icon

Má byť Miro Jaroš vzorom pre deti?

8. júl 2024

Moje dietatko ma 3 roky, a velmi sa mu pacia piesne Mira Jarosa. Spieva, tancuje syncek na Jarosovu hudbu. Nemam naozaj nic proti gejom. Je podla mna Jarosova vec, ze sa mu pacia chlapi. Ale preco nemoze Jaros aspon kvoli tym detom nedavat svoj gayizmus do klipov? Zapnem klip, tam v ruzovych obtiahnutych gatkach s Jarosom na podiu hudobnici. Najnovsie pridal na fb video, ako na podiu si Jaros s kolegom na podiu rite obsuchli. A vkuse v ruzovej koseli, vsetko ruzove. A toto je vzor pre deti? Ved nech v sukromi robi co chce, ale detom toto ukazovat. Som jedina ktorej to vadi, ze vzor deti takto verejne ukazuje detom gayizmus? Pritom jeho piesne su krasne.

Strana
z2
buducamama
8. júl 2024

Ja som si napriklad nic take pri Jarosovi nevsimla a to uz je co povedat po Netflixe, uz mam na take veci zrak😂 V Cocomelon je napriklad diel, kde ide chlapcek na obed ku kamaratovi s homo tatkami, to uz by ta asi rozdrapilo od jedu😁 Ak ti nieco vadi, jednoducho to decku nepustaj.

ekira1
8. júl 2024

To ťa fakt na celom svete trápi len toto? 😁 a syn má z toho traumu, nie 🙄 trochu vzdelania by to chcelo pre jeho maminu. Napríklad pár sto rokov dozadu, bola ružová farba chlapčenská, bola drahšia a belasá pre dievčatá. Pozri si Angeliku, muži chodili v čipkách, boli samí parfém a odpadávali. Neviem, posledné čo mňa v živote trápi, je čo kde má oblečené Miro Jaroš a či sa mu páčia muži 🙄 zameraj sa na dôležité veci a nerieš * a bude sa tebe i synčekovi ľahšie žiť. A hlavne bude zo syna lepší človek, nebude od mala žiť v predsudkoch..

ekira1
8. júl 2024

Tak schválne som si bola pozrieť klip na pizza dance, to akože vážne ťa toto poburuje? Na to už ani slová nemám..

romana1110
9. júl 2024

🤦🤦🤦🤦 žena!!!! môj syn je tiež potom gay (2roky 4 mesiace) keď sa mu páči ružová farba ??? 🙈🙈🙈 Všetko čo je ružové sa mu páči a? Je to nejaký problém ? . lebo podľa tohto čo píšeš tak kazdy chlap , dieťa atď je gay keď ma na sebe niečo ružové 🙈🙈🙈 ....

laskamojajeidna
10. júl 2024

Pokiaľ viem, gay nie je. Raz mal tuším traky alebo kravatu dúhovú a mamičky sa do neho pustili. Išlo o to,že je farebná a nie o to,že je dúhová. Maskérka ho oblieka, navrhuje...niečo vyberá on...nevidím chybu ani v jednom klipe. Tak nehľadajte problém tam,kde nie je. Naše deti majú tiež radi Jaroša. Oblieka sa ako oblieka....no nemám pocit,že niekoho ohrozuje. Veď svet je farebný. LGBTI neodsudzujem, nepáči sa mi to,ale to je psychicky celé zle je to choroba ... Ako píšem, na mňa Jaroš vôbec takto nepôsobí. Vôbec sa takto neprezentuje. Nech sa mu darí a skladá ďalšie pesničky pre naše deti.

babulkomale
10. júl 2024

@laskamojajeidna hned v prvom rozhovore v Superstar povedal, ze bol bojovat za prava gayov v Izraeli.
Samozrejme ze je gay.
Mne osobne je odjakziva sympaticky, ale teda spievat nevie. Napriek tomu obdivujem, s akou huzevnatostou na sebe pracuje a venuje sa tomu, co ho naplna radostou.

laskamojajeidna
10. júl 2024

@babulkomale no tak táto informácia ma veľmi prekvapila... ,ale nepôsobí vôbec ako gay...čo sa týka jeho tvorby určite chybu nevidím. Pracuje na sebe ozaj s tým súhlasím. 👍

Strana
z2