icon

Má 45 - ročná žena šancu nájsť chlapa?

1. sep 2022

Má možnosť si nájsť 45 ročná chlapa,či všetci chcú mladé 25ky?

Strana
z3
filipka250
2. sep 2022

@elizabet173 aj moja mama ma svoj dom, otcim svoj.
Mama k nemu chodila spavat, vecer si zahraju karty. V zime si mama zlomila nohu, musela ist aj na operaciu, otcim sa kvazi prestahoval k nej.
Ale ci tak, ci onak, vzdy si spolu varili, starali sa jeden o druheho.
A ano, maju krasny vztah, pretoze ked sa zacne trosku,,dusno", kazdy ide domov. 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
liljana
2. sep 2022

@maciatkolulu 🙂 Predstav si, ze ten chlap ma vyber dve zeny. Obe su fajn, jedna je starsia a druha mladsia o 10 rokov. Ma mat nasr.te v hlave len preto, ze ked sa mu pacia obe povahy, ale vzhladom sa mu paci viac mladsia, lebo sa aj pohrava s yslienkou mat mozno este jedno dieta?
To je ako keby si mala viac napadnikov, vybrala si niekoho ineho a ohrdeny napadnik by o tebe zacal hovorit to, co si povedala. Proste mavnes rukou, nech si hovori, co chce.

maciatkolulu
2. sep 2022

@liljana prosím ta o com tu píšeš? Vieš koľko chlapov nechce mať deti a čím starší a tobôž taky chlap, čo už deti mal v prvom nepodarenon vzťahu. Co mi chceš nahovoriť, že všetci chlapi po 40 tke prahnu po decku s 30tnickou. 🤣🤣🤣Vieš koľko šťastných a reálne šťastných je aj staršia žena, mladší muž. To je taka dogma, že zena musí byť mladá, inak môže od skákať do starého železa. Píšem to už XY krát, že 40tnicky, tobôž v tejto dobe, dajú v pohode dole 30tnicky. A chlap by možno ani netušil ze opacha 30tnicka je mladšia ako jej udržiavaná kamoška 40+to co píšeš, sú bludy. Jasne, ze si nájde chlapa ľahšie mladá baba, ale hovoríme o pudoch, sexe a nie plnhodnotom partnerstve. To kľudne a v pohode nájde aj 40+.zena,muz. Žena 40+je po väčšine zabezpečená, nepotrebuje uloviť "sponzora" ma za sebou co to, vie už na čo si dávať pozor a rovnako aj chlap. Tzn, že nie ako v 20tje,ze dnes má Zuza Joža, zajtra Petra a potom zase Joža a následne o mesiac Jana, ale rozmýšľa, nejde zhurta, rov ako ako ten Jano. Ale ver tomu, kebyže ide na lov 40+a 20+nemali by problem ani jedna, lenže tá 40+caka už aj niečo iné so zachovaním si svojho komfortu. A opäť aj chlap.

maciatkolulu
2. sep 2022

@filipka250 presne o tom píšem, už s rozumom, úctou, zachovaním si svojho komfortu... A nie, že si kaja nasťahuje zdravotná ku, ktorá ho bezbreho milovala a kaja nič iné nechcel ako sa stať ockom v 60tke a nevidieť vyrastať deti, ideál, nech ho deti vidia umierať. Ivanka v tom bola samozrejme nevinne. 🤣🤣🤣.

meg_junova
2. sep 2022

Ja mám 39 a našla som si teraz chlapa a už aj v novembri rodíme :D

maciatkolulu
2. sep 2022

@liljana pozri, úplne jednoducho napísané, žena po 45 ma v pohode a v kľude možnosť nájsť si novú lásku, nový život, novú prácu. Keď máš iný názor, je to OK, ale ver tomu ze aj žena a aj muzmaju veľké šance, že teda nedostanú opustenú, sami v kuchyni s čajom a pletenim, novinami🤣🤣🤣, ale normálne si môžu začať nový život. A úplne s rozkosou a bez deti, ktoré, je vysoká pravdepodobnosť, obaja v tomto veku majú minimálne väčšie. A chlap, čo ho chytí túžba oplodnovat, si zákonite nájde bud mladšiu, alebo opeli aj tu 45 ročnú a žijú si všetci v pohode a kľude. Pripadne nechce operovať ta 45 ročná starena ma za sebou už menopauza a môžu ficat naplno ooo a kdekoľvek a kedykoľvek a tak🤣🤣🤣🤣

