovnicka, aj o 10 rokov mladsia. A ktoru si asi chlapi zamerani na sex vyberu. Tu, co je uz pomaly v menopauze, alebo mladsiu, ak su povahovo zhruba podobne?
To neznamena, ze nikoho nenajde. Len ze vyber bude obmedzeny a hladanie dlhsie.

zooeynka
2. sep 2022

@liljana Kaja gott keby bol dajme tomu banik tak Ivana(ani ziadna ina) by o neho ani nezakopla :D a nieze s nim zakladat rodinu....

matkahelka
2. sep 2022

najst sa da, ale vyber nie je bohvieco, lebo povedzme si uprimne, co je schopne a pouzitelne je uz davno zadane. v takom veku hladat partnera je o znacnych kompromisoch a je nutne ratat s tym, ze s najvacsou pravdepodobnostou uz bude mat chlap celozivotne zavazky (deti), coz napr.pre mna vzdy bolo nepredstavitelne robit cudzim detom "macochu".

maciatkolulu
2. sep 2022

@matkahelka ja neviem, ale pri čítaní MK mam pocit, že to zadane je všetko odpad. A rozumne ostane slobodne. Na jednej strane, slepice a na druhej strane neschopaci, to je vzorka 30 ročných na MK

maciatkolulu
2. sep 2022

@liljana nuž a za ďalšie, vek tiež nie je až tak dôležitý, ale teda na to povrchne to bude asi výzor, že? A to veľa x vie schovať do vrecka 40tnicka, 30tnicku.....ale,ze vela

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
eva112014
2. sep 2022

@anita6666 A ani netreba byť pesimista! Už prestaň veriť svojim kolegom, kašli na to! Láska nepozná vek.

matkahelka
2. sep 2022

@elizabet173 ja nikde nepisem, ze vsetci su vadni, pisem, ze je to o kompromisoch a zavazkoch z predchadzajucich vztahov. je ine mat 18-20 rocne deti v 45 a ine je mat 3-5-7 rocne deti (co casto chlapi po 40 maju) a ja pisem za seba, ze pre mna bol chlap so zavazkami vzdy persona non grata. kazdy tyzden su tu 2-3 diskusie na temu, ake "zlo" robia vo vztahu deti z predchadzajucich vztahov (ci z jednej, ci z druhej strany).
Mam 40, roky fungujem v harmonickom manzelstve a verim, ze to potiahneme az do hrobu, ale ak by sa nieco stalo, urcite by som si teraz chlapa na vztah nehladala, sustredila by som sa na deti, pracu, cestovala vy som, s kamoskami by som obehala tatry. mozno, keby som mala velke deti s vlastnymi zivotmi, bolo by to ine.
A mam 2 spoluziacky z VS, obe o 2 roky starsie ako ja, obe slobodne a posledne roky su tie ich vztahy len trapenim, prave preto, co pisem. ze ich chlapi po 40 maju relativne male deti, teda velke zavazky a je to vzdy o hadkach - kvoli casu, kvoli peniazom, kvoli starostlivosti o ne.

eva112014
2. sep 2022

@liljana Na zakladanie rodiny si treba hľadať partnera skôr, nie na trvalý vzťah. Neviem koľko máš rokov, ale je smutné, keď si myslíš, že vek 45 je vysoký vek na trvalý vzťah.

eva112014
2. sep 2022

@liljana A moja svokra bola v menopauze, keď mala 35 R. ☝️
Menopauza nebráni k sexu. A inak aj muži majú adropauzu. Vysoký vek nebráni ani láske, ani sexu, bráni počatiu nového života. Toto autorka diskusie nerieši, či?

liljana
2. sep 2022

@eva112014 Preco sa teda vobec autorka pyta, ci ma 45 rocna zena sancu si niekoho najst, ak to nie je ziaden problem. V 20tich nemusi nic urobit a nestaci napadnikov odhanat. Clovek je ochotnejsi k zmene a kompromisom. V neskorsom veku to uz take jednoduche nie je. Je aj tazsie sa s niekym zladit atd.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
daniela2202
2. sep 2022

Áno, po 40tke nový začiatok 👍držím palce

eva112014
2. sep 2022

@liljana To je problém autorkin a nie všeobecne 45 a viac ročných.