maciatkolulu
2. sep 2022

@meg_junova ty brdo, to faaakt🤣🤣🤣, nemala si už vypisovať papiere do dôchodku a ihlice zháňať, lebo tvoj chlap je buď cvok, ktorého žiadna nechcela, alebo ma na krku 3 vyzivovacie povinnosti a je alkoholik🤣
Držím palce, nech sa vám darí😉a nech je malé škorpiónca zdrave🥰

hlubik
2. sep 2022

má a treba veriť

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
maciatkolulu
2. sep 2022

@elizabet173 ja som mala deti ako 20 ročná. A potom 36. Vlastne celý dospelý život nejaké decko pri mne. Užívam si to teraz reálne viac ako mladá kosť. Ale úprimne sa teším na obdobie, že nebudem vyberať hotely podľa decko friendly,ale only adults🤣🤣🤣napríklad.

maciatkolulu
2. sep 2022

@elizabet173 a môj chlap tiež. Je zaujímavé vidieť, že môj ex ma/nas nechal ako 30tnicku, dobre vyzerajúcu a začal si s o 5rokov staršou susinou, nechcú vedieť ako vyzerá teraz... Neriešili už decko. Nemal drahusik ako.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
maciatkolulu
2. sep 2022

@elizabet173 no a klape vám to.... To je dôležité. Je podľa mňa úplne normálne nájsť si partnera aj vo "vyššom veku"
Inak pomojkat ôk, ale vrátiť pôvodnému majiteľovi🤣jasne, ze všetko má pre a proti. Ja už budem v septembri babička. Je to také zvláštne pre mna.

babydesire
3. sep 2022

Urcite ma ! Zvlast ked neupada do depresie - typu uz som stara..mnohe 40tnicky su atraktivnejsie nez poblaznene dvadsiatnicky ...ked clovek lasku hlada,ked po nej tuzi, isto ju aj niekde raz najde 🙂

meg_junova
3. sep 2022

@maciatkolulu ty si prípad, predpokladám, že vychádzaš zo svojho nízkeho sebavedomia, keď si dospela k takémuto názoru. Priateľ je veľmi citlivý a úžasný partner, nevymenila by som ho za nič a počkali sme si na seba obaja ❤️ a takýto nádherný vzťah prajem aspoň zpolovice zažiť každej žene. 40ka a poviem ti, že to tehotenstvo, vzťah a materstvo prežívam UPLNE inak. Je rozdiel, keď si niekoho narazím v 20ke alebo 30ke a nemám ešte poriadne skúsenosti ani v materstve a ani vo vzťahoch ako teraz, keď som si už toľko prežila. Je to tisíckrát KRAJŠIE ❤️❤️❤️

maciatkolulu
3. sep 2022

@meg_junova ja ti nerozumiem, na čo konkrétne narážas prečo mám mať nízke sebavedomie?

yoxinka
3. sep 2022

Bývalá kolegyňa si našla chlapa, keď mala 60. Má dospelého syna, rozvedená. Ale ona je mentálne tak max 30ročná a vyzerá na max. 50 😂😂😂. Ona si fakt užíva život, vzdelaná, cvičí, furt kávičkuje s kamoškami, divadlo, koncerty, veľmi príjemná ženská. Ja byť chlap, hneď po nej skočím 😂😂😂.

valeria_h
3. sep 2022

Samozrejme. V každom veku môžeš nájsť lásku.

ika11123
3. sep 2022

Chciet môžu 25r aké tie si dedka na krk nezavesia mi verte jedine keby mal fakt kopec € ja mám 34r a 40r by som nechcela 🤷

90909
3. sep 2022

@maciatkolulu podľa mňa nepochopila tu ironiu

maciatkolulu
3. sep 2022

@meg_junova dievča zlaté, skus prečítať ešte raz a sustred sa pritom, keď ti to nedôjde, tak nechaj tak... Ale záveru si snáď porozumela. 👍🙏

@90909 nuž, asi.... Nevadí, no🤪

siska53
3. sep 2022

Moja babka si nasla tesne pred 70tkou.. a boli uplne zlati spolu, strasne sa lubili.

meg_junova
3. sep 2022

@maciatkolulu aha, prepáč, ono je to tak napísané, že aj aj 🙂 Tak sa ti ospravedlňujem a ďakujem🥰🥰🥰

maciatkolulu
3. sep 2022

@meg_junova 🥰držím palce

renata1405
3. sep 2022

Moja ex svokra si nasla v 70 tke takze mas este aj cas.

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
matogato16661
Odpoveď bola odstránená
halci
3. sep 2022

Ano ma. Znama si teraz nasla super chlapa. Treba byt optimista.

Strana
z3