dorottka
2. sep 2022

Ja poznam kopec single chlapov po 40tke, u niektorych chapem, preco su single :D, no zvysok su solidni, ktori su bud po dlhorocnom vztahu/manzelstve, z ktoreho sa treba trochu aj spamatat, pripadne nemaju stastie stretnut kompatibilnu partnerku. Ono v tom veku uz clovek ma svoj zivotny styl a zvacsa nepotrebuje partnera za kazdu cenu, tak si poriadne zvazi, kto stoji za to odobrat zo svojho pohodlicka, pretoze predsa len, kazdy vztah je aj dost o prisposobovani 🙂 Zamiesaj do toho este deti z predchadzajuceho vztahu a situacia sa veru vie vyhrotit 🙂

mandzula
2. sep 2022

Zalezi aj na tom, co ponukas. Mam 40-rocnu kamaratku, ktora cely zivot hlada, no neuvedomuje si, ze jej ponuka je velmi biedna. Ma kriteria ako 20-rocna nevyzreta zaba a potom sa cuduje, ze je sama. A stale su na vine len ti hnusni chlapi. To, ze byva s rodicmi, necha sa nakomplet obskakovat, chce vyssieho, ako je ona, co ma lepsie auto ako ona, co nebol este zenaty, nema deti, co ju nebude tahat na turistiku, do kina, ked ona len do wellnessu, a x inych poziadaviek, to nie je pricinou, ze je stara dievka. A povedat si neda.

autor
2. sep 2022

@liljana ako skôr? Veď keď s niekým si a skončí to v 45 tak je to nemozne. Miesad hrušky s jablkami

u2jana
2. sep 2022

Byvala kolegyna si nasla po 50-tke, on bol tiez rozvedeny, chodili spolu do divadla a ny vylety. Zit s nim nechcela, ze ona uz dalsiemu chlapovi trenky prat nebude 😃
Velmi pekny vztah mali

darkswan
2. sep 2022

urcite ano, mam kamaratov v tomto veku a nechceli by upistanu 20ku ani za nic🙂 navyse dnesne 40ky vyzeraju lepsie ako vela 20tok a maju to v hlave zrovnane

h2
2. sep 2022

@liljana Ty stále píšeš, ako keby autorka až doteraz žiadny vzťah nemala a teraz v 45 sa zrazu zobudila, že chce vzťah. Pritom ona už ti vysvetľovala, že je rozvedená, mala vzťah predtým. Ten jej teraz skončil. Tak neviem, či nechápeš, alebo čo. Kedy skôr si teda mala hľadať vzťah? Počas manželstva? 🤦🏻‍♀️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
filipka250
2. sep 2022

Moja mama si nasla otcima po 50tke. Su spolu vyse 20 rokov

u2jana
2. sep 2022

@elizabet173 ano myslela to tak, ze im vyhovuje byvat kazdy sam, predsa len maju svoje roky a nie kazdy sa chce prisposobovat a zvykat sa na nove byvanie

dankamg
2. sep 2022

Tak ja mám síce už 49 rokov, ale muža by som už nechcela ani za nič. Som rada, že mám svoj pokoj. Byť tebou užívam si kľud. Keď tu čítam niektoré príspevky čo sú ženy ochotné všetko strpieť len aby ich muž neokaslal, som šťastná, že som bez muža.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
maciatkolulu
2. sep 2022

@liljana vieš prečo sa na to pýta, skúsila si porozmýšľať, predpokladám, že sa jej to stalo 1x a ma pri sebe podobne ladených ľudí ako si ty. Ale našťastie sa mýliš. Láska reálne kvitne v každom veku. Ak sa ideme baviť o sexe, tak ono aj ten majú veľa x chlapi radšej s vyzretou ženou ako neksusenou. Ale pokiaľ chlap nemá v hlave nasrať, tak tiež vie, čo chce a co čaká. A 40 tnik s 20 nou, no nič moc okolo 40 sú uu ľudia, niektorí teda, zrelí a vedia používať aj hornú časť tela, nie len dolnú 😉

ivana11155
2. sep 2022

Jasne že nájdeš, prečo nie? Kolega čerstvý 50tnik, rozvedený s dvoma odrastenymi deťmi strieda jednu babu za druhou, všetky v tvojej vekovej kategórii. S kolegyňami sa smejeme, čo na ňom všetky vidia a vidíš nemá problém.

rikarika
2. sep 2022

Znama z ulice si pred 70tkou nasla niekoho na internete, isli sa stretnut prvy krat, pozval ju k sebe domov na farmu pod horami cca 100 km od jej domova a tak sa jej zapačilo, že uz sa nevrátila...ludia sa na jednej strane rozvadzaju a umieraju a na druhej strane sa dozivaju 90tky. Mysliet si, ze vsetci chlapi chcu len 25ky je total nezmysel.